Legg til datoer
Barcelona

Museer og utstillinger

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Private omvisninger
  • Kombinasjonspakker
108 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 108

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona

La oss være ærlige at denne turen ikke var min prioritet, men mannen min;), men jeg setter pris på all organisering og forberedelse av museet. Det er fint at man kan komme inn på tribunen og garderobene. Planene for utvidelse av anlegget er imponerende! Vi anbefaler en fotoseanse i begynnelsen, en fin suvenir, selv om vi valgte den "digitale" versjonen med e-postlevering for 20 €. Vi fikk flotte videoer og alle bildene. Å være i Barcelona og ikke besøke Camp Nou - utilgivelig. Vi anbefaler å kjøpe billetter online!

Sagrada Familia er virkelig fantastisk! Du bør definitivt se innsiden! En helt annen opplevelse enn andre katedraler og kirker. Med billettene på forhånd slapp vi å stå i kø og vi kunne gå inn med en gang. Audioguiden er ikke for lang og veldig attraktiv å lytte til; det kan være nyttig å laste ned appen til Sagrada-familien hjemme / på wifi. Har du allerede billetter på forhånd, kan du også laste ned lydguiden.

Fundaciò Mirò er et grunnleggende stopp for de som elsker kunst i alle dens nyanser, for inne i museet finner du ikke bare lerreter. Det er en veldig berikende opplevelse å oppdage Joan Mirós ekstraordinære billedpoetikk. Poseinnskuddet er ved inngangen i retning baren, og er obligatorisk og gratis, for å lukke må du sette inn en 1 euro mynt.

En vakker tur og en enda større opplevelse av å besøke tårnet. en må se og bo i Sagrada i fred. veldig godt laget lydguide. Vi anbefaler! Spesielt å kjøpe for salg på nett, fordi det faktisk sparer mye tid

Its MUCH better than the pictures online! Its breathtaking!