Legg til datoer

Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC

Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

New York City: Omvisning i katakombene med levende lys

1. New York City: Omvisning i katakombene med levende lys

I over 200 år har katakombene i den gamle St. Patricks katedralen, fungert som siste hvilested for troende avdøde. Dette historiske stedet har vært vitne til de mange kampene og prestasjonene til fremtredende katolikker i New York. Få eksklusiv tilgang til områder som vanligvis ikke er åpne for publikum, inkludert 2 inngjerdede kirkegårder. Opplev de eneste aktive katolske katakombene i New York City.   Se hvor biskoper hviler sammen med fremtredende katolikker i New York, som Delmonico-familien og den første bosatte biskopen av New York, biskop John Connolly. Denne labyrinten av hvelv tilhører i stor grad bankfolk, advokater, industrikapteiner, kjøpmenn, politiske kandidater, og selv en general fra borgerkrigstiden.

New York City: Gangsters and Ghosts 2-timers gåtur

2. New York City: Gangsters and Ghosts 2-timers gåtur

Ta en to-timers guidet spasertur gjennom noen av NYCs mest kjente nabolag og oppdag historiene deres om gangstere og spøkelser fra byens fortid. Five Points, Chinatown, Little Italy og Greenwich Village var kjent som visedistriktene på 1920- og 30-tallet. Se stedene der gangstere som John Gotti og Lucky Luciano pleide å feste, inngå avtaler og utføre trusler. Besøk hjemsøkte steder og gamle åsteder på en omvisning ledet av historikere. Uhyggelige historier om spøkelser og gangstere i NYCs gater vil bli delt underveis. Stopp ved The Five Points, kjent for å være vertskap for New Yorks mest beryktede gjenger, Chinatowns «Blood Alley», hjemsøkte hus i West Village, og de mange restaurantene der mafiamord fant sted i Little Italy. Gå inn i St Patrick-basilikaen med Gudfar. Turen er familievennlig med hyppige stopp.

NYC: Historien om Lower East Sides matkultur

3. NYC: Historien om Lower East Sides matkultur

Spaser gjennom gatene i Lower East Side på Manhattan for å oppdage historien til forskjellige innvandrermiljøer på en guidet vandretur for matelskere. Unn smaksløkene dine matprøver fra hele verden, og viser smeltedigel av kulturer og mat som preget Lower East Side. Møt guiden din like utenfor African Burial Ground Monument og New Yorks høyesterett. Lær først om opprinnelsen til det afroamerikanske samfunnet i New York. Gå ved siden av det berømte Chinatown-distriktet og lær mer om det kinesiske samfunnet som en gang bodde i området. Se noen av butikkene og restaurantene som er igjen i området, og prøv noen deilige stekte dumplings på et sted som er populært blant lokalbefolkningen. Oppdag det tilstøtende distriktet Little Italy, som en gang var hjemsted for tusenvis av innvandrere fra Sør-Italia. Nyt noen klassiske italienske smaker som har dannet grunnlaget for noen av de mest populære moderne amerikanske snacks. Gå deretter inn i Nolita-området og stopp utenfor St Patrick's Old Cathedral, et sentralt fokuspunkt for det irske katolske samfunnet, etterfulgt av en kort spasertur gjennom Sara D Roosevelt Park. Lær om historien til det jødiske samfunnet som også etterlot en varig arv på Lower East Side. Prøv noen knishes, en tradisjonell Ashkenazi-jødisk snack laget med potetbasert deig og en rekke smakfulle fyll. Når du utforsker de forskjellige nabolagene, kan du lære om hvordan de forskjellige innvandrermiljøene påvirket moderne amerikansk mat og kultur, før du avslutter turen utenfor Tenement Museum.

New York City: Smaksprøver på italiensk mat i Little Italy

4. New York City: Smaksprøver på italiensk mat i Little Italy

Fordyp deg i matkulturen til Little Italy på en 2-timers smakstur, og besøk 4 forskjellige arenaer i det berømte New York-området. Hvert sted du besøker er mer enn et århundre gammelt, og smaksprøvene vil utgjøre det som tilsvarer en 4-retters lunsj. Start på La Bella Ferrara, de gledelige innbyggerne av Little Italy siden slutten av 1800-tallet, og få noen av sine italienske regnbuekaker. Deretter kan du besøke det familieeide Di Palo's, den århundregamle italienske spesialitetsbutikken som har drevet siden 1925, hvor det å lage mozzarella har vært en familietradisjon. Den ferske mozzarellaprosciuttoen og parmesanosten du vil smake og gjerne vil tilbake for mer. Deretter kan du gå til Nolita Pizza for å oppleve deres tjenester av høy kvalitet og deilig pizza med viktig italiensk ost. Underveis til Ferrara Bakery vil guiden din peke ut filmsteder fra storfilmer, som «The Godfather», «Donnie Brasco», «Mean Streets» og «Sex and the City». Deretter kan du se bootlegging-depotet fra forbudets dager, og oppdag et torg oppkalt etter New Yorks første italienske detektiv. Til slutt kan du titte inn i St. Patrick's Cathedral for å se hvor høyprofilerte bryllup og minnesmerker finner sted før du avslutter turen.

Nolita & Secrets of Little Italy Food and History Tour

5. Nolita & Secrets of Little Italy Food and History Tour

Besøk de koselige hjørnene av Nolita hvor gammeldags sjarm møter en kjølig sentrumsstemning. Turen inkluderer: alle deltakere samles rundt en toasty vedfyrt murovn og ser pizzaiolaen lage rustikk pizza mens de nipper til deilig italiensk rødvin. Utforsk deretter nabolaget og smak på en vietnamesisk taco, en spansk chorizo- og manchego-sandwich, meksikansk stekt mais, en deilig italiensk regnbuekjeks, en veldig kunstnerisk og gourmetsjokolade Bon Bon. Kom og utforske dette eklektiske, hippe, pulserende sentrumsområdet gjennom maten, historiene og menneskene. Det som en gang var Little Italy, er nå en blanding av mat fra hele verden som du får smake mens du hører historien om det som var, hva som er og det som har blitt et av New Yorks hotteste nabolag. Mellom skreddersydde butikker, søte kafeer og bemerkelsesverdige restauranter, vil du flytte inn og aldri flytte ut!

Flere reisetips for Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC

Vil du vite mer om aktiviteter i Basilica of St. Patrick's Old Cathedral, NYC? Trykk her for full oversikt