Legg til datoer

Bayside Marketplace

Bayside Marketplace: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

1. Miami: Bycruise til Millionaire's Homes og Venetian Islands

Slapp av på et fullt fortalt sightseeingcruise gjennom Biscayne Bay i Miami. Slapp av på det skyggefulle toppdekket mens du ser det beste av Miami slik folk fra Miami elsker å se det - fra vannet. Gå ombord på båten på Bayside Marketplace i hjertet av Miami sentrum eller velg alternativet med hotellhenting for å nyte en komfortabel tur til skipet. Slapp av i luksus på en to-nivå båt med åpne vinduer og et skyggefullt dekk. Fra sentrum vil du cruise gjennom øyene på Biscayne Bay. Hibiscus Island, Palm Island, Star Island, Sunset Island og de berømte venetianske øyene er alle hjemsted for mange kjendiser og deres luksuriøse herskapshus. Hold øye med hjemmene til Gloria Estefan, P. Diddy, Shaquille O'Neal, Enrique Iglesias, Phil Collins, Jennifer Lopez & Alex Rodriguez, Shakira, Ricky Martin, Matt Damon, Al Capone og flere. Din erfarne tospråklige reiseguide vil peke ut alle de kjente hjemmene og landemerkene. Deretter kan du cruise forbi pulserende South Beach, eksklusive Fisher Island og den travle havnen i Miami før du drar tilbake mot Miami sentrum. Miami sentrum har en av de mest spennende silhuettene som stadig oppdateres og har mange ikoniske bygninger. Se de luksuriøse leilighetene og hotellene i Brickell og Brickell Key og gå inn i munningen av Miami River. før du drar tilbake til Bayside Marketplace for å avslutte cruiset. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades luftbåttur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Miami: Halvdags åpen buss og millionærs robåtcruise

2. Miami: Halvdags åpen buss og millionærs robåtcruise

Opplev den pulserende kulturen og de fantastiske severdighetene i Miami som aldri før. Legg ut på en uforglemmelig reise gjennom byens travle nabolag og ikoniske distrikter på en åpen sightseeingbuss. Beundre den eklektiske arkitekturen, nyt deilig lokal mat, og fordyp deg i den livlige atmosfæren i Miamis berømte gågate, Lincoln Road. Men det er ikke alt. Ta eventyret ditt til neste nivå og utforsk den fantastiske skjønnheten i Biscayne Bay på en 90-minutters båttur med engelsk og spansk kommentar. Beundre de overdådige hjemmene til de rike og berømte, og nyt den fantastiske utsikten over bukten fra friluftsdekket eller interiøret med klimaanlegg. Ikke gå glipp av denne utrolige muligheten til å oppdage Miami med stil. Bestill omvisningen din i dag og se magien til denne pulserende byen selv!

Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

3. Miami: Kveldscruise på Biscayne Bay

Nyt vannet i Miami og bylyset fra Biscayne Bay ombord på en cruisebåt. Se byen våkne til liv om natten når solen går ned og byens lys tennes. Tusenvis av lys lyser opp de utrolige høyhusene og byens skyline rundt bukten. Under turen kan du nippe til din valgfrie drikke som du kan kjøpe fra baren ombord. Få med deg severdigheter som Millionaire's Row, Bayside og South Beach. Avslutt cruiset ditt med en aktivitet for å se månen og beundre månens refleksjon på vannet under deg. Velg å legge til mer eventyr til dagen din med kombinasjonsalternativet for dobbeltdekker buss, hvor du kan hoppe på og av som du vil mens du møter Miami fra land med stopp ved South Beach, Bayside Marketplace, Little Havana og Wynwood Walls. Du kan også legge til en 4-timers Everglades airboat-tur som inkluderer returtransport fra South Beach til Sawgrass Recreational Park for en 30-minutters guidet luftbåttur, en live utstilling av redde reptiler og pattedyr, og "Meet a Baby Alligator" -opplevelsen .

