Legg til datoer

Ting å gjøre i
Basel

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Basel

Swiss Travel Pass: Ubegrenset reise med tog, buss og båt

1. Swiss Travel Pass: Ubegrenset reise med tog, buss og båt

Swiss Travel Pass er et must for alle reisende til Sveits. Du kan nyte ubegrenset tilgang med offentlig tog, buss og båt til over 90 byer og tettsteder, og dra nytte av gratis inngang til 500+ museer, rabatterte byturer og tilgang til private og naturskjønne tog med en forutsatt setereservasjon. Det er to brede typer Swiss Travel Pass: Continuous og Flexi, med mulighet for å velge mellom 3, 4, 8 og 15 dager. Bortsett fra at det er et "alt-i-ett"-pass som lar en reisende få tilgang til alle offentlige transportmåter i landet, tilbyr det også en rekke andre fordeler på fjellutfluktene. Turer opp til Stoos, Brunni, Klewenalp, Stanserhorn og Rigi er inkludert i passet. En reduksjon på 50 % tilbys på de fleste andre fjell- og taubaner (Gornergrat, Titlis, osv.). Nyt gratis inngang til museer som FIFA World Football Museum i Zürich, National History Museum of Bern, Paul Klee Center i Bern og Natural History Museum i Genève. Utforsk med tilgang til det olympiske museet i Lausanne, Château de Chillon og Ballenberg Swiss Open-Air Museum. Så det være seg den eventyrlystne, den ivrige eller fritidsreisende, vil du ha sjansen til å få mest mulig ut av Sveits Travel Pass.

Spasertur gjennom gamlebyen i Basel

2. Spasertur gjennom gamlebyen i Basel

Basel ligger midt i Europa, på begge sider av elven Rhinen. Byen er sentrum for den idylliske grensen der Frankrike, Tyskland og Sveits møtes, og ligger mellom sveitsiske Jura, Tysklands Schwarzwald og Vosges i Alsace. Å beskrive Basel med ett ord er ikke lett. Basel er kjent som både den kulturelle hovedstaden i Sveits og som universitetsby, og byr på en rekke kulturelle, historiske og fritidsopplevelser. Denne tradisjonelle tur er ideell for de som besøker Basel for frøste gang, samt for de som allerede kjenner byen, men som ønsker å lære mer. På denne 2-timers vandringen vil vi følge sporene av en meget begivenhetsrik fortid, fra den avslappende Tinguely-fontene til katedralbakken, rådhuset og de svingete gatene i den velbevarte gamlebyen. I tillegg til den offentlige byturen, tilbys det mange andre interessante, spennende og tematisk turer.

Storbritannia/Europa: eSim Mobile Data Plan

3. Storbritannia/Europa: eSim Mobile Data Plan

Gjør turen problemfri med ditt praktiske eSIM. Hold kontakten på dine reiser med høyhastighetsdekning i de 42 mest besøkte regionene i Europa og Storbritannia. Kjøp og installer eSIM når som helst og hvor som helst, og velg fra en rekke datapakker, gyldighetsalternativer og dekning i flere land. Bare skann eSIM QR-koden for å få tilgang til alle viktige apper på turen. Unngå bryet med å administrere flere SIM-kort med denne løsningen uten avfall. Få ett eSIM per enhet og fyll på ved ganske enkelt å kjøpe og aktivere flere eSIM-abonnementer mens du går. Når den er aktivert, vil dekningen din begynne i henhold til den valgte varigheten. Dra fordel av dekning i Østerrike, Albania, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Hellas, Gibraltar, Ungarn, Isle of Man, Island, Irland, Italia (inkludert San Marino og Vatikanet), Jersey Island, Kasakhstan, Latvia, Litauen, Liechtenstein, Luxembourg, Også dekket er Malta, Nederland, Nord-Makedonia, Norge, Portugal, Polen, Romania, Serbia, Slovak, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Ukraina, Usbekistan, Storbritannia og Nord- Irland. Alle iPhone-modeller som lanseres utover iPhone XS kan støtte eSIM. For Android, hvis du er usikker, sjekk med retningslinjebildet for kvalifisering. APN (Access Point Name): Internett Informasjon om lokal operatør: Storbritannia: Telefonica / Vodafone /Hutchison 3G /Everything Everywhere

