Barcelona
Food & Drinks

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Barcelona Mat og drikke

Hva er andre ting å gjøre enn Mat og drikke som er verdt å besøke i Barcelona?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Barcelona er:

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona

Marta forklarte så mye av historien gjennom hele turen vår, og var veldig kunnskapsrik, morsom og omgjengelig. Under vinsmakingen var hun tålmodig med alle spørsmålene våre og svarer gjerne på dem alle. Marta gikk også utover og ga restaurantanbefalinger for Barcelona. På turen lærte vi så mye om historien til Barcelona og Montserrat, med vakker utsikt over fjellene. Det var også godt tempo; Vi hadde massevis av ledig tid til å utforske på egen hånd og følte oss ikke stresset. Totalt sett vil vi anbefale denne turen for å utforske utenfor byen Barcelona og lære mer om historien!

En annerledes og fantastisk måte å oppleve noe av det Barcelona har å by på. Begynte litt tregt, men tok seg kraftig opp både matmessig og i forhold til den totale opplevelsen. Gruppen bestod av en blanding av ulike nasjonaliteter som det var hyggelig å bli kjent med. Guiden var fantastisk.

Veldig interessant

Hyggelig overrasket, veldig interessant besøk. I tillegg på slutten har du rett til en smak av 4 øl ledsaget av forretter, det er prikken over i’en. Alt for bare 8 euro. Jeg anbefaler. Vær forsiktig med å ta med papirene ellers vil du ikke kunne returnere.

Fantastisk fin og innholdsrik dag med guide som pratet veldig godt engelsk. Nydelig utsikt fra Montserrat-klosteret og god tapas og nydelig vin på vingården. Mye for pengene!

Very nice trip, good mix between culture, food and wine.