Miami: Sunset Cruise gjennom Biscayne Bay og South Beach

4. Miami: Sunset Cruise gjennom Biscayne Bay og South Beach

Ta en pause fra travle Miami sentrum og se solnedgangen fra vannet. Cruise over Biscayne Bay og beundre den utrolige utsikten over byens skyline. Velg alternativet med en hopp-på-hopp-av-bussbillett for også å utforske Miami med buss. Slapp av på en luksusyacht med åpne vinduer og skyggelagt dekk mens du lytter til kommentarer fra guiden din. Seil forbi kjente øyer, få et glimt av Al Capones herskapshus, og cruise ned til South Beach. Nyt forfriskninger underveis, tilgjengelig for kjøp fra baren ombord. Gå tilbake til land på slutten av en vakker kveld.

Miami Combo: Panoramabusstur, Bay Cruise og Everglades

5. Miami Combo: Panoramabusstur, Bay Cruise og Everglades

Opplev den pulserende byen Miami som aldri før med vår 3-delte turpakke. Dette er din sjanse til å se alle de beste severdighetene i Miami, fra det eksotiske dyrelivet i Florida Everglades til de luksuriøse herskapshusene i Miami Beach. Start eventyret ditt med en spennende luftbåttur gjennom Everglades, hvor du vil se et rikt utvalg av dyreliv og nyte et dyrelivsshow komplett med muligheten til å holde en babyalligator. Etter luftbåtturen, dykk inn i byen Miami med en guidet tur til alle de store stedene, inkludert Wynwood, Miami Beach og Art Deco District. Du vil se hjemmene til filmstjerner og millionærer, og høre historier om kjærlighet, lidenskap, svik og til og med drap. Men det er ikke alt - vi tar deg med på et sightseeingcruise i Biscayne Bay, hvor du vil se havnen i Miami, Fisher Island og "Millionaire's Row" - en luksuriøs eiendomsstrekning hjem til eliten i Hollywood, politikk, sport og næringsliv. Med vår fleksible planlegging kan du nyte disse tre fantastiske opplevelsene på forskjellige dager basert på timeplanen din, noe som gir deg god tid til å ta alt innover deg. Ikke gå glipp av dette uforglemmelige eventyret i Miami - bestill din tur i dag!

Miami: Sightseeing med hurtigbåt

6. Miami: Sightseeing med hurtigbåt

Hopp om bord en katamaran og ta fatt på et 45-minutters eventyr for den ultimate sightseeingopplevelsen i ekte «Miami Vice»-stil. Beundre utsikten over Miami og dets spektakulære skyline i komfort og sikkerhet fra komfortable sitteplassne i en luksuriøs båt. Cruise ved Miami-kysten, forbi enorme kjendishus på Star Island, Fisher Island og Miami Beach. Ta deg tid til å sette pris på Art Deco-distriktet i South Beach fra hurtigbåtens unike perspektiv i Atlanterhavet. Cruise rundt på Miamis eneste båt som reiser ut i havet. Hurtigbåten er åpen 365 dager i året, og har avreise daglig fra Bayside Marketplace fra kl. 11.00 til solnedgang: hver time på hverdager, og hvert 30. minutt i helgene og på helligdager.

