Legg til datoer
Bergen

Natur og eventyr

Ofte stilte spørsmål om Bergen Natur og eventyr

Hva er andre ting å gjøre enn Natur og eventyr som er verdt å besøke i Bergen?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Bergen er:

Hvilken Bergen Natur og eventyr tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Bergen

Vil du vite mer om aktiviteter i Bergen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bergen

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 vurderinger

Da vi kom til skipsdokken, hadde vi strekkoden og passet klar. Men de hadde oss ikke på listen. Først nektet de å la oss komme videre. Vi brukte 10 minutter på å snakke og til slutt kunne vi gå ombord. Denne dårlige kommunikasjonen var urovekkende og startet turen på en dårlig måte. Nettstedene var vakre og interessante. Halvveis gjennom skipet mistet den ene motoren, og den var forsinket 50 minutter.

Flott godt organisert tur. Våre Hjelp veldig nyttig. Vi besøkte veldig vakre steder. Det var et uhell ved retur da toget traff kyr som hadde kommet inn i en tunnel. Av denne grunn kom vi tilbake senere enn forventet .... men det var ikke forutsigbart, og det er absolutt ikke feilen til turoperatøren. Fjorden er vakker!

Frode var en veldig fin guide !! kjenner mye og ga oss fine tips for alle deler av reisen! fantastisk utsikt !! avslappende dag, mesteparten av tiden når du setter deg ned inne i bilen, toget eller båten! kjøp en rask lunsj og gå til utsiktspunktet før du gikk til fergen, det var fantastisk!