Våre mest anbefalte ting å gjøre i Benalmadena

Benalmadena: Båttur med delfinsafari

1. Benalmadena: Båttur med delfinsafari

Utforsk havet utenfor Benalmádenakysten og speid etter delfiner i deres naturlige habitat. Du kan ta deg en forfriskende svømmetur eller slappe av på dekk, mens du nyter den fantastiske utsikten. Dra fra Puerto Deportivo de Benalmádena og seil ut i det åpne havet på jakt etter delfiner i deres naturlige habitat. Underveis er det god plass til å sole seg på dekk, eller du kan holde deg innendørs i skyggen. Hvis du vil, kan du også kjøpe en drink i baren eller observere livet i havet gjennom utsiktsvinduene under vann. Når kapteinen har funnet det idylliske stedet for en svømmetur, kan du hoppe i vannet for å ta en forfriskende dukkert hvis været og kapteinen tillater det.

Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet fottur på Caminito del Rey

2. Fra Costa del Sol og Málaga: Guidet fottur på Caminito del Rey

Forbered deg på en eventyrlig dag, mens du vandrer langs Caminito del Rey langs El Chorro-juvet utenfor Málaga. Følg guiden din langs en sikker sti som fører til gangbroen, som går gjennom Desfiladero de los Gaitanes. Begynn dagen med henting fra et av de mange møtestedene i Málaga og reis til Ardales. Det blir et kort stopp i Ardales (en tradisjonell landsby av hvit hus), slik at du kan kjøpe frokost før du starter på vandringen. Stig om bord på bussen igjen og fortsett til den nordlige inngangen til Caminito del Rey. Fortsett deretter gjennom en lang smal tunnel frem til de naturlige stiene, som fører til inngangen av juvet. Her får du utdelt en hjelm og får en sikkerhetsorientering. Få vite hva du kan forvente deg under vandringen. Dessuten går guiden bak gruppen for å svare på spørsmålene dine underveis, mens du nyter opplevelsen. Gå forbi Gaitanes-juvet, et naturlig pass gjennom åsene som skiller Malagakysten fra øyene, med elven Guadalhorce som renner i bunnen. Legg ut på en trygg og komfortabel vandring, hvor du er omgitt av fantastisk natur. Etter mange års forfall ble El Caminito de Rey ble gjenåpnet etter å ha blitt renovert. Gangveiene strekker seg mellom 2 juv og en stor dal. Vandring går nedover, fra nord til sør, og frem til utgangen hvor bussen venter på deg. Når gruppen er om bord på bussen igjen, returnerer du til Costa del Sol og blir sluppet av på ditt hentested.

Benalmádena: Billett til taubanen til Calamorro-fjellet

3. Benalmádena: Billett til taubanen til Calamorro-fjellet

Bestill en tur-retur-billett til taubanen som tar deg fra Benalmádena og opp til 769 meter over havet på toppen av Calamorro-fjellet. Nyt panoramautsikten, gå langs en av turstiene, se på lokal flora og fauna og mye mer. Stig inn i gondolen og begynn den 3 kilometer og 15 minutter lange taubaneturen til toppen. Gondolheisen går kontinuerlig opp og ned, og de har plass til opptil 4 personer per gondol. Start med utsikt over hele Arroyo de la Miel og Benalmádena Costa, to av byene som utgjør Benalmádena. Etter hvert som du stiger opp på Calamorro-fjellet, kan du se utsikten utvide seg og etterhvert får du en unik utsikt over Benalmádena og kysten av Málaga. Når du ankommer toppen av Calamorro, kan du velge mellom flere ulike måter å tilbringe tiden på. Legg ut på en av de 6 turstiene gjennom Sierra de Benalmádena, eller bruk tid på å beundre Calamorro-fjellet og den botaniske rikdommen til dette typiske middelhavsområdet.

Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

4. Fra Málaga og Costa del Sol: Opplev Gibraltar

Start omvisningen din med å gå om bord på bussen i sentrum av Málaga (like ved el Corte Inglés), eller på andre steder langs Costa del Sol. Derfra reiser du til Gibraltar i buss med klimaanlegg, justerbare seter, WiFi og USB-porter. Underveis forteller guiden om interessante ting å gjøre og se når du ankommer Gibraltar. Når du har passert gjennom tollen, kjører bussen inn i Gibraltar og slipper deg av slik at du kan starte å utforske på egen hånd. Hvis du har bestilt den komplette omvisningen, kan du nyte en panorama rundtur av Gibraltar, samt besøke steder som Gibraltarstredet og adgang til det indre av St. Michel-hulene. Du får dessuten se de ville berberapene ved Apes Den. Etter omvisningen har du tid på egen hånd til å nyte en lunsj, handle og utforske hovedgaten (Main Street), Casemates Square, Marina Bay eller Mediterranean Steps. Du forlater Gibraltar kl. 15:30, for returen til Costa del Sol.

