Legg til datoer
Opplevelser i

Bavaria

Ofte stilte spørsmål om Bavaria

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Bavaria?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Bavaria er:

Flere reisetips for Bavaria

Vil du vite mer om aktiviteter i Bavaria? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bavaria

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 23 534 vurderinger

Det var en veldig informativ tur i gruven som forklarte hvordan regionen vokste så mye rikdom gjennom salt i tusenvis av år. Ærlig talt var favorittdelen av turen kjøreturen gjennom de bayerske alpene med guiden som forklarte regionens historie, og faktisk kjørte vi rett ved Hitlers ørnerede! Vi stoppet i en vakker alpeby for ettermiddagste og en matbit, det så ut som et eventyr med litt lett snø på alle de historiske husene! Men vær oppmerksom på at dette stedet er i Tyskland, ikke Østerrike. Jeg var ikke klar over dette, så telefonen og kredittkortet mitt fungerte ikke siden det er et annet land enn jeg satte reisemeldinger for.

Charlie var en fantastisk reiseleder. Veldig lærerikt, grundig og den vennligste reiseguiden vi noen gang har vært borti. Vi var fullt forberedt gjennom hele turen og visste hva vi kunne forvente. Charlie ga oss tips om hvor vi skulle dra for å nyte andre deler av München, og historiene hans holdt oss underholdt under hele bussturen. Gi denne mannen en øl! Jubel!

Min mann og jeg likte alt med turen. De kjørte rett i tide som annonsert som vi elsket. Turistguiden var informativ og underholdende. Brus og øl ble solgt på prisen til rimelige priser. Ikke prisbegrensning som de fleste steder. Bussen var behagelig og utgangspunktet var veldig lett å finne.

Vi hadde en veldig fin dag. Guiden vår var veldig imøtekommende. Han forklarte stedene vi besøkte veldig godt.

Amazing trip, i have never seen something so nice. 10/10✨