Våre mest anbefalte ting å gjøre i Bath

Bath: Tootbus Bath Discovery Hopp-på-hopp-av-tur

1. Bath: Tootbus Bath Discovery Hopp-på-hopp-av-tur

Oppdag Baths fantastiske arkitektoniske bygninger på denne åpne bussturen. Se The Royal Crescent, The Circus, Pulteney Bridge, Bath Abbey og The Roman Baths mens du reiser gjennom denne vakre europeiske byen. Opplev Baths unike sjarm med City Tour og The Skyline Tour over 2 dager. På byrundturen kan du se de romerske badene, klosteret og Theatre Royal Bath. Stopp ved Sally Lunn's, et av de eldste husene i byen, og prøv en original og deilig Bath Bun. Ikke glem å ta noen bilder ved Pulteney Bridge, et av de mest pittoreske stedene i byen. Etter å ha utforsket sentrum, hopp på The Skyline Tour for å se den andre siden av elven Avon og beundre den fantastiske utsikten over byen. Turen tar deg forbi Prior Park Landscape Gardens, University of Bath og American Museum. Du kan velge å lytte til den direktesendte lokale guiden eller bruke den flerspråklige lydkommentaren for å lære om Baths rike historie.

Bad: 1,5-timers gåtur med turistguide med blått merke

2. Bad: 1,5-timers gåtur med turistguide med blått merke

Opplev UNESCOs verdensarvby Bath på denne 1,5-timers guidede vandreturen. Din ekspertguide vil forklare historien, arkitekturen og noen av de mange historiene som har gjort Bath til et så fantastisk sted å besøke. Under turen kan du se de ikoniske severdighetene i Bath, inkludert Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge og Bath Abbey. Vandre gjennom byen mens guiden din bringer historien, arkitekturen og folket i Bath til live gjennom en livlig og hyggelig kommentar ved hvert av stoppestedene rundt i byen. Still dem mange spørsmål og kanskje til og med teste kantene på kunnskapen deres. Få innsidekunnskap om de beste tidene for å besøke visse severdigheter på nytt.

Bath: Guidet spøkelsestur

3. Bath: Guidet spøkelsestur

Bli med guiden din når de tar deg med på en reise for å oppdage de mange hjemsøkte stedene rundt byen Bath. Hør historier om spøkelsene til middelaldermunker, hengte kriminelle, torturerte hekser, poltergeister og mer. Lær om historien og hjemsøkelsen til hvert nettsted og besøk kjente steder som Bath Abbey, Queens Square, Theatre Royal og Victoria Park. Vandre nedover skjulte smug og stopp ved hjemsøkte hotspots, inkludert en spesielt dyster beliggenhet rett ved siden av Jane Austens siste kjente bolig i by. Nyt en interaktiv spasertur der besøkende oppfordres til å være en del av historiene. Føler du deg modig? Meld deg frivillig til et paranormalt eksperiment mot slutten av turen, et høydepunkt på den spennende kvelden.