Benalmádena: Costa del Sol høyeste paraseilfly

5. Benalmádena: Costa del Sol høyeste paraseilfly

Svev trygt over bølgene med en paraseilopplevelse på den pittoreske Costa del Sol. Opplev et adrenalinkick når du når høyder på opptil 650 fot på denne actionfylte turen. Sjekk inn på aktivitetsleverandørens plassering og start ditt høytflygende eventyr. Motta en fullstendig sikkerhetsbriefing slik at du vet nøyaktig hva du kan forvente og alle sikkerhetsprosedyrene før du setter i gang. Nyt en sikker opplevelse med en aktivitetsleverandør som er godkjent av EPPA (European Professional Parasailing Association), Europas ledende treningsorganisasjon for paraseiling. Sett av fra havnen og nyt panoramautsikten over Benalmadena fra vannet. Sett deg opp med paraseilutstyr av høy kvalitet som opprettholdes til de høyeste sikkerhetsstandardene. Fly alene eller sammen med venner og familie for den ultimate opplevelsen. Beundre den naturskjønne utsikten over den sjarmerende byen Benalmadena og Sierra Nevadas. Se ut på strendene og det turkise vannet i Fuengirola. Gå tilbake til utgangspunktet på slutten av turen.

Benalmadena akvariums-besøk

6. Benalmadena akvariums-besøk

Nyt  tilgang til alle underene på Sea Life Benalmádena, som ligger ved Middelhavet. Oppdag de mest fantastiske skapningene gjennom vinduer inn til havet, inkludert fargerike klovnefisker, magiske sjøhester og fengslende maneter. Finn ut hvordan det føles å berøre en sjøstjerne, eremittkrabbe og andre skapninger som lever i den interaktive rockpool-opplevelsen. Legg ut på en unik reise gjennom havene, med start i Middelhavsområdet. Fortsett gjennom en 180º ubåt-tunnel omgitt av haier og utrolige grønne skilpadder. Slutt i ferskvannsområdet Amazonia  fylt med fargerike tropiske arter. Ikke glem å være vitne til fôringsøkten for oter før du drar. 

Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

7. Costa del Sol og Malaga: Ronda og Setenil de las Bodegas

Etter å ha forlatt Costa del Sol og Malaga, fortsett langs en scenisk rute med lokal vegetasjon som appelsintrær, oliventrær og korkeik og den hvite landsbyen Ardales og Cuevas del Becerro. Ankomst til Setenil de las Bodegas, en av de vakreste og mest autentiske hvite landsbyene i provinsen Cádiz. Dra nytte av tid på egen hånd for å utforske denne særegne byen. Besøk husene innebygd under steinene i stupet og sett deg ned for en kaffe. Ankom busstasjonen i Ronda, før du fortsetter til fots og nyter en omvisning til de viktigste severdighetene. En spasertur i det romantiske sentrum med sine kirker, minipalasser og Spanias eldste tyrefekterarena, byr på mye å avdekke. Nyt den utrolige utsikten over Puente Nuevo, som krysser «Tajo» (kuttet) ved Guadalevin-elven, hvor du vil smake på en lokal vin fra Ronda på en terrasse med eksklusiv utsikt over Tagus-broen. Palacio Mondragón, også kjent som Palacio del Marqués de Villasierra, med arabiske hager er uten tvil et interessant besøk. Palasset er også det arkeologiske museet i Ronda, med interessante utstillinger fra byens lange historie. Nyt litt tid på egen hånd til å utforske byen.

Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og Dolphin Boat Tour

8. Fra Malaga: Dagstur til Gibraltar og Dolphin Boat Tour

Nyt reisen langs Malaga og Costa del Sol i en sightseeingbusstur mens du lytter til guiden din som forteller deg anekdoter og kuriositeter fra denne britiske kolonien. Utforsk Gibraltar på egen hånd, og seil deretter Middelhavet på leting etter de mange delfinene som streifer rundt i området. Ankom La Linea og kryss grensen til Gibraltar. Nyt litt fritid til å besøke Casemates Square og den botaniske hagen til Alameda. Spaser gjennom Marina Bays, eller benytt sjansen til å gå langs hovedgaten. Følg veiledningen til guiden din for å komme til torget og finne veien til havnen i Gibraltar for å gå ombord i båten din. Når du er ombord, kan du føle brisen og få øye på forskjellige typer hvaler som bor i området. Naviger det rolige havet i omtrent en og en halv time og finn stedet der Middelhavet møter Atlanterhavet. Søk etter delfiner her, og få øye på deres majestet og intelligens mens de leker i vannet. Guiden om bord vil fortelle deg om de mest relevante kuriositetene og egenskapene til arten du møter, særtrekkene til stredet, erklært Unesco World Biosphere Reserve. Etter omvisningen vil du igjen ha ledig tid til å fortsette besøket ditt i Gibraltar, hvor du kan benytte anledningen til å spise lunsj. Møt opp midt på ettermiddagen for returreisen til hentestedet.

Benalmádena: Costa del Sol Lisensfri Båtutleie

9. Benalmádena: Costa del Sol Lisensfri Båtutleie

Lei en båt uten lisens, og du kan navigere på Costa del Sol selv. Du trenger kun å være over 18 år, vi gir deg nødvendig opplæring for å navigere. Du vil føle deg som en kaptein og du vil kunne bade i havet med delfinene. Sol deg med partneren eller vennene dine og nyt en dag med fiske som du aldri hadde forestilt deg. Lei en båt uten lisens og du vil få en unik og uforglemmelig opplevelse. Vi vil inkludere et kjøleskap for å lagre is. Båtene har musikk med bluetooth-tilkobling.

Torremolinos: Opplev heste- og flamencoshow inkludert middag med drikke

10. Torremolinos: Opplev heste- og flamencoshow inkludert middag med drikke

Opplev andalusisk kultur med et andalusisk hesteshow på Club Hipico El Ranchito hver onsdag. Møt hestene i stallen før du ser en ballettforestilling med 20 hester, som har blitt vist siden 1992. Berik besøket ditt med et valgfritt levende flamencoshow, workshop og middag med drikke. Opplevelsen starter ved El Ranchito ridesenter. Kom tidlig for å møte hestene, og ta plass i et sted med tak for å nyte et show med spansk musikk og koreografi, hvor utøverne viser en blanding av cowboy-kunster og avansert dressur. Hvis du velger å bli med på det valgfrie flamencoshowet, workshopen og måltidet, fortsetter opplevelsen din på en restaurant før du ser på flamencoshowet. Nyt en velkomstdrink etterfulgt av en middag med ubegrenset drikke, ledsaget av andalusiske sanger som er typiske for regionen. Voksenmenyen inkluderer kremet squashsuppe etterfulgt av grillet svinekjøtt, kyllingkebab marinert i andalusisk stil, spanske poteter og en salat. En sesongbasert dessert, brød og ubegrenset drikke er også inkludert (rødvin, hvitvin, sangria, brus og mineralvann). For barn begynner middagen med en kremet squashsuppe, deretter en hamburger, pommes frites og marinert kyllingsjasjlik med andalusiske krydder. En sesongbasert dessert og ubegrenset med brus og mineralvann er også inkludert. Etter middag kan du avslutte opplevelsen med en 1 time lang danseforestilling av flamencogruppen Jose Lucena, inkludert et fantastisk flamencoverksted.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Benalmadena

Alle aktiviteter

65 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Benalmadena

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Benalmadena

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Benalmadena?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Benalmadena er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Benalmadena?

De beste dagsturene og utfluktene fra Benalmadena er:

Málaga

Flere reisetips for Benalmadena

Vil du vite mer om aktiviteter i Benalmadena? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Benalmadena

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 6 597 vurderinger

Great trip the guide shirly was superb. She gave good information and spoke verry good english( and german,french,++). After we went in to the startingpointe, you can deside if you want to walk alone at your owne pace, or walk together with the guide. I walked with the guide and would recomend it. She had lots of information and humor. A bit before the end i walked by my self and then had time to grab a hotdog to eat at the stands at the finish.

En enkel og komfortabel måte å komme seg til Caminito del Rey på. Med klare indikasjoner, og kontinuerlig overvåking fra selskapet på foretatt reservasjon. Fornøyd med tjenestene som tilbys, med guiden, Paco bussjåføren, den andre guiden på den lille stien... Absolutt anbefalt

super opplevelse, buss kom punktlig og plukket opp. flott guide som informerte godt både på engelsk og spansk. lett og fin tur. trenger ikke holde følge med gruppen om man vil underveis. rask og effektiv retur.

Spektakulær tur med fantastisk guide. Må oppleves.

Kjempeflott tur med veldig flink guide. Anbefales.