Våre mest anbefalte ting å gjøre i Benidorm

Altea: Katamarancruise ved solnedgang med musserende vin

1. Altea: Katamarancruise ved solnedgang med musserende vin

Sett seil fra Altea havn og ut på Middelhavet, på dette cruiset om bord på en katamaran. Nyt et glass musserende vin og en uslåelig utsikt til solnedgangen i horisonten fra havet. Møt mannskapet, og gå om bord i en romslig katamaran. Finn den perfekte plassen og sett deg godt til rette, mens du legger ut fra havnen og ut på det glitrende havet. Lytt til rolig musikk med et glass cava (musserende vin) i hånden, mens du ser solen gå ned mot horisonten. Nyt den perfekte avslutningen på dagen sammen med venner og familie.

Benidorm: Show på Benidorm Palace

2. Benidorm: Show på Benidorm Palace

Ingen besøk til Costa Blanca er komplett uten en natt ute på det verdensberømte Benidorm Palace. Benidorm Palace er Benidorms verdensberømte underholdningssted i Las Vegas-stil. Sett deg ved ankomst av et medlem av palassets team. Gjør deg klar til å nyte showet. Drikke kan kjøpes utover kvelden. Nyt det splitter nye showet «Fire» i 2023 med artister fra de fire verdenshjørner, feir og lag «Fire». Beundre det imponerende talentet til artister og den banebrytende teknologien som utgjør en integrert del av hvert show på Benidorm Palace. Beundre de nyinstallerte 250 kvadratmeter med spesiallagde HD LED-skjermer med en 8K-oppløsning. Ved å kombinere lys, video, lyd og spesialeffekter, supplert med naturskjønne og arkitektoniske elementer, flytter denne forestillingen grensene. Opplev de siste trendene innen populærkultur, musikk, kostymedesign, koreografi og multimedia. Etter at forestillingen er over, fortsetter musikken, noe som gir deg sjansen til å danse.

Benidorm: Dagsbillett til Terra Natura fornøyelsespark

3. Benidorm: Dagsbillett til Terra Natura fornøyelsespark

Terra Natura Benidorm tilhører en ny generasjon dyreparker, hvor du kan oppdage et unikt konsept i habitatdesign som gjør det mulig å komme i kontakt med dyrene som om det ikke var noen barrièrer mellom dere. Se mer enn 1500 dyr fra 200 forskjellige arter, 50 av dem i stor fare for å bli utryddet. Du finner dessuten over 2500 eksemplarer av mer enn 160 arter av trær, busker og planter. Pedagogisk informasjon om biologiske detaljer finnes ved informasjonspunkter overalt i parken. En rekke show og aktiviteter gjør Terra Natura til det ideelle valget for familier på jakt etter en morsom og givende dagsutflukt. Oppdag mineralformasjoner og gigantiske insekter. Ild er hovedpersonen på begynnelsen av din tur i parken. Elver av lava flyter mellom eksotiske hager og leder deg til parkens indre. Inne i parken ligger det taranteller, reptiler, skorpioner, insekter, planter, sopp, og et stort spekter av giftige arter. Ville dyr er klare til å angripe, og elefanter venter på å bli matet. De vil også vise frem deres styrke, intelligens og allsidighet. Se rovfugler, inkludert 2 vandrefalker, en hunnhubro, en tårnfalk og 2 harrishauker. Lær om en rekke skapninger, og møt vokterne deres gjennom personlige samtaler. Og hold alltid øynene åpne; du vet aldri hvilket villdyr som kanskje overrasker deg på reisen, eller flyr over hodet ditt!