Fra Zürich: Dagstur til Luzern med valgfritt yachtcruise

4. Fra Zürich: Dagstur til Luzern med valgfritt yachtcruise

Besøk den sjarmerende gamlebyen i Luzern på denne dagsturen. Turen tar deg over Albispasset og langs Luzernsjøen (Vierwaldstättersjøen) til selve byen Luzern. I Luzern får du en liten guidet tur der du får se de viktigste severdighetene i byen, som for eksempel Løvemonumentet, og Kapellbrücke, rådhuset, jesuittkirken og konsert- og kongressentrene. Etterpå har du 6 timer på egen hånd til å utforske byen, dens kultur og tradisjoner. Besøk Verkehrshaus, museet for transport og kommunikasjon, eller Rosengart-museet, som inneholder verk av Picasso og Paul Klee. Ta en båttur på den vakre Luzernersee, eller en tur med City-Train, et bytog som tar deg rundt i Luzern på 40 minutter (april til oktober). De pittoreske bakgatene og smugene i gamlebyen lokker besøkende til å rusle rundt, for å utforske bortgjemte sjarmerende steder. Bruk tid til å handle litt i disse unike omgivelsene. Dra fra Zürich og nyt en avslappende dag i Luzern.

Swiss Travel Pass Flex: Alt-i-ett-reisepass for tog, buss og båt

5. Swiss Travel Pass Flex: Alt-i-ett-reisepass for tog, buss og båt

Utforsk skjønnheten i Sveits med et Swiss Travel Pass Flex tilgjengelig for 3, 4, 6, 8 og 15 fleksible dager innen 1 måned. De fritt valgbare reisedagene kan aktiveres og endres på www.activateyourpass.com når som helst. Du vil motta påloggingsinformasjonen på e-post etter kjøpet. Passet tilbyr problemfrie og ubegrensede reiser i hele Sveits på det sveitsiske reisesystemet, busser og offentlige båter, samt ubegrenset offentlig transport i byer, rabatter på mange fjellutflukter og gratis inngang til over 500 museer over hele landet på de validerte dagene . Du kan bruke passet på panoramarutene, men setereservasjon er obligatorisk. Barn under 6 år reiser gratis. Barn i alderen 6 og under 16 år når de er ledsaget av minst én forelder (som har Swiss Travel Pass) reiser gratis med Swiss Family-kortet.

Sveits/Europa: eSim Mobile Data Plan

6. Sveits/Europa: eSim Mobile Data Plan

Gjør turen til Sveits problemfri og gjør unna fysiske SIM-kort med et eSIM mobildataabonnement. Nyt høyhastighets internettdekning, velg fra en rekke dataplaner som passer dine behov, og bruk den til og med i mange andre land i hele Europa. Fyll på hvis du trenger mer data. Først må du kontrollere at enheten din er eSIM-kompatibel. Deretter kjøper du produktet, kobler til internett via WiFi eller andre måter, og skanner deretter en QR-kode for å installere den. Etter dette, slå på mobildata for å begynne å bruke det, og få tilgang til internett med mobildata. Dette produktet fungerer i forskjellige land. Nettverksdekning er tilgjengelig i Albania, Østerrike, Belgia, Bulgaria, Kroatia, Kypros, Tsjekkia, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Tyskland, Gibraltar, Hellas, Ungarn, Island, Irland, Isle of Man, Italia, Jersey, Kasakhstan, Latvia , Liechtenstein, Litauen, Luxembourg, Malta og Nederland. Dekning også i Nord-Makedonia, Norge, Polen, Portugal, Romania, San Marino, Serbia, Slovak, Slovenia, Spania, Sverige, Sveits, Tyrkia, Ukraina, Storbritannia, Usbekistan og Vatikanstaten. Husk at nettverksoperatørene som skal brukes i Sveits er Swisscom, Sunrise og Salt.

