Benalmadena

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Populære opplevelser i Benalmadena

Flere reisetips for Benalmadena

Vil du vite mer om aktiviteter i Benalmadena? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Benalmadena

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 2 496 vurderinger

Ble hentet som avtalt av buss og hyggelige Alex guiden vår. Vi var bare en gruppe på 5 stykker og fikk kjempeflott fortelling om historien til området vi skulle besøke på bussturen før vi startet turen. Turen gjennom ravinen var spektakulær, men man følte seg hele tiden sikker på de gangveiene de hadde laget. Turen over broen gikk også fint, selv om det blåste litt. Kjempefin tur. Tips til de som reiser på denne tiden er å ta med jakke og litt varme klær i sekken. Kan være kalt utenfor solen. Avslutningen med tapas på hotellet helt flott.

Vi så ikke delfiner fordi havet var veldig hakkete og de ikke fant dem, men mannskapet var fantastisk og barna hadde det flott å hoppe fra båten i bølgene. Selvfølgelig anbefaler jeg å ta piller mot reisesyke. Vi hadde tatt dem og likte turen, men halvparten ble veldig svimmel

Anbefaler reisen. Selv om vi var på guidet tur, fikk vi muligheten til å gå fjellturen på egenhånd. Avsluttet med et godt tapasmåltid på en restaurant i nærheten av fjellturen. Dyktig guide. Anbefaler reisen.

Alex var veldig informativ og glad for å svare på spørsmål. Driver Francesco var veldig trygg og Tapas etter var veldig god og velkommen etter turen. Fullt anbefalt. Takk og mye gracias.

Spektakulært er nok riktig ord for denne opplevelsen... fantastisk natur.... var en stor opplevelse hele turen.