Legg til datoer

Bassin Des Lumieres

Bassin Des Lumieres: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Bordeaux: Les Bassins des Lumières oppslukende utstilling

1. Bordeaux: Les Bassins des Lumières oppslukende utstilling

Oppdag utstillinger som kombinerer banebrytende teknologi og kunstnerisk skapelse med billetter til en oppslukende opplevelse på Bassin des Lumières i sentrum av Bordeaux. Utforsk det største digitale kunstsenteret i verden som ligger i en tysk ubåtbase fra andre verdenskrig. Gå inn i Les Bassins des Lumières, et sted fylt med historie, som var en ubåtbase fra andre verdenskrig før den ble forvandlet til et rom dedikert til digital kunst. Utforsk 6 rom, inkludert The Cube som fremhever kunstnere som spesialiserer seg på oppslukende kunst. Nyt øynene på moderne verk i dette lydisolerte og isolerte området. Se mesterverk fra hele verden hoppe ut av rammene sine og forvandles til erfaringsmessige projeksjoner. Les Bassins des Lumières, passende oversatt som "lysbassengene", tilbyr 4 forskjellige 110 meter lange vannbassenger, et projeksjonsareal på 12 000 m² og 90 videoprojektorer. Gå blant blendende farger, observer refleksjoner i vannet, og lag en sti mellom lys og skygge. Lev en opplevelse som vil appellere til dine sanser og følelser. Beundre det spektakulære programmet utviklet gjennom nyskapende teknologi, og henvender seg til publikum med alle bakgrunner.

Bordeaux: 48- eller 72-timers Metropole City Pass

2. Bordeaux: 48- eller 72-timers Metropole City Pass

Bordeaux Métropole City Pass er tilgjengelig for 48 eller 72 timer for individuelle reisende, og tilbyr gratis eller reduserte priser på tjenester og attraksjoner. Gyldigheten på passet begynner ved første bruk Det tilbys en praktisk guidebok følger med kortet. Fordeler og privilegier med 48- eller 72-timers Metropole City Pass. • Gratis tilgang til TBM-nettverket for offentlig transport (trikk, buss, elveskyttel) • Gratis adgang til  15 museer og monumenter  • Gratis tilgang til attraksjoner • Rabattpriser på vinutflukter, sightseeingtur av bateau mouche på elven Garonne • Gå inn i Cité du Vin før kl. 12:00 (5 EUR ekstra etter kl. 12:00) • 1 valgfri byomvisning: turisttoget, bussen med åpent tak eller omvisningen til fots • Adgang til Basins of Lights • Adgang til City of Wine (før kl. 12:00)  • Mange andre rabatter

God tid i Bord'Eau

3. God tid i Bord'Eau

Nyt det største digitale kunstsenteret i verden, Bassin des Lumières, som presenterer monumentale oppslukende digitale utstillinger, dedikert til store kunstnere i kunsthistorien til samtidskunst. Utforsk byen Bordeaux fra elvesiden, hold deg kjølig og slapp av i en eksepsjonell trebåt. Cruiseopplevelsen med originale utsiktspunkter for utrolige landskap vil bli ledsaget av en vinaperitiff. Eksperimenter det beste kjøttet i verden i et bistronomisk etablissement med livlig stemning, en forløperrestaurant for det modne kjøttet i Bordeaux.

Tilgjengelige aktiviteter

3 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Bassin Des Lumieres

Vil du vite mer om aktiviteter i Bassin Des Lumieres? Trykk her for full oversikt