Bergen
Tilpasset rullestol

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Bergen Tilpasset rullestol

Hva er andre ting å gjøre enn Tilpasset rullestol som er verdt å besøke i Bergen?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Bergen er:

Hvilken Bergen Tilpasset rullestol tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Bergen

Vil du vite mer om aktiviteter i Bergen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bergen

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 22 vurderinger

Selve turen var fantastisk, vi reiste inn til Bergen dagen før med tog og denne båtturen var et helt nytt perspektiv på fjordene. Alle ansatte og mannskap var veldig hyggelige og tepper ble levert som var fantastisk gitt hvor kaldt det blir ute på vannet. Turen var imidlertid få og langt mellom kunngjøringer, det føltes som en fergetur med sporadisk godbit om bergen og byene rundt. Det hele var veldig interessant, men jeg skulle gjerne hatt litt mer informasjon.

Lite cruise langs strandpromenaden med utsikt over Bergen by, under navnet Alversund. God organisering, informativ informasjon underveis, gratis transport på båten for å observere og ta de mest interessante bildene. Sirkulær rute som tillater en alltid fornyet observasjon. Aktivitetstiden (3 timer) er ganske balansert, da den lar turister få en følelse av landskapet og den menneskelige konfigurasjonen av området.

virkelig vennlig mannskap, imøtekommende og kunnskapsrik; fantastisk natur. Rimelig priset forfriskninger. Vil anbefale på det sterkeste!

Vakker opplevelse som gir tilgang til utrolige landskap i fjordene og en annerledes utsikt over Bergen! Hyggelig personale også!

God aktivitet for å kjenne omgivelsene. Jeg anbefaler det.