Legg til datoer

Benalmadena
Sommeraktiviteter

Sommeraktiviteter

Våre mest anbefalte Benalmadena Sommeraktiviteter

Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet fottur på Caminito del Rey

1. Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet fottur på Caminito del Rey

Forbered deg på en eventyrlig dag, mens du vandrer langs Caminito del Rey langs El Chorro-juvet utenfor Málaga. Følg guiden din langs en sikker sti som fører til gangbroen, som går gjennom Desfiladero de los Gaitanes. Begynn dagen med henting fra et av de mange møtestedene i Málaga og reis til Ardales. Det blir et kort stopp i Ardales (en tradisjonell landsby av hvit hus), slik at du kan kjøpe frokost før du starter på vandringen. Stig om bord på bussen igjen og fortsett til den nordlige inngangen til Caminito del Rey. Fortsett deretter gjennom en lang smal tunnel frem til de naturlige stiene, som fører til inngangen av juvet. Her får du utdelt en hjelm og får en sikkerhetsorientering. Få vite hva du kan forvente deg under vandringen. Dessuten går guiden bak gruppen for å svare på spørsmålene dine underveis, mens du nyter opplevelsen. Gå forbi Gaitanes-juvet, et naturlig pass gjennom åsene som skiller Malagakysten fra øyene, med elven Guadalhorce som renner i bunnen. Legg ut på en trygg og komfortabel vandring, hvor du er omgitt av fantastisk natur. Etter mange års forfall ble El Caminito de Rey ble gjenåpnet etter å ha blitt renovert. Gangveiene strekker seg mellom 2 juv og en stor dal. Vandring går nedover, fra nord til sør, og frem til utgangen hvor bussen venter på deg. Når gruppen er om bord på bussen igjen, returnerer du til Costa del Sol og blir sluppet av på ditt hentested.

Benalmadena: Båttur med delfinsafari

2. Benalmadena: Båttur med delfinsafari

Utforsk havet utenfor Benalmádenakysten og speid etter delfiner i deres naturlige habitat. Du kan ta deg en forfriskende svømmetur eller slappe av på dekk, mens du nyter den fantastiske utsikten. Dra fra Puerto Deportivo de Benalmádena og seil ut i det åpne havet på jakt etter delfiner i deres naturlige habitat. Underveis er det god plass til å sole seg på dekk, eller du kan holde deg innendørs i skyggen. Hvis du vil, kan du også kjøpe en drink i baren eller observere livet i havet gjennom utsiktsvinduene under vann. Når kapteinen har funnet det idylliske stedet for en svømmetur, kan du hoppe i vannet for å ta en forfriskende dukkert hvis været og kapteinen tillater det.

Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

3. Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

Start omvisningen din med å gå om bord på bussen i sentrum av Málaga (like ved el Corte Inglés), eller på andre steder langs Costa del Sol. Derfra reiser du til Gibraltar i buss med klimaanlegg, justerbare seter, WiFi og USB-porter. Underveis forteller guiden om interessante ting å gjøre og se når du ankommer Gibraltar. Når du har passert gjennom tollen, kjører bussen inn i Gibraltar og slipper deg av slik at du kan starte å utforske på egen hånd. Hvis du har bestilt den komplette omvisningen, kan du nyte en panorama rundtur av Gibraltar, samt besøke steder som Gibraltarstredet og adgang til det indre av St. Michel-hulene. Du får dessuten se de ville berberapene ved Apes Den. Etter omvisningen har du tid på egen hånd til å nyte en lunsj, handle og utforske hovedgaten (Main Street), Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Du forlater Gibraltar kl. 15:30, for returen til Costa del Sol.

Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

4. Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

Etter å ha forlatt Costa del Sol og Malaga fortsetter vi langs en naturskjønn rute med lokal vegetasjon som appelsintrær, oliventrær og korkeik og den hvite landsbyen Ardales og Cuevas del Becerro. Ankomst til Setenil de las Bodegas, en av de vakreste og mest originale hvite landsbyene i Cádiz-provinsen. Benytt fritiden til å nyte denne særegne byen. Besøk husene som ligger under klippene i stupet, og slå deg ned og ta en kopp kaffe. I Ronda ankommer du busstasjonen før du fortsetter til fots og får en guidet tur til de viktigste severdighetene. På en spasertur i det romantiske sentrum med kirker, minipalasser og Spanias eldste tyrefekterarena er det mye å oppdage. Nyt den utrolige utsikten fra Puente Nuevo, som krysser "Tajo" (skjæringen) på elven Guadalevin, hvor du kan smake på en spansk vin på en terrasse med eksklusiv utsikt over Tejo-broen. Palacio Mondragón, også kjent som Palacio del Marqués de Villasierra, er utvilsomt et interessant besøk, ikke bare fordi det er et herregårdspalass med arabiske hager, men også fordi det er Rondas arkeologiske museum med interessante gjenstander som viser byens antikke historie. Nå har du tid på egen hånd til å utforske byen i ditt eget tempo.