Bad: Sightseeingbåtcruise med Prosecco

4. Bad: Sightseeingbåtcruise med Prosecco

Se høydepunktene i Bath fra vannet på et delt eller privat cruise på en restaurert cruiser fra 1960-tallet. Velg standardalternativet for å nyte to glass Prosecco mens du slapper av i solen eller ved kullbålet. Feir festen eller samværet med de bunnløse cruisealternativene for Prosecco og ginsmaking. På solfylte dager kan du nyte et åpent cockpittak på båten, eller holde deg lun og varm med en ekte kullbål på kjøligere dager. Mens du nyter turen ombord på en autentisk, restaurert liten cruiser fra 1960-tallet, vil skipperen peke ut hovedattraksjonene. Se inngangen til Kennet og Avon Canal, som forbinder London med Bristol Channel, og cruise under North Parade Bridge. Se opp for hekkende vandrefalker ved St. John's Church fra 1800-tallet, og se Pulteney Bridge, det brusende overløpet og bykjernens arkitektur, inkludert Bath Abbey fra 1600-tallet. For standard private og delte turalternativer, nyt utsikten med to glass Prosecco mens du passerer under Halfpenny Bridge og ser plasseringen der de gamle bryggene pleide å stå, det sentrale punktet for Baths handelsforbindelser med Bristol siden 1700-tallet. Privat bunnløs Prosecco-cruise For grupper, fester og andre feiringer, pump opp delen med det private bunnløse Prosecco-cruisealternativet. Hold proseccoen flytende mens du holder festen i gang. Nyt tilgang til musikksystemet ombord for å spille alle favorittlåtene dine. Privat ginsmakingscruise Alternativt kan du nippe til en G&T med venner med det private ginsmakingscruisealternativet. Skru opp musikken du ønsker og nipp til signaturbåtcocktailer. Len deg tilbake mens guidene dine forteller deg gjennom tre brennevinsprøver fra Gin-samlingen, alt før du hever en skål med din favorittgin og mikser.

London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

5. London: Dagstur til Windsor, Stonehenge, Bath og romerbadene

Utforsk flere av de beste høydepunktene rundt London på denne dagsturen med buss fra London. Opplev elegansen til Windsor Castle, lås opp mysteriene til Stonehenge, og beundre den georgiske arkitekturen i byen Bath. Besøk et godt bevart romersk badehus. Windsor Castle Windsor Castle står stolt på en frodig skogkledd ås med utsikt over Themsen. Slottet dateres tilbake til normanniske tider, med vidstrakte hageanlegg og det runde tårnet, så det er lett å se hvorfor det er kongens favoritt helgebolig i Royal Windsor. Nyt en fascinerende titt gjennom nøkkelhullet på de overdådige statsleilighetene, som er hjem til uvurderlige kunstverk av Rembrandt og Leonardo da Vinci. Besøk også St. Georges kapell, det atmosfæriske siste hvilestedet for tidligere monarker, inkludert Henry VIII. Videre får du også se dronning Marys dukkehus, en utrolig konstruksjon komplett med fungerende heiser, innlagt vann, strøm og ekte vinflasker, alt i miniatyr. Mystiske Stonehenge Vandre rundt stedet som er på UNESCOs verdensarvliste og bli betatt av den unike stenformasjonen. Stedet befinner seg på Salisbury Plain, med 40 tonns steiner som har stått siden deres ankomst for 5000 år siden. En overflod av teorier omgir Stonehenge. Alt fra et religiøst tempel til en astronomisk klokke, og selv et gravfelt fra bronsealderen. Bestem deg for hva du selv skal mene, idet du oppdager historien til dette mystiske monumentet. Bath Bath ligger vakkert til ved bredden av elven Avon og var den første byen i England som kom på UNESCOs verdensarvliste. Beundre det nydelige Bath Abbey fra 1400-tallet, den fantastiske georgianske arkitekturen og den romantiske Pulteney Bridge. Romerske bad Bath er kjent for sine romerske bad og her finner vi de best bevarte romerske spaene fra antikken. Dykk ned i dybden av historien til dette magiske monumentet, som var mirakuløst skjult helt frem til 1870-tallet, og beundre dens arkitektoniske prakt.  Ankomst tilbake i London rundt kl. 20:00.

Bath: Guidet byvandring med inngang til de romerske badene

6. Bath: Guidet byvandring med inngang til de romerske badene

Opplev UNESCOs verdensarvby Bath på denne guidede vandreturen. Din ekspertguide vil bringe historie, mennesker og arkitektur til live med sine kommentarer. Se de gamle romerske badene på slutten av turen. Møt først guiden din før du drar til Pump Room, Royal Crescent, The Circus, Queen Square, Pulteney Bridge og Bath Abbey. Gå deretter i fotsporene til Jane Austen og hør om filmingen av Netflix-hiten Bridgerton. Herfra kan du vandre gjennom byen mens guiden din bringer historien, arkitekturen og folket i Bath til live gjennom en livlig og hyggelig kommentar. Få innsideinformasjon om de beste tidene for å besøke visse severdigheter på nytt. Til slutt, besøk de verdensberømte romerske badene etter turen - Baths mest populære attraksjon. Bli overrasket over kompleksiteten i samfunnet i den romerske byen Aquae Sulis.