Miami: Sightseeingtur med Big Bus Hop-on Hop-off

7. Miami: Sightseeingtur med Big Bus Hop-on Hop-off

Opplev Miamis magi med denne hop-on hop-off-busturen. Len deg tilbake og slapp av om bord på en åpen dobbeltdekkerbuss mens du nyter synet og lyden av en av USAs mest pulserende byer. Underholdende og informative lydkommentarer guider deg gjennom Miamis rike historie og dagligliv, og fremhever alle severdighetene du må se underveis. Med muligheten til å hoppe av og utforske i ro og mak, kan du benytte anledningen til å oppdage Miamis ikoniske strender, kubanske kultur og livlige livsstil. Få mest mulig ut av tiden og nyt byen i ditt eget tempo, og bestem selv når og hvor du vil hoppe av og utforske. Det går busser hvert 30. minutt, slik at du aldri trenger å vente lenge før du kan fortsette eventyret. Fordyp deg i Miamis unike atmosfære med muligheten til å utforske Design District med sin fantastiske Art Deco-stil og den vakre botaniske hagen i Soundscape Park med gratis inngang. Og når du er klar for en pause, kan du kose deg på de utsøkte restaurantene rundt Lincoln Road. Ta også en tur til den nærliggende Everglades nasjonalpark, der du kan oppleve eksotiske fugler, slanger, fisk og skilpadder i deres naturlige habitat. Og hvis du vil ha en virkelig spennende opplevelse, kan du ta en tur i en luftputebåt langs gresselven. Blant de beste severdighetene er - Bayside Marketplace - South Beach - Soundscape Park - Design District - Wynwood Walls - Miami sentrum - Little Havana

Miami: Cruise langs Millionaire's Row

8. Miami: Cruise langs Millionaire's Row

Denne 1,5 time lange båtturen, med avgang fra Bayside Marketplace Marina i Miami sentrum, er en morsom måte å se alle kystens høydepunkter i Miami som du ikke kan se fra land. Siden Miami er en by ved havet, så befinner mange av de beste severdighetene ved vannet. Nyt de vakre severdighetene i et rolig tempo, mens en tospråklig ekspertguide forteller fargerike historier om Miami. Du får se den vakre Brickell Key og eksklusive Fisher Island, cruiseskipene som drar fra Port of Miami, byens nydelige silhuett, så vel som hjemmene til de rike og berømte langs Millionaire's Row. Nyt et cruise på en av sktivitetsleverandørens moderne yachter: «Island Queen», «Island Lady» og «Miami Lady», som tilbyr det beste innen komfort og stil. Alle fartøy har en salong med klimaanlegg på nedre dekk, med vinduer som byr på god utsikt. Det øvre dekket lar deg nyte den friske havbrisen, og har en kalesje som beskytter deg fra direkte sollys og lett sesongbasert regn. Drikkevarer og lett snacks er tilgjengelig for kjøp om bord gjennom hele cruiset.

Miami: Skyviews Miami Observation Wheel fleksibel datobillett

9. Miami: Skyviews Miami Observation Wheel fleksibel datobillett

Opplev Miami fra nesten 200 fot over Bayside Marketplace i Miami sentrum. Nyt panoramautsikten over Miami sentrum, Miamis havn, øyene og broene i Biscayne Bay, og hele veien til South Beach. Gå ombord i en av de 42 helt lukkede gondolene som er klimakontrollert for komfort. Sett deg på benkene inni eller stå ved vinduene som tilbyr uhindret 360-graders utsikt. Gondolene har plass til 6-8 personer. Med uhindret 360 graders utsikt er utsikten spektakulær når som helst på dagen eller natten. Du kan velge å beundre øyene eller båtene på bukten som lyser opp ved solnedgang eller ta et bilde av den glitrende Miami-skyline om natten. Planlegg besøket ditt etter været og velg din ideelle tid på dagen med denne fleksible billetten, gyldig på den planlagte dagen eller opptil 7 dager etter. Motta en gratis buzzybooth digitale selfie-bilder med en virtuell bakgrunn som kan være e-post, tekstmelding eller postet på sosiale medier. .