Basel fremhever selvstyrt skursjakt og tur

7. Basel fremhever selvstyrt skursjakt og tur

Bli kjent med Basel i ditt eget tempo på denne interaktive vandreturen som spilles av på telefonen din. Dechiffrer gåter, samhandle med de viktigste attraksjonene i byen, og lås opp interessante fakta og legender. En ideell utendørsaktivitet for førstegangsbesøkende, par, grupper, familier og barn. Kan brukes som en flott teambyggingsaktivitet. Etter å ha lastet ned scavenger hunt-turen på mobilenheten din (via en lenke og påloggingsinformasjon mottatt på booking), bruk mobilappen og integrerte kart for å nå 10 av Basels viktigste attraksjoner til fots. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp den riktige koden og avsløre neste destinasjon for sightseeing-spillet i byen. Ved hvert stopp kan du lære om attraksjonen og løse en stedsbasert gåte som bare kan løses hvis du når det spesifikke stedet. Bruk logikk, fantasi, observasjon og lagånd for å låse opp riktig kode og avsløre neste reisemål. Når du går gjennom byen, nyt fleksibiliteten til å sette spillet på pause når som helst for å ta en pause, ta de perfekte bildene, stopp for lunsj eller besøk et museum. Velg å fortsette turen senere eller lagre resten til en annen dag. Du kan starte aktiviteten når som helst. Start turen ved Strassburger-minnesmerket, et sted med enorm symbolikk! Besøk Elisabethenkirche med sin vakre arkitektur, og utforsk Basel Museum of Fine Arts med sine unike utstillinger. Fotografer Basel-katedralen med sin unike estetikk og beundre Natural History Museum med den unike eldgamle historien den bærer på. Da venter Basel rådhus på deg med sin unike røde fasade. Fortsatt vil Spalentor en av de 3 gamle inngangene til Basel fortsette din vakre reise i hjertet av Basel. Beundre den unike Peterskirche-kirken! Mittlere Brücke vil forbløffe deg, mens Rhinen som renner gjennom Basel vil være prikken over i-en på denne unike turen.

Velkommen til Basel: Privat tur med en lokal

8. Velkommen til Basel: Privat tur med en lokal

Forvandle måten du reiser på og gjør det like mye om menneskene du møter som stedene du ser. Få en velkommen til Basel fra en lokal som er ivrig etter å dele alle tipsene for å hjelpe deg å få mest mulig ut av oppholdet ditt. Møt på hotellet eller overnattingsstedet ditt og bli kjent med nabolaget. Lær innsidetips, for eksempel de beste stedene å spise, kjøpe dagligvarer og de enkleste måtene å komme seg rundt på. Alternativt kan du avtale å møtes ved et sentralt landemerke eller veikryss for å starte fotturen. Hør om de beste tingene å gjøre, tilpasset dine interesser. Mot slutten vil du føle deg mer komfortabel med å navigere i byen med all informasjonen du trenger.

Sveits eSIM | Nyt høyhastighets dataplaner i 30 dager

9. Sveits eSIM | Nyt høyhastighets dataplaner i 30 dager

Oppdag Sveits med en 5G/4G LTE eSIM-dataplan og hold kontakten i 30 dager. Skann en QR-kode for å nyte sømløs mobildata, og velg et 30-dagers dataabonnement som passer deg. Bruk eSIM for nettbrett også, og signer eventuelle kontrakter eller bytt fysiske SIM-kort. Velg mellom et 30-dagers dataabonnement på 5 GB, 10 GB eller 20 GB. Deretter kjøper du eSIM og får en QR-kode. Skann deretter QR-koden for å begynne å bruke dataplanen. Koble til det lokale mobilnettverket og del dataene dine via mobilt hotspot hvis du trenger det. Bruk dataene hvor som helst i Sveits.

