Berlin Dungeon

Flere reisetips for Berlin Dungeon

Vil du vite mer om aktiviteter i Berlin Dungeon? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Berlin Dungeon

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 5 388 vurderinger

Busstur er til kl 17.00. Jeg kom for sent til hele turen, men klarte å ri en stor del. Sjåføren var høflig og hjelpsom. Det var mitt andre besøk i Berlin, men tok likevel en hopp-på-hopp-av-buss for å ta en ny titt. Fra toppetasjen på bussen fikk jeg en original utsikt over alt det vakre som ble kjørt forbi. Guiden hadde veldig interessante historier om det på godt forståelig tysk og engelsk. Anbefalt!

Mitt første fangehull og jeg hadde ikke store forventninger. Gentlemannen rett ved inngangen beviste umiddelbart at det kom til å bli kjempebra!

Det var kjempegøy. Du visste aldri nøyaktig hva som ville skje videre.

Fangehullet er definitivt en del av et besøk til Berlin

Variert og spesiell opplevelse, det må du ha opplevd.