Barcelona Zoo

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Barcelona Zoo

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona Zoo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona Zoo

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 869 vurderinger

Flott offentlig transport.

Jeg likte Barcelona-kortet veldig godt. Vi kom oss lett rundt med offentlig transport. Det skal bemerkes at du for eksempel ikke kan ta Aerobus (privat selskap), men du kan enkelt komme deg til flyplassen med T-banen. Det var også en heftig rabatt for Golondrines. Jeg vil definitivt kjøpe dem igjen. Du må imidlertid ikke bare vise Barcelona-kortet for å få rabatten, men også planen du har mottatt.

Fin park og fine fasiliteter.

Vi var i parken ca 4 timer, og det måtte man ha siden det var mye å se på. Mange fine og interessante dyr. Vi syntes spesielt surikatene var artig. Vi var fornøyd med dagen og det så ut som dyrene i parken hadde det bra. En fin opplevelse og flott med alle benkene som gjorde at man kunne sette seg å ta en pust i bakken .

Det var en veldig praktisk kupong. Spesielt har Baroserona et godt offentlig transportsystem, bytter kupongen din mot en enkel Hiticat, og den brukes automatisk i 48 timer fra første gangs bruk, så det var veldig praktisk. Når du reiser til Europa, det er veldig praktisk å kjøpe en slik kupong på forhånd og bruke den.

Ja, det var fantastisk!

Det var godt å være der! Men mangler lys for bedre minner bilder. Nesten alle områder er mørke. Alle bildet blir ikke fint!