Adgangsbillett

Benidorm: Billett til Terra Natura fornøyelsespark

Aktivitetsleverandør: TERRA NATURA BENIDORM

Benidorm: Billett til Terra Natura fornøyelsespark

Aktivitetsleverandør: TERRA NATURA BENIDORM

Fra NOK 227 per person

Opplev verdens dyr med en heldagsbillett til Benidorm Terra Natura fornøyelsespark og utforsk en ny generasjon dyrepark med mer enn 1500 dyr fra 200 forskjellige arter, inkludert forestillinger, utstillinger og andre aktiviteter.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Spesielle helse- og sikkerhetstiltak er på plass. Sjekk aktivitetskupongen din når du bestiller for alle detaljer. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Se mer enn 1500 dyr fra 200 forskjellige arter i deres naturlige bomiljø
 • Se rovfugler fly og elefanter demonstrere sin styrke og smidighet
 • Nyt gratis guidede turer for en høyst personlig opplevelse
 • Oppdag giftige skorpioner, edderkopper og sopp
 • Gå forbi elver av lava, mellom eksotiske hager
Beskrivelse
Terra Natura Benidorm tilhører en ny generasjon dyreparker, hvor du kan oppdage et unikt konsept i habitatdesign som gjør det mulig å komme i kontakt med dyrene som om det ikke var noen barrièrer mellom dere. Se mer enn 1500 dyr fra 200 forskjellige arter, 50 av dem i stor fare for å bli utryddet. Du vil også finne over 2500 eksemplarer av mer enn 160 arter av trær, busker og planter. Pedagogisk informasjon om biologiske detaljer finnes ved informasjonspunkter overalt i parken. En rekke show og aktiviteter gjør Terra Natura til det ideelle valget for familier på jakt etter en morsom og givende dagsutflukt. Oppdag mineralformasjoner og gigantiske insekter. Ild er hovedpersonen på begynnelsen av din tur i parken. Elver av lava flyter mellom eksotiske hager og leder deg til parkens indre. Inne i parken ligger det taranteller, reptiler, skorpioner, insekter, planter, sopp, og et stort spekter av giftige arter. Ville dyr er klare til å angripe, og elefanter venter på å bli matet. De vil også vise frem deres styrke, intelligens og allsidighet. Se rovfugler, inkludert 2 vandrefalker, en hunnhubro, en tårnfalk og 2 harrishauker. Lær om en rekke skapninger, og møt vokterne deres gjennom personlige samtaler. Og hold alltid øynene åpne; du vet aldri hvilket villdyr som kanskje overrasker deg på reisen, eller flyr over hodet ditt!
Inkludert
 • Heldags inngangsbillett til Terra Natura fornøyelsespark
 • Forestillinger, utstillinger og guidede opplevelser
 • Mat og drikke
 • Butikker
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind
 • Du vil få en obligatorisk temperaturkontroll

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Møtested

Terra Natura fornøyelsespark, Foia del Verdader, 1, Benidorm Hvordan komme seg dit: Terra Natura ligger 1 minutt kjøretur fra motorvei AP-7 og N-332. Den ligger rett ved siden av Terra Mitica fornøyelsespark i Alicante-provinsen. Ta avkjøring 65, dersom du kommer fra Valencia eller avkjøring 65A, dersom du kommer fra Alicante. Du kan også komme deg dit på N-332. Avkjørselen til parken er godt skiltet. Alternativt kan du ta bussrute 21 eller 22 fra Benidorm eller toget til Terra Natura-Terra Mitica togstasjon, hvor det går busser til parken

Åpne i Google Maps ⟶
Viktig informasjon

Godt å vite

 • Hent kartet og tidene for de ulike aktivitetene din ved inngangen
Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,5 /5

basert på 156 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  4,2/5
 • Service
  4,3/5
 • Organisering
  4,2/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Opplevelsen har vært veldig hyggelig og enda mer for den lille, alt er der og fremfor alt må man gå godt utstyrt med lette klær på grunn av varmen og uansett holde godt oppsyn med barna fordi det er mange utforkjøringer men ellers veldig fornøyd med opplevelsen og med vennligheten til de ansatte.

26. august 2022

En fantastisk dag hadde av alle!

Dette er vårt andre besøk i terra natura (ikke påfølgende år). Men akkurat som det første besøket, var det fantastisk. De har lagt et par ekstra biter til besøket jeg la merke til i år, som de ansatte i kostymer på sykler eller golfbil med musikk som spiller. Det er veldig rent, enkelt å komme til og fra via offentlige busser. Det tar omtrent to timer å komme seg rundt. Mange morsomme dyr og informasjon å ta i. Jeg tok en fem- og syvåring, og de elsket absolutt det for to år siden. Jeg vil anbefale et besøk hvis du kjegler til benidorm. Naboen ligger aqua natura .. badeland. Definitivt dra dit også!

Les mer

30. juli 2019

Dette er en må se, dyr som er godt ivaretatt og parken er veldig rent.

Vi elsket denne parken og vil anbefale. Datteren min på 23 år var ikke interessert i å gå, da hun ikke er enig i at dyr blir holdt i en dyrehage, men hun likte det også. Jeg elsket pilene på bakken og holdt oss på riktig vei for å gå rundt i parken. Du kan også leie mobilitetshjelpemidler som var en god sender som har såre knær. De hadde også buggys for barn.

Les mer

12. september 2018

Produkt-ID: 37165