Bergen
Fjorder

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Bergen Fjorder

Hva er andre ting å gjøre enn Fjorder som er verdt å besøke i Bergen?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Bergen er:

Flere reisetips for Bergen

Vil du vite mer om aktiviteter i Bergen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bergen

Lite cruise langs strandpromenaden med utsikt over Bergen by, under navnet Alversund. God organisering, informativ informasjon underveis, gratis transport på båten for å observere og ta de mest interessante bildene. Sirkulær rute som tillater en alltid fornyet observasjon. Aktivitetstiden (3 timer) er ganske balansert, da den lar turister få en følelse av landskapet og den menneskelige konfigurasjonen av området.

Flott godt organisert tur. Våre Hjelp veldig nyttig. Vi besøkte veldig vakre steder. Det var et uhell ved retur da toget traff kyr som hadde kommet inn i en tunnel. Av denne grunn kom vi tilbake senere enn forventet .... men det var ikke forutsigbart, og det er absolutt ikke feilen til turoperatøren. Fjorden er vakker!

virkelig vennlig mannskap, imøtekommende og kunnskapsrik; fantastisk natur. Rimelig priset forfriskninger. Vil anbefale på det sterkeste!

Vakker opplevelse som gir tilgang til utrolige landskap i fjordene og en annerledes utsikt over Bergen! Hyggelig personale også!

God aktivitet for å kjenne omgivelsene. Jeg anbefaler det.