Legg til datoer

Ting å gjøre i Bath

Gå tilbake i tid, utforsk gamle bad og drikk tradisjonell te i denne typiske engelske byen.

Toppopplevelser

Tilgjengelige aktiviteter

72 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Ofte stilte spørsmål om Bath

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Bath?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Bath med barn?

Flere reisetips for Bath

Vil du vite mer om aktiviteter i Bath? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bath

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 8 744 vurderinger

Dette var min første busstur i Storbritannia, og det vil definitivt ikke være min siste med Sasha - vår reiseguide. Hun var engasjerende og delte kunnskap på en interessant og underholdende måte. Sasha vevde en historie fra begynnelse til slutt som holdt alle involverte. Denne turen er for folk som ønsker å få med seg essensen av stoppene i motsetning til å bruke lange perioder på hvert stopp. Reisen føltes ikke lang og var trygg.

Fantastisk!! Guiden vår Leon var flott! Det er mye å dekke på en dag, men vi klarte å dekke alt! Selv været holder oss denne dagen! 5 stjerner! Det eneste forbedringspunktet er på møtepunktet, de kaller turene etter tall, men det er ingen tall i reservasjonen/bestillingen, så du må være veldig oppmerksom på destinasjonen for hver tur som alle er veldig like og det er også vanskelig å høre på en veldig travel busstasjon.

En fin dag. Akkurat nok tid til å bli kjent, selv om man ønsker å bruke mer tid på hver side. Det gjenstår til neste. Guiden Saul og sjåføren er utmerket. Godt arrangert og imøtekommende. For å forbedre for selskapet, sender de ikke akkurat det som er inkludert i pakken som man kjøpte eller i det minste er det forvirrende.

Bussen var behagelig. Vi kom til stedet tidlig før publikum. Å se Stonehenge var alt jeg trodde det ville være... mystisk og fantastisk sted. Vakkert landskap. Ville ha foretrukket å kjøre selv, men ikke realistisk å leie en bil som turister som bor i London. Anbefales for alle som vil se dette området.

Denne ekskursjonen var fantastisk. Bussturene var ikke for lange, alt var perfekt organisert, og hvert besøk var interessant. Guiden vår Richard ga kommentarer gjennom hele og ga oss mye informasjon, både på engelsk og fransk. Han var veldig oppmerksom på vårt velvære under hele ekskursjonen.