Legg til datoer

Benalmadena
Båter og yachter

Båter og yachter

Våre mest anbefalte Benalmadena Båter og yachter

Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet tur på Caminito del Rey

1. Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet tur på Caminito del Rey

Forbered deg på en eventyrlig dag, mens du vandrer langs Caminito del Rey langs El Chorro-juvet utenfor Málaga. Følg guiden din langs en sikker sti som fører til gangbroen, som går gjennom Desfiladero de los Gaitanes. Begynn dagen med henting fra et av de mange møtestedene i Málaga og reis til Ardales. Det blir et kort stopp i Ardales (en tradisjonell landsby av hvit hus), slik at du kan kjøpe frokost før du starter på vandringen. Stig om bord på bussen igjen og fortsett til den nordlige inngangen til Caminito del Rey. Fortsett deretter gjennom en lang smal tunnel frem til de naturlige stiene, som fører til inngangen av juvet. Her får du utdelt en hjelm og får en sikkerhetsorientering. Få vite hva du kan forvente deg under vandringen. Dessuten går guiden bak gruppen for å svare på spørsmålene dine underveis, mens du nyter opplevelsen. Gå forbi Gaitanes-juvet, et naturlig pass gjennom åsene som skiller Malagakysten fra øyene, med elven Guadalhorce som renner i bunnen. Legg ut på en trygg og komfortabel vandring, hvor du er omgitt av fantastisk natur. Etter mange års forfall ble El Caminito de Rey ble gjenåpnet etter å ha blitt renovert. Gangveiene strekker seg mellom 2 juv og en stor dal. Vandring går nedover, fra nord til sør, og frem til utgangen hvor bussen venter på deg. Når gruppen er om bord på bussen igjen, returnerer du til Costa del Sol og blir sluppet av på ditt hentested.

Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

2. Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

Start omvisningen din med å gå om bord på bussen i sentrum av Málaga (like ved el Corte Inglés), eller på andre steder langs Costa del Sol. Derfra reiser du til Gibraltar i buss med klimaanlegg, justerbare seter, WiFi og USB-porter. Underveis forteller guiden om interessante ting å gjøre og se når du ankommer Gibraltar. Når du har passert gjennom tollen, kjører bussen inn i Gibraltar og slipper deg av slik at du kan starte å utforske på egen hånd. Hvis du har bestilt den komplette omvisningen, kan du nyte en panorama rundtur av Gibraltar, samt besøke steder som Gibraltarstredet og adgang til det indre av St. Michel-hulene. Du får dessuten se de ville berberapene ved Apes Den. Etter omvisningen har du tid på egen hånd til å nyte en lunsj, handle og utforske hovedgaten (Main Street), Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Du forlater Gibraltar kl. 15:30, for returen til Costa del Sol.

Benalmadena: Båttur med delfinsafari

3. Benalmadena: Båttur med delfinsafari

Utforsk havet utenfor Benalmádenakysten og speid etter delfiner i deres naturlige habitat. Du kan ta deg en forfriskende svømmetur eller slappe av på dekk, mens du nyter den fantastiske utsikten. Dra fra Puerto Deportivo de Benalmádena og seil ut i det åpne havet på jakt etter delfiner i deres naturlige habitat. Underveis er det god plass til å sole seg på dekk, eller du kan holde deg innendørs i skyggen. Hvis du vil, kan du også kjøpe en drink i baren eller observere livet i havet gjennom utsiktsvinduene under vann. Når kapteinen har funnet det idylliske stedet for en svømmetur, kan du hoppe i vannet for å ta en forfriskende dukkert hvis været og kapteinen tillater det.

Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

4. Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

Etter å ha forlatt Costa del Sol og Malaga fortsetter vi langs en naturskjønn rute med lokal vegetasjon som appelsintrær, oliventrær og korkeik og den hvite landsbyen Ardales og Cuevas del Becerro. Ankomst til Setenil de las Bodegas, en av de vakreste og mest originale hvite landsbyene i Cádiz-provinsen. Benytt fritiden til å nyte denne særegne byen. Besøk husene som ligger under klippene i stupet, og slå deg ned og ta en kopp kaffe. I Ronda ankommer du busstasjonen før du fortsetter til fots og får en guidet tur til de viktigste severdighetene. På en spasertur i det romantiske sentrum med kirker, minipalasser og Spanias eldste tyrefekterarena er det mye å oppdage. Nyt den utrolige utsikten fra Puente Nuevo, som krysser "Tajo" (skjæringen) på elven Guadalevin, hvor du kan smake på en spansk vin på en terrasse med eksklusiv utsikt over Tejo-broen. Palacio Mondragón, også kjent som Palacio del Marqués de Villasierra, er utvilsomt et interessant besøk, ikke bare fordi det er et herregårdspalass med arabiske hager, men også fordi det er Rondas arkeologiske museum med interessante gjenstander som viser byens antikke historie. Nå har du tid på egen hånd til å utforske byen i ditt eget tempo.