Basel: Skjulte skatter - selvguidet vandring med audioguide

10. Basel: Skjulte skatter - selvguidet vandring med audioguide

Sveits eneste havneby er en med en enorm personlighet som lokker til å bli oppdaget. Bli med meg på en vandretur gjennom hjertet av Basel, et veiskille for Frankrike, Tyskland og Sveits, hvor kulturer møtes og sameksisterer. På denne turen vil vi reise gjennom den godt bevarte gamlebyen og se en blanding av middelaldersk og moderne arkitektur. Du vil høre om byens legender, dens historie og menneskene som formet den. Underveis vil jeg vise deg moderne Basel og fortelle deg om alle de lokale festivalene. Du vil også finne ut om byens rykte for kunst og humanisme, som starter med forlagsbransjen på 1400-tallet, og fortsetter stolt i dag med den internasjonale Art Basel-messen. Her, i landets minste kanton, finner du over 40 museer og det eldste universitetet i Sveits. Turen vår ville selvfølgelig ikke vært komplett uten Rhinen, romerne og sjokolade! I løpet av turen vil de nysgjerrige oppdage: • Forskjellen mellom Klein Basel og Gross Basel • Hvilken skulptur som ble forbudt på Torget • Hvor finner man graven til den eneste dronningen som er gravlagt i Sveits • Hvordan lokalbefolkningen krysser Rhinen • Hvem Erasmus var, og hvorfor han ble kalt «den siste mannen som visste alt» • Om Basel virkelig er fødestedet til konfettien Bli med meg for å oppdage hvor mye mer Basel har å tilby i tillegg til kunst. Tillat minst en time for å få mest mulig ut av denne turen, og smake på litt utrolig sjokolade!

Alle aktiviteter

99 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Basel

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Basel?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Basel?

De beste dagsturene og utfluktene fra Basel er:

Luzern

Hvilke er de beste omvisningene å bli med på i Basel med barn?

Flere reisetips for Basel

Vil du vite mer om aktiviteter i Basel? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Basel

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 1 086 vurderinger

Jevn, godt organisert reise i en komfortabel buss med klimaanlegg. Klar veibeskrivelse til hentestedet - sørg for at du tar GYG-bestillingen til den hvite hytta for å hente innsjekkingsklistremerkene dine, og gå deretter til bussen (tydelig merket). Det var en solid mengde tid ved både Rhein Falls (90 minutter) og landsbyen Stein am Rhein (også 90 minutter), og kjøreturene mellom var alle fine og jevne. Vi kjøpte billetter til båten ut til fossen på bussen (10 CFH per person) og følte at det var vel verdt utsikten som var fantastisk. Hvis du har lyst på en sen lunsj rundt kl 16, så har Stein am Rhein et nydelig utvalg av steder i hovedgaten. Alt i alt en godt anbefalt tur med tydelige engelske/tyske guider.

Brakte 6-dagerspasset, tok Bernina Express panoramatog fra Italia til Sveits, og brukte deretter de neste 5 dagene på å se forskjellige byer, byer, fjell, innsjøer, fosser. Reiser hver dag fra Zürich. Ville ha kostet oss mye mer å kjøpe hvert tog, trikk, buss, taubane, gondol, tannhjul, taubane etc for hver reise eller til full pris. Utrolig verdi og trengte ikke å bekymre deg for å få bestemte tidsbestemte tog eller ruter osv., noen ganger endret planene seg og vi så mer enn vi hadde planlagt.

Å kjøpe det sveitsiske reisepasset var det beste jeg noen gang kunne ha gjort! Det var min første gang i Sveits, og det å ha muligheten til å hoppe inn og ut av offentlig transport uten å måtte bekymre meg for hvor eller hvordan jeg skulle betale, eller hvis jeg ble forvirret over hvilket stopp jeg måtte gå ned, reduserte virkelig stresset med turen MYE! Dessuten var jeg også i stand til å gå inn og besøke noen fantastiske steder mye billigere eller til og med gratis bare ved å ha det!

Å ha dette passet gjør mobiliteten enklere, du trenger ikke å lete etter billetten din på alle stasjonene, du setter deg bare på toget eller bussen eller båten og det er det, du trenger ikke vente lenge med å reise.

STP var flott. Jeg er skuffet over at den har gått så mye opp i pris det siste året, men du bare takle det og fortsette.