London: Dagstur til Windsor Castle, Bath og Stonehenge

7. London: Dagstur til Windsor Castle, Bath og Stonehenge

Ta en dagstur fra London for å se det berømte Windsor Castle, den mystiske steinsirkelen Stonehenge og den vakre georgianske byen Bath, med mulighet for å inkludere adgangsbilletter på turen. Nyt transport med buss og guidede turer på alle steder. Start på Windsor Castle, hjemmet til kongefamilien i 900 år. Du får se den storslåtte residensen, som fortsatt blir brukt til statsbesøk og kongelige mottakelser. Utforsk slottområdet og St. George's-kapell fra det 14. århundre, et av de vakreste eksemplene på kirkearkitektur fra middelalderen i England. Kapellet er også gravsted for konger og dronninger, inkludert Henry VIII og hans tredje kone Jane Seymour. Fortsett gjennom kulturlandskapet i Wiltshire til Stonehenge. Den gamle steinsirkelen Stonehenge er et mystisk monument og det viktigste forhistoriske stedet i England. Kjør deretter vestover til Bath, en vakker georgiansk by med honning-farget arkitektur og de berømte romerske badene. Nyt en panoramautsikt over noen av de fineste arkitektoniske severdighetene kjent i Europa, inkludert Bath-kloster, Royal Crescent, Circus, Assembly Rooms og den berømte Pulteney-broen. Velg alternativet med å utforske de romerske badene, bygget rundt termiske kilder, som har forsynt badet med kildevann i over 2000 år.

Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

8. Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

Bli med på en dagstur for å oppleve 2 av Englands viktigste historiske severdigheter, Stonehenge og den pittoreske byen Bath. Beundre den mystiske steinringen, før du tilbringer litt tid i den herlige byen Bath. Hopp på den luksuriøse bussen og sett kursen mot det mystiske Stonehenge. Beundre det imponerende stedet, hvis egentlige betydning har gått tapt gjennom tidene. Etter Stonehenge har du minst 2 timer på ettermiddagen til å utforske de viktigste landemerkene i Bath. Se Pulteney Bridge og Bath Circus, og få et innblikk i hvordan Bath ble den attraksjonen i verdensklasse som byen er i dag. Byen har fantastisk arkitektur, gode shoppingmuligheter, puber, kafeer, og mer. Du har god tid til å oppdage Baths attraksjoner på egen hånd, blant annet Jane Austen Visitors Centre, Bath Abbey, eller det romerske badehuset. Hvis du velger Bridgerton-byvandringen, kan du oppdage skandaler, sladder og fantastisk Regency-arkitektur. Innta en kongelig positur og ta en selfie på denne Bridgerton-omvisningen. følg i fotsporene til Daphne Bridgerton og nyt et helt nytt perspektiv på Bath, for å feire den populære Netflix-serien. Du kan også inkludere et besøk til de romerske badene, som du ikke bør gå glipp av. Bygget på stedet med Storbritannias eneste termiske kilder, er badene et av de mest kjente og viktigste romerske stedene i Europa.