Fra Albir, Altea, Benidorm og Calpe: Tur til Guadalest og Algar

4. Fra Albir, Altea, Benidorm og Calpe: Tur til Guadalest og Algar

Guadalest er en av de mest besøkte landsbyene i Spania og tiltrekker seg mer enn 2 millioner mennesker i året som lar seg fascinere av historien, den fantastiske utsikten og de finurlige museene som gir besøkende på Costa Blanca en unik opplevelse. Algar-fossene er utvilsomt den mest besøkte naturattraksjonen på Costa Blanca, og er den perfekte måten å kjøle seg ned, friske seg opp og få et pusterom fra middagssolen. Turen starter med henting i buss med klimaanlegg fra et av stoppestedene i Albir, Altea Benidorm eller Calpe*. Når alle er om bord, er reisetiden til den middelalderske fjellandsbyen Guadalest ca. 35-40 minutter. Ved ankomst får du to timer til rådighet til å utforske fossen og området rundt i ditt eget tempo. Besøkstiden i Guadalest kan øke til tre timer i juni og september. Den nøyaktige besøkstiden får du oppgitt på reisedagen. Etter besøket i Guadalest går turen til fossefallene for en ettermiddag i naturens eget badeland. Fossene er fordelt på flere nivåer med ulike steder der du kan svømme, et dykkeområde og milde bekker og bassenger for dem som ønsker å fordype seg i det naturlige fjellvannet. Du må være i god fysisk form, for det kan være nødvendig å gå opp en bratt bakke for å komme til inngangen til fossen, og når du først er inne, må du klatre opp trapper på siden av fossen som fører til de andre områdene. Siden det er naturlige fossefall, kan steinene være ujevne og glatte. Det anbefales å gå i strandsko, og flip flops / sliders er ikke egnet. Denne utflukten er ikke egnet for personer med gangproblemer. For de som ønsker å ta med piknik, er det et eget piknikområde som ligger utenfor de største fossene. Det er ikke tillatt å ta med mat og drikke inn i fossen. Det finnes barer og restauranter i området som er rimelige og anbefalelsesverdige. Utflukten ledsages av en engelsktalende representant som bekrefter tidspunkter og møtepunkter på dagen. Hjemturen går i motsatt rekkefølge med avlevering på de opprinnelige møtepunktene, med start i Benidorm og avslutning i Albir. Turer fra Calpe og Altea kan kombineres med turer fra Albir og Benidorm, og reiseruten vil bli bestemt på dagen. Vær oppmerksom på at fossefallene kan være svært travle i sommermånedene. På visse tider av året kan det være forbudt å gå i vannet ved fossene, hvis de lokale myndighetene anser det som utrygt. Utflukten vil likevel gjennomføres under disse forholdene, med mindre fossene er stengt. Aktivitetens varighet er kun veiledende og kan variere.

Calpe: Sunset Sailing Catamaran Cruise med musserende vin

5. Calpe: Sunset Sailing Catamaran Cruise med musserende vin

Sett seil fra Calpes havn over Middelhavet på dette cruiset ombord på en lang seilkatamaran. Nyt et glass musserende vin og få uslåelig utsikt over solnedgangen over kysten. Møt mannskapet, og hopp om bord i en romslig katamaranbåt. Finn det perfekte stedet og bli komfortabel når du tar av fra havnen ut til det glitrende havet. Lytt til beroligende musikk med et glass cava (musserende vin) i hånden mens du ser solen gå ned mot horisonten. Nyt den perfekte avslutningen på dagen med venner og kjære.

Calpe: Seilkatamarancruise med valgfri svømmestopp

6. Calpe: Seilkatamarancruise med valgfri svømmestopp

Unnslipp de overfylte strendene i Calpe og begi deg ut på et katamarancruise. Kom tett på nasjonalparken og den imponerende fjellformasjonen Peñon de Ifach. Møt guiden din og hopp ombord. Slapp av i solen på boaen mens du briser langs kysten. Få litt farger og beundre panoramautsikten over det omkringliggende havet, byen og kysten. Ta noen bilder for å dele med venner og familie hjemme. Har muligheten til å kjøpe kald drikke fra baren ombord. Seil forbi kalksteinen til Peñon de Ifach hvor båten vil stoppe. Hvis du velger alternativet med svømmestopp, nyt en ekstra time med aktivitet og svøm gjennom fiskestimer på denne fantastiske beliggenheten før du drar tilbake til hentestedet ved havnen i Calpe.

Fra Albir eller Benidorm: Dagstur til Algar-fossene

7. Fra Albir eller Benidorm: Dagstur til Algar-fossene

Algar-fossen er en av de mest besøkte naturattraksjonene på Costa Blanca. Reisen din starter med en henting med luftkondisjonert buss fra et av de fire punktene i Albir og Benidorm. Når alle er om bord, er reisetiden til Algar rundt 35-40 minutter. Ved ankomst vil du få 3 timers ledig tid til å utforske fossen og området rundt i ditt eget tempo. Fossen er satt på mange nivåer med ulike punkter hvor du kan svømme, et dykkeområde og milde bekker og bassenger for de som leter etter et lite pusterom fra varmen fra middagssolen. Det kreves et godt nivå av fysisk evne, da du må gå opp en bratt bakke for å komme til inngangen til fossen, og når du først er inne, vil du ha trappetrinn å klatre ved siden av fossene, som fører til de andre områdene. Siden de er naturlige fall, kan steinene være ujevne og glatte. Strandsko er tilrådelig og flip flops / glidere er ikke egnet. Denne ekskursjonen er ikke egnet for personer med gangvansker. For de som ønsker å ta en piknik, er det et utpekt rasteområde som er utenfor hovedfossene. Det er ikke tillatt å ta med mat og drikke inn i fossen. Det er barer og restauranter i området som er rimelige og kan anbefales. Ekskursjonen vil bli ledsaget av en engelsktalende representant som vil bekrefte tidspunkter og møtepunkter på dagen. Returreisen vil bli foretatt med avleveringer ved de opprinnelige møtepunktene i omvendt rekkefølge, med start i Benidorm og målgang i Albir. Vær oppmerksom på at fossene kan bli svært travle i sommermånedene. Det kan være visse tider på året at det ikke er tillatt å gå i vannet ved fossen, dersom det anses som utrygt å gjøre det av lokale myndigheter. Utflukten vil fortsatt fungere under disse forholdene med mindre fossene er stengt. Aktivitetens varighetstid er kun veiledende og kan variere.

