Adgangsbillett

L'Aquarium Barcelona: Forbi-køen-billett

Aktivitetsleverandør: L'Aquàrium de Barcelona

L'Aquarium Barcelona: Forbi-køen-billett

Aktivitetsleverandør: L'Aquàrium de Barcelona
Bestilt 23 ganger i går

Fra NOK 247 per person

Bestilt 23 ganger i går

Besøk den unike L'Aquarium Barcelona med en forbi-køen-billett. Opplev det spektakulære Oceanarium, mens du går i en gjennomsiktig tunnel omgitt av haier. Lær om havbunnen og vannets betydning for planeten vår.

Om billetten

Gratis kansellering
Kanseller inntil 24 timer i forveien og få hele beløpet refundert
Bestill nå og betal senere
Ha fleksible reiseplaner – bestill din plass i dag og betal senere.
Covid-19-forholdsregler
Spesielle helse- og sikkerhetstiltak er på plass. Sjekk aktivitetskupongen din når du bestiller for alle detaljer. Les mer
Gyldig 1 dag
Sjekk tilgjengelighet for å se starttidspunkter
Forbi billettkøen
Tilgjengelig med rullestol

Opplev

Høydepunkter
 • Nyt prioritert adgang til L'Aquarium Barcelona
 • Se et utvalg av tropiske- og middelhavstanker med 450 forskjellige arter
 • Gå blant haier i Oceanarium
Beskrivelse
L'Aquarium Barcelona ligger i Port Vell, byens gamle havneområde, og er verdens viktigste marine fritids- og opplæringssenter dedikert til Middelhavets undersjøiske liv. Bestill din billett for prioritert adgang til denne unike attraksjonen som allerede har blitt besøkt av mer enn 14 millioner mennesker. Akvariet er et perfekt sted for å lære om havbunnen og de mange artene som lever der. Se 35 tropiske og middelhavsakvarier med 11 000 dyr fra 450 forskjellige arter. Det mest spektakulære av alt er det enorme Oceanarium. Akvariet er 5 meter dypt og 36 meter i diameter. En gjennomsiktig 80 meter lang tunnel går gjennom Oceanarium, som gjør det mulig for deg å gå blant haier, havkarusser, murener, månefisk og mange andre arter. Det er også muligheter for å besøke de faste utstillingene «Planeta Aqua» og «Explora!». Disse utstillingene tar for seg vannets betydning for planetens utvikling, og barna kan oppdage undervannsverdenen med alle sine 5 sanser. Etter besøket kan du også nyte de ulike tjenestene som tilbys, som kafé, butikk og mer. 
Inkludert
 • Gå forbi køen til L'Aquarium Barcelona
 • Ekstra aktiviteter
Covid-19-forholdsregler
Nåværende sikkerhetstiltak
 • Alle områder, som kunder berører, blir hyppig rengjort
 • Antall besøkende er begrenset for å unngå folkemengder
Krav til deltakere
 • Du må ta med og bruke munnbind

Velg antall deltakere og dato

Deltakere

Dato

Kundevurderinger

Samlet vurdering

4,3 /5

basert på 3753 vurderinger

Samlet oversikt

 • Verdi for pengene
  3,8/5
 • Service
  4,4/5
 • Organisering
  4,4/5

Sorter etter:

Reisetype:

Stjernevurdering:

Vi var i stand til å besøke akvarier i Brest og Monaco som virkelig er verdt en omvei. Ved siden av Barcelona akvariet er tørt og å vekke liten interesse (tur gjort på mindre enn en time). Hvis oppholdet er privilegert selvfølgelig kanskje andre besøk fordi kostnadene for oppføring er ikke ubetydelig for en familie på 4 personer. Hvis du besøker, vil hopp over kø-billetten spare deg for lang ventetid.

Les mer

15. august 2022

Køen kan være veldig lang. Dessverre fungerte ikke billettbestillingen via akvariets nettside (ville vært billigere enn via GetyourGuide, men til slutt fungerte GetyourGuide superraskt og enkelt). Akvariet i seg selv er imponerende. Vær forsiktig med skapene, noen av dem setter seg fast og så er pengene borte. I begynnelsen av august var det mye som skjedde og da ble det fort stressende og tett på rommene med alle menneskene. En respirator anbefales på det sterkeste.

Les mer

11. august 2022

Å besøke akvariet var interessant, selv for våre tenåringsbarn. Det var mye å se, og det var ikke så overfylt. Vi var igjennom etter cirka tre kvarter. Men du kan også ta deg god tid. Det finnes ingen tysk oversettelse av informasjonen, men de som forstår engelsk tar med seg litt informasjon.

31. juli 2022

Produkt-ID: 61515