Opplevelser i
Belgia

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Belgia

Vil du vite mer om aktiviteter i Belgia? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Belgia

Det var flott, turen til Brugge og tilbake er faktisk lang, men guiden var veldig fin og morsom. Siden det var en høysesong, var servicen treg, så da vi dro til en restaurant tok det mesteparten av fritiden vår, og vi hadde ikke mye tid til å gjøre mange ting. Restauranten var i blomst, og den ble anbefalt av turguiden. Det var bare 1 servitør som serverte så mange bord. allikevel tur er for en HR og halvparten så du bare blir i bruk i 4,5 timer og resten er bussturen

Været var litt crappy, men vi hadde det veldig fint å vandre rundt i Mini Europe etter å ha besøkt Atomium. Modellene var flotte og virkelig detaljerte med litt morsomme animatronics. De klarte å skanne billetten fra mobilene våre, noe som var bra, da vi ikke hadde tilgang til en skriver.

Byen er veldig vakker, det var verdt turen. Det eneste problemet er at det ikke er noen inngang til å lade mobiltelefoner på bussen, det er heller ikke noe utsalg tilgjengelig på restauranter i byen.

Guiden Ana er flott. Vi forklarer hver detalj i turen vår, superklar og hyggelig. De spektakulære stedene .. hver med en annen stil, men vakker på samme tid.

Flott tur med en knall bra guide. Det var absolutt verdt pengene å få se byene med god kunnskap av vår guide.