Benalmádena: Billett til taubanen til Calamorro-fjellet

5. Benalmádena: Billett til taubanen til Calamorro-fjellet

Bestill en tur-retur-billett til taubanen som tar deg fra Benalmádena og opp til 769 meter over havet på toppen av Calamorro-fjellet. Nyt panoramautsikten, gå langs en av turstiene, se på lokal flora og fauna og mye mer. Stig inn i gondolen og begynn den 3 kilometer og 15 minutter lange taubaneturen til toppen. Gondolheisen går kontinuerlig opp og ned, og de har plass til opptil 4 personer per gondol. Start med utsikt over hele Arroyo de la Miel og Benalmádena Costa, to av byene som utgjør Benalmádena. Etter hvert som du stiger opp på Calamorro-fjellet, kan du se utsikten utvide seg og etterhvert får du en unik utsikt over Benalmádena og kysten av Málaga. Når du ankommer toppen av Calamorro, kan du velge mellom flere ulike måter å tilbringe tiden på. Legg ut på en av de 6 turstiene gjennom Sierra de Benalmádena, eller bruk tid på å beundre Calamorro-fjellet og den botaniske rikdommen til dette typiske middelhavsområdet.

Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og Dolphin Boat Tour

6. Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og Dolphin Boat Tour

Nyt reisen langs Malaga og Costa del Sol i en sightseeingbusstur mens du lytter til guiden din som forteller deg anekdoter og kuriositeter fra denne britiske kolonien. Utforsk Gibraltar på egen hånd, og seil deretter Middelhavet på leting etter de mange delfinene som streifer rundt i området. Ankom La Linea og kryss grensen til Gibraltar. Nyt litt fritid til å besøke Casemates Square og den botaniske hagen til Alameda. Spaser gjennom Marina Bays, eller benytt sjansen til å gå langs hovedgaten. Følg veiledningen til guiden din for å komme til torget og finne veien til havnen i Gibraltar for å gå ombord i båten din. Når du er ombord, kan du føle brisen og få øye på forskjellige typer hvaler som bor i området. Naviger det rolige havet i omtrent en og en halv time og finn stedet der Middelhavet møter Atlanterhavet. Søk etter delfiner her, og få øye på deres majestet og intelligens mens de leker i vannet. Guiden om bord vil fortelle deg om de mest relevante kuriositetene og egenskapene til arten du møter, særtrekkene til stredet, erklært Unesco World Biosphere Reserve. Etter omvisningen vil du igjen ha ledig tid til å fortsette besøket ditt i Gibraltar, hvor du kan benytte anledningen til å spise lunsj. Møt opp midt på ettermiddagen for returreisen til hentestedet.

Torremolinos: Andalusisk hesteshow med flamencodans

7. Torremolinos: Andalusisk hesteshow med flamencodans

Opplev andalusisk kultur med et andalusisk hesteshow på Club Hípico El Ranchito hver onsdag. Møt hestene i stallen før du ser en hesteballettforestilling som har blitt fremført siden 1992 med 20 hester. Opplevelsen starter på hestesenteret El Ranchito. Kom tidlig for å hilse på hestene, og sett deg deretter under tak for å se en forestilling med spansk musikk og koreografier med en blanding av cowboybevegelser og dressur. Det er bar, suvenirbutikk og toaletter på senteret, og det er gratis WiFi og du kan parkere bilen din inne i senteret uten problemer. Hvis du har behov for busstransport, kan du sjekke de tilgjengelige alternativene nøye og velge det som passer best for deg.

