Bergen
Bus & Minivan Tours

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Bergen Buss og minibussturer

Hva er andre ting å gjøre enn Buss og minibussturer som er verdt å besøke i Bergen?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Bergen er:

Flere reisetips for Bergen

Vil du vite mer om aktiviteter i Bergen? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bergen

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 75 vurderinger

Fin tur på fjellet

Veldig fin tur gjennom fjellene. Alle severdighetene ble besøkt og kunne besøkes. I tillegg var det til og med gratis WIFI på bussen. Siden det var flere tilbydere for hop-on / hop-off, måtte vi finne den rette. Dessverre kunne ikke bussjåføren gjøre noe med bilaget, og ble litt overveldet. Hans kollega kjente da og byttet deretter bilaget for billettene.

Flott godt organisert tur. Våre Hjelp veldig nyttig. Vi besøkte veldig vakre steder. Det var et uhell ved retur da toget traff kyr som hadde kommet inn i en tunnel. Av denne grunn kom vi tilbake senere enn forventet .... men det var ikke forutsigbart, og det er absolutt ikke feilen til turoperatøren. Fjorden er vakker!

Frode var en veldig fin guide !! kjenner mye og ga oss fine tips for alle deler av reisen! fantastisk utsikt !! avslappende dag, mesteparten av tiden når du setter deg ned inne i bilen, toget eller båten! kjøp en rask lunsj og gå til utsiktspunktet før du gikk til fergen, det var fantastisk!

Vi var 5 personer, alle var fornøyde.

Vi var 5 personer. Da vi forlot skipet hadde vi bare en kort vei til bussen. Siden vi hadde billettene, kunne vi komme oss på bussen umiddelbart. Turen på ca 1 time ga oss en god oversikt over fjell. Vi brukte bussen flere ganger om dagen.