Benalmádena: Billett til taubanen til Calamorro-fjellet

5. Benalmádena: Billett til taubanen til Calamorro-fjellet

Bestill en tur-retur-billett til taubanen som tar deg fra Benalmádena og opp til 769 meter over havet på toppen av Calamorro-fjellet. Nyt panoramautsikten, gå langs en av turstiene, se på lokal flora og fauna og mye mer. Stig inn i gondolen og begynn den 3 kilometer og 15 minutter lange taubaneturen til toppen. Gondolheisen går kontinuerlig opp og ned, og de har plass til opptil 4 personer per gondol. Start med utsikt over hele Arroyo de la Miel og Benalmádena Costa, to av byene som utgjør Benalmádena. Etter hvert som du stiger opp på Calamorro-fjellet, kan du se utsikten utvide seg og etterhvert får du en unik utsikt over Benalmádena og kysten av Málaga. Når du ankommer toppen av Calamorro, kan du velge mellom flere ulike måter å tilbringe tiden på. Legg ut på en av de 6 turstiene gjennom Sierra de Benalmádena, eller bruk tid på å beundre Calamorro-fjellet og den botaniske rikdommen til dette typiske middelhavsområdet.

Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og Dolphin Boat Tour

6. Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og Dolphin Boat Tour

Nyt reisen langs Malaga og Costa del Sol i en sightseeingbusstur mens du lytter til guiden din som forteller deg anekdoter og kuriositeter fra denne britiske kolonien. Utforsk Gibraltar på egen hånd, og seil deretter Middelhavet på leting etter de mange delfinene som streifer rundt i området. Ankom La Linea og kryss grensen til Gibraltar. Nyt litt fritid til å besøke Casemates Square og den botaniske hagen til Alameda. Spaser gjennom Marina Bays, eller benytt sjansen til å gå langs hovedgaten. Følg veiledningen til guiden din for å komme til torget og finne veien til havnen i Gibraltar for å gå ombord i båten din. Når du er ombord, kan du føle brisen og få øye på forskjellige typer hvaler som bor i området. Naviger det rolige havet i omtrent en og en halv time og finn stedet der Middelhavet møter Atlanterhavet. Søk etter delfiner her, og få øye på deres majestet og intelligens mens de leker i vannet. Guiden om bord vil fortelle deg om de mest relevante kuriositetene og egenskapene til arten du møter, særtrekkene til stredet, erklært Unesco World Biosphere Reserve. Etter omvisningen vil du igjen ha ledig tid til å fortsette besøket ditt i Gibraltar, hvor du kan benytte anledningen til å spise lunsj. Møt opp midt på ettermiddagen for returreisen til hentestedet.

Torremolinos: Andalusisk hesteshow med flamencodans

7. Torremolinos: Andalusisk hesteshow med flamencodans

Opplev andalusisk kultur med et andalusisk hesteshow på Club Hipico El Ranchito hver onsdag. Møt hestene i stallen før du ser på en ballettforestilling med hestesport siden 1992 med 20 hester. Opplevelsen starter ved El Ranchito ridesenter. Kom tidlig for å møte hestene, og sett deg ned på et sted med tak for å nyte et show med spansk musikk og koreografier av utøvere med en blanding av cowboy-bevegelser og dressur på videregående skole. Lokalet har en bar, suvenirbutikk og toaletter, også WiFi er gratis og du kan parkere kjøretøyet ditt inne uten kostnader eller anstrengelser.

Benalmádena og Fuengirola: Tur-retur fergebillett

8. Benalmádena og Fuengirola: Tur-retur fergebillett

Legg ut fra den arkitektonisk imponerende Benalmádena Marina eller den elegante havnen i Fuengirola, på en fergetur som viser Den andalusiske kysten i all sin prakt. Bli med på en tur-retur båttur mellom Benalmádena og Fuengirola og nyt utsikten til gamle Benalmádena Pueblo, som er en av de mange sjarmerende hvite landsbyene du kan se spredt utover Costa del Sol. Å oppdage Fuengirola er et must for elskere av designerklær, butikker og de viktige markedsdagene som gir deg en følelse av den lokale kulturen. Når du hopper om bord på dette fornøyelsescruiset, får du en pittoresk panoramautsikt til kysten, feriestedene og de lokale attraksjonene, som er vanskelig å overgå med noe annet transportmiddel.

