Legg til datoer

Berber Museum

Berber Museum: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Marrakesh: Majorelle-hagen og valgfritt YSL- og berbermuseum

1. Marrakesh: Majorelle-hagen og valgfritt YSL- og berbermuseum

Velg en billett som inkluderer adgang til Majorelle Garden Marrakesh for å utforske en hage som ble anlagt av kunstneren Jacques Majorelle. Her kan du vandre gjennom en rekke fantastiske botaniske hager. Utforsk en lyseblå kubistisk villa tegnet av den franske arkitekten Paul Sinoir. La deg hensette til en surrealistisk, drømmelignende atmosfære av levende blått og frodig grønt. Vandre gjennom eksotiske planter fra hele verden, langs sildrende bekker, rolige dammer og fargerike fontener. Velger du kombinasjonsbilletten, får du tilgang til Yves Saint Laurent-museet, som tar deg med på et dypdykk i motegigantens historie, og Pierre Bergé Museum of Berber Arts, som har en imponerende samling av tradisjonelle berbergjenstander. Besøk Yves Saint Laurent-museet, som er en storslått ode til motegiganten, og som står som et fyrtårn for moderne design i Marrakech' historiske omgivelser. Her får du et innblikk i Yves Saint Laurents kreative hjerne og inspirasjonskilder, og du blir tatt med inn i hans verden. Beundre ikoniske plagg som smokingen "Le Smoking" og de livlige, kunstinspirerte kjolene. Museet gir også et innblikk i Saint Laurents kjærlighetsforhold til Marrakech, og viser hvordan byen påvirket hans bruk av farger og tekstur. Feir den rike kulturarven til berberne, Nord-Afrikas urbefolkning, på Pierre Bergé Museum of Berber Arts. Se smykker, drakter og hverdagsgjenstander som forteller historien om berbernes liv, tro og estetikk.

Marrakech: Inngangsbillett til Majorelle-hagen og YSL-museet

2. Marrakech: Inngangsbillett til Majorelle-hagen og YSL-museet

Bestill billetten din hos oss, så ordner vi resten slik at du får en fantastisk opplevelse i Majorelle-hagen, som ble anlagt tidlig på 1900-tallet av den franske maleren Jacques Majorelle, og som ble kjøpt av Saint Laurent i 1980. Mens du utforsker de frodige hagene, får du vite hvordan Saint Laurent reddet landemerket fra riving og reddet det for velstand. Deretter fortsetter du til Yves Saint Laurent. Her kan du beundre de mange utstilte kolleksjonene med noen av designerens mest verdifulle kreasjoner samt utstillinger som dokumenterer livet hans i Marrakech. Avslutt besøket med å utforske Pierre Bergé-museet, som legger vekt på amazigh-kulturen. Du kan nyte alt dette uten å måtte stresse med å bestille billetten din, da den utstedes rett etter bestillingen. Kupongen du mottar ved bestilling, gir deg ikke adgang hvis du ikke mottar billetten før besøket, vennligst kontakt oss.

Marrakech: Privat heldags byrundtur

3. Marrakech: Privat heldags byrundtur

Oppdag gamlebyen i Marrakech med sine labyrintiske gater, berømte markeder og Majorelle-hagen på denne turen. Besøk det berømte Palais de Bahia, et vakkert dekorert palass fullt av fortryllende indre rom og forseggjorte mosaikkvegger. Gå gjennom det jødiske kvarteret, som har en helt annen arkitektur enn resten av medinaen. Oppdag de utrolige saadiske gravene og Medersa Ben Youssef, en gammel koranskole med vakker arabisk-andalusisk arkitektur. Beundre treskjæringene og besøk de små elevrommene, og se deretter Koutoubia-moskeen, et ikon for Marrakech og et viktig orienteringspunkt for turister. Ta turen til det verdensberømte torget Jemaah el Fna med sine utallige appelsinjuicestativer, slangetemmere, vannselgere i tradisjonelle klær og hennakvinner. Her kan du ta en forfriskende pause på en av terrassene med panoramautsikt og nyte synet av det fargerike folkelivet nedenfor. Deretter går turen videre til den utrolige Majorelle-hagen, en oase av ro midt i den travle storbyen. Besøk berbermuseet som ligger i den lyseblå villaen, og lær mer om berberfolkets historie og tradisjoner, og se noen av de vakre, tradisjonelle klærne deres.

Utforske Marrakech: Eksklusiv heldagsbytur

4. Utforske Marrakech: Eksklusiv heldagsbytur

Utforsk den gamle byen Marrakech med sine intrikate labyrintiske gater, kjente markeder. Fordyp deg i det ikoniske Palais de Bahia, et utsøkt utsmykket palass som kan skilte med fortryllende indre kamre og intrikate mosaikkprydede vegger. Utmerket av sin unike arkitektoniske stil i medinaen, vandre gjennom det jødiske kvarteret og avduke de forbløffende saadiske gravene og Medersa Ben Youssef, en eldgammel skole dedikert til koranens lære, som viser fantastisk arabisk-andalusisk design. Beundre det intrikate treverket og begi deg inn i de kompakte studentkvarterene, etterfulgt av et besøk til Koutoubia-moskeen, et typisk Marrakech-landemerke og et viktig referansepunkt for turister. Fortsett til det verdenskjente Jemaah el Fna-torget, hvor utallige appelsinjuiceboder, fengslende slangetrollere, tradisjonelt kledde vannselgere og henna-håndverkere møtes. Unn deg en forfriskende middagspause på en av terrassene, som tilbyr panoramautsikt og en sjanse til å ta inn det pulserende billedvev av folkemengdene nedenfor. Utforsk Berber-museet som ligger i den pulserende blå villaen, dykk ned i berbernes historie og skikker mens du beundrer deres fantastiske tradisjonelle plagg.

6 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

De beste severdighetene i nærheten av Berber Museum

Flere reisetips for Berber Museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Berber Museum? Trykk her for full oversikt