Legg til datoer
Ting å gjøre

Belfast

Kulturelle attraksjoner, konserter og gatekunst er bare en forsmak av det som venter i Nord-Irlands hovedstad.

Flere reisetips for Belfast

Vil du vite mer om aktiviteter i Belfast? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Belfast

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 16 715 vurderinger

Denne turen er en av de mest interessante jeg har gjort så langt. Det er veldig viktig å ha et godt nivå i engelsk for å forstå det. Det var imponerende å besøke problemområdet med mennesker som levde gjennom konflikten. Selv om de to guidene gjorde det veldig bra, var det den republikanske guiden som slo meg mest på grunn av hans mer moderate og mindre «sekteriske» måte å forklare konflikten på. De to guidene svarte veldig vennlig på spørsmålene våre. Virkelig, 100% anbefalt. Det er viktig omvisning for å forstå Belfast.

Vi hadde en flott dag med Mark vår reiseleder og Nicholas vår tursjåfør. Han var engasjerende og ga oss historisk informasjon på en flott måte. Bussen var komfortabel - med wifi, et nødbad og fungerende USB-porter. Vi hadde god tid på hvert stopp og folkemengdene var aldri overveldende. Vi kan anbefale på det varmeste!

Kate og Matko var fantastiske: mellom legender og veier midt på landsbygda fikk de oss til å oppdage Nord-Irland og dets underverker! Kate er veldig godt forberedt og vet hvordan hun skal involvere deg i historien og folkloren på hvert sted. Matko tok oss trygt til flotte steder Takk!

Veldig imponerende tur. Begge guidene formidlet følelsesmessig sine individuelle synspunkter, tanker og opplevelser av Nord-Irland-konflikten. Turen oppmuntrer til refleksjon og personlig engasjement i konflikten og gir et viktig innblikk i en av realitetene i denne byen.

Very beautiful day! The toure guide was really Nice and had a lot of great tips around the areas we visited! All in all a very nice day and so many beautiful places