Altea: Seilkatamarancruise med svømmestopp

8. Altea: Seilkatamarancruise med svømmestopp

Unngå de overfylte strendene i Altea og begi deg ut på dette naturskjønne katamarancruise. Cruise langs den fantastiske kystlinjen og jobb på brunfargen mens du soler deg på båtens hengende nett. Underveis kan du beundre panoramautsikten rundt deg og beundre Altea fra et annet perspektiv. Du vil kunne nyte det fantastiske landskapet langs kysten, med litt tid til en forfriskende svømmetur i nærheten av en rolig vik. Etter eventyret returnerer katamaranen til Alteas havn.

Altea: Strender og bukter Seilkatamarancruise med lunsj

9. Altea: Strender og bukter Seilkatamarancruise med lunsj

Opplev skjønnheten til kysten av Altea på denne katamaran-turen. Ta en svømmetur i en fantastisk vik. Len deg tilbake med ditt valg av en øl, sangria, brus eller vann. Bli møtt av mannskapet og seil om morgenen fra havnen i Altea. Ta bilder av byen fra vannet når du drar fra havnen. Reis til buede turkise bukter og beundre høye klipper som dekorerer vannkanten. Slipp anker i en avsidesliggende, idyllisk vik med en pittoresk strand. Fordyp deg i det kjølige, forfriskende vannet. Dykk gjennom stimer av sølvfisk og jakt etter fascinerende marint liv. Få litt sol på dekk mens du venter på at lunsjen skal serveres. Unn deg en solid lunsj med en grønnsakssalat, grillet kyllingbryst, svinefilet, brød og søt frukt. Ha litt mer tid etter lunsj til å leke i vannet før du drar tilbake til havn i Altea på ettermiddagen.

Calpe: Katamarancruise med lunsj

10. Calpe: Katamarancruise med lunsj

Sett seil om morgenen fra havnen i Calpe og begi deg ut på et avslappende cruise, om bord på en luksuskatamaran med mannskap. Nyt severdighetene langs kysten og beundre de mange buktene, det krystallklare vannet og de bratte klippene. Slipp ankeret i en av de idylliske vikene for en forfriskende dukkert i havet, vekk fra de overfylte strendene. Kos deg med en solid lunsj med en drink om bord, og nyt litt mer tid til soling eller bading. Om ettermiddagen seiler du tilbake til havnen i Calpe.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Benidorm

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Benidorm

Alle aktiviteter

39 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Benidorm

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Benidorm

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Benidorm?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Benidorm er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Benidorm?

De beste dagsturene og utfluktene fra Benidorm er:

Valencia

Hva er de beste innendørsaktivitetene i Benidorm på regnværsdager?

Flere reisetips for Benidorm

Vil du vite mer om aktiviteter i Benidorm? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Benidorm

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 637 vurderinger

Cudowne przezycie, szczegolnie delphine show, dzieci wrocily zachwycone, polecamy zabrac ze soba lunsj (w parku jedynie fast food), Park polozony nieco wyzej i nie czuc bylo tak mocno lipcowego slonca taxi z drugiej czesci do 9€idor, polaczenie autobusie, 4 osoby 6€, najlepiej wybrac sie ok 11.30 zeby przejsc na spokojnie do pierwszego show (12.15 sjøløver) ewntulanie zrobic sobie zdjecie przed pokazem

Opplevelsen har vært veldig hyggelig og enda mer for den lille, alt er der og fremfor alt må man gå godt utstyrt med lette klær på grunn av varmen og uansett holde godt oppsyn med barna fordi det er mange utforkjøringer men ellers veldig fornøyd med opplevelsen og med vennligheten til de ansatte.

Utmerket , organisert park , rent ryddig godt skiltet og mest av alt rimelig . Delfinene var fantastiske og showet var spennende, i tillegg til lærerikt og flott for små barn å komme på nært hold. Godt gjort til Spania igjen, Storbritannia bør merke seg hvor organiserte og effektive ting er!

An excellent tour with an amazing guide. Lynn(the guide) was so nice and gave us so much information all the tour.

Definitivt super opplevelse. Dyre-showene var helt fantastiske!