Bad: Bybåttur og fottur

9. Bad: Bybåttur og fottur

Nyt en informert, rolig oversikt over UNESCOs verdensarvby Bath. Oppdag byens viktigste severdigheter på både et elvecruise og en guidet spasertur med en lokal guide. Møt på Bath Quays ved elvebredden i Bath sentrum. Bli møtt av din skipper og guide for å starte din unike land- og vanntur. Begynn med et 25-minutters elvecruise langs elven Avon, og nyt severdigheter som Half Penny Bridge, St. John's Church, Bath Abbey, Parade Gardens, Pulteney Bridge, Weir og Mill. Under cruiset kan du gå til baren ombord for å kjøpe en brus eller en alkoholholdig drikke du kan nyte mens du ser severdighetene gå forbi. Når du er tilbake ved fortøyningen, ta en kort 50-minutters spasertur med et besetningsmedlem. Få en oversikt over Baths rike historie og lær hvordan du kan orientere deg i byen. Turen inkluderer de viktigste severdighetene i de romerske badene, The Abbey, Guildhall, den gamle bymuren, Theatre Royal og Queens Square. Det vil ikke være tid til å gå inn i severdighetene, men du vil kunne utforske disse på egen hånd ved turens avslutning. Turen inkluderer en barnequiz for å holde dem underholdt på vandreturen.

Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

10. Fra London: Heldagstur til Stonehenge og Bath

Besøk ikoniske Stonehenge og avdekk mysteriene ved hjelp av en informativ omvisning med lydguide, og tiden på egen hånd til å utforske den vakre byen Bath på i løpet av heldagsturen fra London.  Ta en pause fra London for en dag og besøk Stonehenge, som står på UNESCOs verdensarvliste. Len deg tilbake og slapp av på den ca 2-timers bussreisen (avhengig av trafikk) og nyt den fantastiske utsikten til landskapet du passerer underveis. Når du kommer til den mystiske sirkelen av enorme steiner som står oppreist på Salisbury Plain, får du utforske området på egen hånd i omkring 1,5 time.  Deretter fortsetter du til Bath, en by som er kjent for sin gregorianske arkitektur og de romerske badene. Du blir satt av i sentrum og kan utforske den historiske byen på egen hånd i omkring 2,5 timer. Beundre den honningfargede arkitekturen og se landemerker som Bath Abbey og Royal Crescent.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Bath
Gå tilbake i tid, utforsk gamle bad og drikk tradisjonell te i denne typiske engelske byen.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Bath

Alle aktiviteter

80 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Bath

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Bath

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Bath?

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Bath med barn?

Flere reisetips for Bath

Vil du vite mer om aktiviteter i Bath? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bath

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 8 744 vurderinger

Dette var min første busstur i Storbritannia, og det vil definitivt ikke være min siste med Sasha - vår reiseguide. Hun var engasjerende og delte kunnskap på en interessant og underholdende måte. Sasha vevde en historie fra begynnelse til slutt som holdt alle involverte. Denne turen er for folk som ønsker å få med seg essensen av stoppene i motsetning til å bruke lange perioder på hvert stopp. Reisen føltes ikke lang og var trygg.

Fantastisk!! Guiden vår Leon var flott! Det er mye å dekke på en dag, men vi klarte å dekke alt! Selv været holder oss denne dagen! 5 stjerner! Det eneste forbedringspunktet er på møtepunktet, de kaller turene etter tall, men det er ingen tall i reservasjonen/bestillingen, så du må være veldig oppmerksom på destinasjonen for hver tur som alle er veldig like og det er også vanskelig å høre på en veldig travel busstasjon.

En fin dag. Akkurat nok tid til å bli kjent, selv om man ønsker å bruke mer tid på hver side. Det gjenstår til neste. Guiden Saul og sjåføren er utmerket. Godt arrangert og imøtekommende. For å forbedre for selskapet, sender de ikke akkurat det som er inkludert i pakken som man kjøpte eller i det minste er det forvirrende.

Bussen var behagelig. Vi kom til stedet tidlig før publikum. Å se Stonehenge var alt jeg trodde det ville være... mystisk og fantastisk sted. Vakkert landskap. Ville ha foretrukket å kjøre selv, men ikke realistisk å leie en bil som turister som bor i London. Anbefales for alle som vil se dette området.

Denne ekskursjonen var fantastisk. Bussturene var ikke for lange, alt var perfekt organisert, og hvert besøk var interessant. Guiden vår Richard ga kommentarer gjennom hele og ga oss mye informasjon, både på engelsk og fransk. Han var veldig oppmerksom på vårt velvære under hele ekskursjonen.