Miami: Biscayne Bay Happy Hour Cruise

10. Miami: Biscayne Bay Happy Hour Cruise

Sett avsted på et cruise fra Biscayne Bay i hjertet av Miami sentrum. Seil forbi Millionaire's Row på Hibiscus Island, Palm Island, Sunset Island, Fisher Island og de berømte venetianske øyene mens du nipper til happy hour-drinker fra kontantbaren ombord. Etter ombordstigning, seil over Biscayne Bay for å se Miami fra vannet. Gå til kontantbaren for å kjøpe deg en drink du kan nyte under cruiset. Nyt en spektakulær utsikt over USAs tredje største stadig skiftende skyline fra den to-etasjes yachten. Se Millionaire's Row og Palm Island. Lytt til din engelsk- og spansktalende reiseguide mens de peker på kjente hjem og landemerker som ikke kan sees fra land. Slapp av med en drink på det luftkondisjonerte dekket med store åpne vinduer eller på det skyggefulle, åpne toppdekket. Ta inn Sunset Island, Fisher Island og de venetianske øyene. Oppgrader for å inkludere et måltid på Hard Rock Café som ligger ved Biscayne Bay. Du kan nyte måltidet på Hard Rock før eller rett etter cruiset. Siste møte er klokken 20.00 søndag til torsdag og klokken 21.00 fredag og lørdag. Meny med hard rock: Hovedrett: Enhver Hard Rock-burger, hovedsalat eller sandwich fra menyen (unntatt 24-karat Gold Leaf Steak Burger eller Double Decker Double Cheeseburger) Dessert: Kokkens valg Drikke: Ubegrenset kaffe, te eller brus

Tilgjengelige aktiviteter

62 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 4

Flere reisetips for Bayside Marketplace

Vil du vite mer om aktiviteter i Bayside Marketplace? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bayside Marketplace

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 4 766 vurderinger

Å finne ombordstigningsstedet og bussagenten var veldig enkelt fra getyourguide-beskrivelsen, turen var veldig bra og opplevelsen av byen var enda bedre. Kun getyourguide kunne ha opplyst at det ikke er noen personlig guide på bussen som forteller om distriktene under reisen, men at den utelukkende er basert på en lydguide. Fremfor alt hadde det vært viktig å nevne på forhånd at du MÅ! du trenger dine egne hodetelefoner KUN MED KABELKOBLING og må derfor ta med egne for i det hele tatt å kunne høre lydguiden!! Hvis du ikke har hodetelefonene med deg, vil de ikke gi deg en på stedet og du opplever turen uten å få noe informasjon om byen!! (Mange av passasjerene hadde da dette problemet, som fullstendig ødela opplevelsen). Men hvis du tok med deg noen, hørte du alt klart og i turistvennlig ordforråd og i rimelig hastighet

Vi ankom 30 minutter tidligere som forespurt. Men båten var forsinket, vi begynte å bli gretne. Men til slutt var det en flott aktivitet og vi klandrer dem ikke for forsinkelsen fordi det var verdt det. God stemning om bord, verten ga mange forklaringer, selv om vi ikke skjønte noe fordi vi ikke snakker engelsk. Det var fortsatt en av våre beste aktiviteter i Miami. Vi ville gjort det igjen hvis vi ble lenger! På den annen side anbefaler jeg deg å bestille på siden. Klokken 17:15 (i januar) er perfekt for solnedgangen, den var fantastisk.

Båtturen var fantastisk. Turlederen var flott og gjorde det morsomt. Du kunne fortelle at hun elsket jobben sin. Vil definitivt anbefale. Må bare oppdatere siden din. Vi skulle gå klokken 10, men gjorde det ikke før klokken 10.30. Fyren ved billettluken sa at de gjorde det på grunn av trafikken slik at folk ikke skulle gå glipp av båtturen. Vi kom dit klokken 9:15 per nettsted, men dro ikke før klokken 1030

En veldig fin tur, i en veldig god atmosfære. Super sensasjoner, som piloten implementerer ved å trykke på joysticken! Han får hjelp av en assistent som fungerer som guide og presist setter stemningen veldig raskt (vær forsiktig, besøket er kun på engelsk, det er best å snakke engelsk riktig) Tjenesten er verdt prisen. Og for de som lider av sjøsyke, ikke frykt! Tusen takk for dette store øyeblikket.

Mega morsom tur, flott musikk og god veiledning, det burde du ha opplevd selv om det bare er for en kort stund.