Ting å gjøre Benagil

Den portugisiske fiskerlandsbyen Algarve byr på fantastisk natur, vakre strender og en sjarmerende hule.

Ofte stilte spørsmål om Benagil

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Benagil?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Benagil er:

Flere reisetips for Benagil

Vil du vite mer om aktiviteter i Benagil? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Benagil

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 23 889 vurderinger

Portugal er fantastisk, men Algarve har en av de beste kystlinjene jeg noensinne har sett! Grottene, spesielt Benagil, fjellformasjoner og til og med vannet nær kysten, alt ser så perfekt ut. Jeg elsket det, historiene som ble fortalt langs turen, stoppet for å hoppe av båten var virkelig nødvendig fordi været var varmt og havet var veldig forfriskende. Takk til kapteinen for å gå inn i hulene med maksimal sikkerhet. De anbefalte Allgarbe, som er en restaurant i nærheten av stedet der jeg tok båten, var nydelig!

Vi har elsket opplevelsen, Algarve kajakkpersonalet var veldig oppmerksomme og hensynsfulle. Min reservasjon var for 24. august, men den dagen var det veldig overskyet og veldig kaldt, selv om andre fortsatt bestemte seg for å gå ut. Joaquín, som jeg antar er sjefen, har endret det for oss for neste dag uten problemer. De forklarer hvordan du gjør det før du begynner, det er så enkelt!! Den 2-timers turen guidet oss gjennom flere huler, Benagil-grotten og en strand.

Det var en veldig omfattende omvisning i grottene generelt. Guiden vår Nunu var eksepsjonell med en god sans for humor - noen virkelig morsomme replikker! Jeg var skuffet over spenningen ved min første hurtigbåttur, og solnedgangen var en ekstra bonus! Jeg anbefaler turen på det sterkeste.... beste £25 brukt på ferien min!

That was truly an amazing experience, the advantage of going kayaking/SUP is you get to explore more caves along the coast. Our guide was also amazing and outgoing, telling us about the history of interesting places at the same time making time for those who wanted taking pictures.

Jeg likte turen, grottene er fantastiske, noe alle burde gjøre hvis de kommer til Algarve! Jeg elsket den gode humoren til guidene, de er et skue! I tillegg anbefalte de en fantastisk restaurant, AllGarbe, hvis service var veldig bra og maten var deilig!!