Fra Costa del Sol / Málaga: Omvisning av Granada og Alhambra

8. Fra Costa del Sol / Málaga: Omvisning av Granada og Alhambra

Alhambra er den mest besøkte severdigheten i Spania og et viktig stopp for alle som besøker Granada. Hvis du vil oppdage alle byens hemmeligheter, nasridenes eksklusive palasser og Generalife-hagene, ikke nøl med å bestille denne omvisningen. Du kan velge å bli hentet fra et av de forskjellige hentepunktene i Costa del Sol eller Málaga til angitt tidspunkt. Deretter kan du nyte en vakker kjøretur over fjellkjeden i Málaga, for å komme til den historiske byen Granada. Ved ankomst kan du oppdage komplekset som danner Alhambra. Ta først en spasertur over Generalife-hagene, hvor palasset til Karl V ligger. Med dette alternativet går du ikke inn i nasridenes palasser. Etter dette spennende besøket kan du nyte en panoramautsikt over byen og deretter ha litt tid på egen hånd i Granada. Du kan spise lunsj eller rusle gjennom de typiske gatene i Alcaicería. Etterpå returnerer du til Costa del Sol hvor omvisningen avsluttes.

Benalmádena og Fuengirola: Tur-retur fergebillett

9. Benalmádena og Fuengirola: Tur-retur fergebillett

Legg ut fra den arkitektonisk imponerende Benalmádena Marina eller den elegante havnen i Fuengirola, på en fergetur som viser Den andalusiske kysten i all sin prakt. Bli med på en tur-retur båttur mellom Benalmádena og Fuengirola og nyt utsikten til gamle Benalmádena Pueblo, som er en av de mange sjarmerende hvite landsbyene du kan se spredt utover Costa del Sol. Å oppdage Fuengirola er et must for elskere av designerklær, butikker og de viktige markedsdagene som gir deg en følelse av den lokale kulturen. Når du hopper om bord på dette fornøyelsescruiset, får du en pittoresk panoramautsikt til kysten, feriestedene og de lokale attraksjonene, som er vanskelig å overgå med noe annet transportmiddel.

Benalmadena: Selwo Marina Adgangsbillett

10. Benalmadena: Selwo Marina Adgangsbillett

Forelsk deg i dusinvis av dyrearter som kaller Selwo Marina hjem med denne inngangsbilletten. Besøk fem forskjellige områder: Island of Ice, Antillene, Hollow, Amazon og tropene. På Isøya kan du besøke Andalusias første ispingvinarium og oppdage unike pingvinarter som kongepingvinen fra Patagonia. Etterpå reiser du til Karibien på Antillene. Se delfiner, sjøløver og til og med fargerike flamingoer. I Hollow- og Amazonas-områdene kan du se habitatet til Amazonas-bassenget. I Hollow kan du nyte flukten til eksotiske fugler som araer og kakaduer, mens du i Amazonas kan beundre reptiler, amfibier og tropiske fisker. Til slutt, avslutt besøket i Tropics-sonen. Møt eksotiske arter som den slående skarlagenrøde ibisen eller den hvithodede saki, en primat hjemmehørende i Asia som skiller seg ut for sin pels.

24 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:
Benalmadena

Benalmadena

Ofte stilte spørsmål om Benalmadena Båter og yachter

Hva er andre ting å gjøre enn Båter og yachter som er verdt å besøke i Benalmadena?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Benalmadena er:

Flere reisetips for Benalmadena

Vil du vite mer om aktiviteter i Benalmadena? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Benalmadena

Jeg hadde en helt fantastisk tur til Marokko, å oppleve severdighetene, lydene, luktene og kulturen var en utrolig og øyeåpnende opplevelse som ble gjort enda bedre med de medfølgende guidene, Alex og Abdoul som var utrolig informative og fikk oss alle til å føle oss ivaretatt og trygt også jam pakking besøket med noen strålende pedagogiske foredrag om stedene vi besøkte. Bussturen var en lek, fergen var fantastisk, alle transporter gikk svømmende og guidene våre holdt oss i tide uten å få oss til å føle noen form for rush eller bekymring. Jeg vil på det sterkeste anbefale denne ekskursjonen hvis du leter etter eventyr uten stress eller bekymring i det hele tatt! Jeg ser frem til mange flere utflukter som ligner på denne. Bare forbløffende.

Alt veldig bra. spesielt informasjonen mottatt fra guidene. Det ville være godt å ha tid til shopping i medinaen. Ikke bare fra en enkelt butikk.

Veldig hyggelig spasertur der vi virkelig nøt havet og utsikten over land. Jeg anbefaler det uten å nøle.

Veldig positive inntrykk. Jeg hadde det fint på et utrolig vakkert sted.

Flott fergetur, elsket det. Skal tilbake igjen på lørdag