Fra Costa del Sol / Málaga: Omvisning av Granada og Alhambra

9. Fra Costa del Sol / Málaga: Omvisning av Granada og Alhambra

Alhambra er den mest besøkte severdigheten i Spania og et viktig stopp for alle som besøker Granada. Hvis du vil oppdage alle byens hemmeligheter, nasridenes eksklusive palasser og Generalife-hagene, ikke nøl med å bestille denne omvisningen. Du kan velge å bli hentet fra et av de forskjellige hentepunktene i Costa del Sol eller Málaga til angitt tidspunkt. Deretter kan du nyte en vakker kjøretur over fjellkjeden i Málaga, for å komme til den historiske byen Granada. Ved ankomst kan du oppdage komplekset som danner Alhambra. Ta først en spasertur over Generalife-hagene, hvor palasset til Karl V ligger. Med dette alternativet går du ikke inn i nasridenes palasser. Etter dette spennende besøket kan du nyte en panoramautsikt over byen og deretter ha litt tid på egen hånd i Granada. Du kan spise lunsj eller rusle gjennom de typiske gatene i Alcaicería. Etterpå returnerer du til Costa del Sol hvor omvisningen avsluttes.

Benalmadena: Selwo Marina Adgangsbillett

10. Benalmadena: Selwo Marina Adgangsbillett

Forelsk deg i dusinvis av dyrearter som kaller Selwo Marina hjem med denne inngangsbilletten. Besøk fem forskjellige områder: Island of Ice, Antillene, Hollow, Amazon og tropene. På Isøya kan du besøke Andalusias første ispingvinarium og oppdage unike pingvinarter som kongepingvinen fra Patagonia. Etterpå reiser du til Karibien på Antillene. Se delfiner, sjøløver og til og med fargerike flamingoer. I Hollow- og Amazonas-områdene kan du se habitatet til Amazonas-bassenget. I Hollow kan du nyte flukten til eksotiske fugler som araer og kakaduer, mens du i Amazonas kan beundre reptiler, amfibier og tropiske fisker. Til slutt, avslutt besøket i Tropics-sonen. Møt eksotiske arter som den slående skarlagenrøde ibisen eller den hvithodede saki, en primat hjemmehørende i Asia som skiller seg ut for sin pels.

24 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Benalmadena

Benalmadena

Ofte stilte spørsmål om Benalmadena Sommeraktiviteter

Hva er andre ting å gjøre enn Sommeraktiviteter som er verdt å besøke i Benalmadena?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Benalmadena er:

Hvilken Benalmadena Sommeraktiviteter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Benalmadena

Vil du vite mer om aktiviteter i Benalmadena? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Benalmadena

Turen var en stor opplevelse og selv om ingen kan garantere at du faktisk vil se delfiner, var vi heldige. Teamet om bord var super vennlige og imøtekommende. Det ble tatt rørende vare på de som ikke kom så godt overens med bølgene. Et besetningsmedlem la til og med merke til at min venns (fortsatt innpakket) is var i ferd med å smelte fordi han glemte det helt mens han fotograferte delfinene. Den ansatte spurte om han skulle legge isen tilbake i fryseren, noe min venn takket ja til. Senere ble det is og vi returnerte til havnen med massevis av inntrykk, bilder og videoer av disse vakre dyrene. Kommunikasjonen på engelsk fungerte også uten problemer. En reise med denne leverandøren er absolutt å anbefale for og etter vår mening uslåelig for denne prisen uansett!

I utgangspunktet det de sier i beskrivelsen. Meget vennlig personale. Selv om de tydeligvis indikerer at de ikke garanterer synet, kunne vi glede oss over akkompagnementet til disse hvalene i lang tid. Vi hadde ikke tenkt å ta en svømmetur, men folk var forberedt på en dukkert, og sannheten er at med tiden de stopper er det ikke mer plass enn å hoppe i vannet og gå opp, så jeg tror det ikke er verdt det .

Hvis du kjøper billett online, må du gå til billettkontoret (tvers overfor båten i Benalmadena) for en papirbillett. De vil ikke unntatt den skanbare billetten på telefonen din. Dette er raskt og enkelt å gjøre. Båten gikk i tide kl 10:30. På vei tilbake kom fergen litt sent inn. Så en lengre ventetid i solen på brygga som ingen skygge.

Veldig bra guide som var med på bussen ( ei språkmektig dame) God til å forklare og fortelle. Gode spøkar hadde ho på lur og

Dessuten var balkongen over avgrunnen veldig fin for et fint fotoøyeblikk. Burg var også hyggelig, men veldig skummelt!!