Legg til datoer

Barcelona
Kultur og historie

Kultur og historie

Våre mest anbefalte Barcelona Kultur og historie

Barcelona: Adgangsbillett til Sagrada Familia inkludert lydguide

1. Barcelona: Adgangsbillett til Sagrada Familia inkludert lydguide

Utforsk Antoni Gaudis uferdige mesterverk Sagrada Familia og oppdag den vakre basilikaen i ditt eget tempo. Lær om kirkens historie med en inkludert lydguide. Finn ut på egen hånd hvorfor Gaudis ikoniske verk – basilikaens imponerende fasader og interiør – er et av Spanias mest besøkte severdigheter. Beundre en kombinasjon av gotisk- og jugendstiler på dette UNESCO verdensarvstedet, som dominerer Barcelonas silhuett. Gaudi begynte å jobbe med det sanne symbolet på Barcelona i 1882, og Sagrada Familia er fortsatt et arbeid som pågår i dag. Selv om den er uferdig, er basilikaen fortsatt en severdighet du ikke bør gå glipp av. 

Barcelona: Inngangsbillett til Park Güell

2. Barcelona: Inngangsbillett til Park Güell

Besøk Park Güell med din tidsbestemte adgangsbillett og utforsk det unike området i eget tempo. BeundreAntoni  Gaudís fargerike mosaikkunst som dragetrappen med sin verdensberømte salamander. Ta en pause fra bylivet mens en spasertur gjennom de grønne Østerrikehagene og  ta flotte bilder av Barcelona fra parkens utsiktssteder.  Eusebi Güell, en katalansk entreprenør som ønsket å gjenskape et britisk boligområde på Muntanya Pelada, tildelte utformingen av parken til Gaudí. Den ble anerkjent som et kunstnerisk monument i 1969 og erklært som en del av UNESCO verdensarv i 1984. Selv om du må gå inn i parken på det bestilte tidspunktet ditt, kan du bli så lenge du vil etterpå.

Barcelona: Tur-retur taubanebillett til Montjuïc

3. Barcelona: Tur-retur taubanebillett til Montjuïc

Se Barcelona ovenfra med denne tur-retur-billetten for Montjuïc taubane. Kjør på en nyoppusset taubane til åsen Montjuïc som gir deg vidstrakt utsikt over Barcelona. Ta deg til Parc de Montjuïc taubane-stasjon og hopp om bord i den romslige vognen. Kjør til en høyde påomtrent 84,5 meter, langs en 750 meter lang bane, som gir utsikt over hele regionen, fra Serra de Collserola til Middelhavet. Besøk 3 taubanestasjoner på vei opp, Parc de Montjuïc, Miramar og Castell de Montjuïc. Få et fugleperspektiv av ikoniske landemerker som den imponerende Sagrada Familia. Dropp gåturen ned igjen ved å bruke returbilletten.

Barcelona: Inngangsbillett til Casa Batlló med lydguide-omvisning

4. Barcelona: Inngangsbillett til Casa Batlló med lydguide-omvisning

Fordyp deg i Casa Batlló-opplevelsen, som kombinerer kunstig intelligens, utvidet virkelighet og maskinlæring. Se frem til en unik opplevelse av et av mesterverkene til arkitektur- og designlegenden Antoni Gaudí. Reis inn i et «gaudiansk univers» med tilsynelatende umulige volumetriske projeksjoner, binaural lyd, bevegelsessensorer, oppslukende rom, smaker og lukter. Adgang til Lord Batllós soverom (hvis gullalternativet er valgt). Nyt et oppslukende rom, Gaudí Cube (en sekssidig LED-kube som er unik i verden). Lytt til et manus tilgjengelig på 15 språk, samt et lydspor eksklusivt laget av komponisten Dani Howard og fremført av Berliner Symphoniker. Blant nyhetene som tilbys, oppdag en ny kjerne av vertikal kommunikasjon designet av den japanske arkitekten Kengo Kuma, en flytende stige av 13 tonn polert marmor som henger i luften, den første 6-sidige innendørskartleggingen på en uteplass med Gaudís lys, og den nye «Simbolic»-butikken.

Barcelona: Hola Barcelona reisekort for offentlig transport

5. Barcelona: Hola Barcelona reisekort for offentlig transport

Med et reisekort for offentlig transport som gir ubegrenset reise i 2 eller flere dager, kan du enkelt komme deg rundt i Barcelona og de omkringliggende områdene. Slik sparer du både tid og penger. Oppdag Barcelona i ditt eget tempo ved å reise med t-bane, buss og trikker, så mye du vil! Før du begynner på eventyret ditt, ta turen til et turistinformasjonskontor og bytt inn kupongen din. Besøk byens landemerker og severdigheter i ditt eget tempo, med et kort som er gyldig for et ubegrenset antall reiser med kollektivtransport, t-bane og buss , drevet av Transports Metropolitans de Barcelona (TMB),  tog drevet av Generalitat, trikker, samt Renfes forstadstog. Billett til kollektivtransport til Barcelonas flyplass er inkludert. Ditt reisekort er gyldig i 48, 72, 96 eller 120 påfølgende timer fra og med stemplingsdagen (avhengig av hvilket alternativ du velger).

Barcelona: La Pedrera-Casa Milà billett- og lydguidealternativ

6. Barcelona: La Pedrera-Casa Milà billett- og lydguidealternativ

Oppdag Casa Milà (La Pedrera) en av de mest fremragende og innovative bygningene fra 1900-tallet, bygget på toppen av Antoni Gaudis karriere. Bli med på denne lydguideomvisning og dra nytte av en forbi-køen-billett. Bak fasaden til den ekstraordinære bygningen på elegante Passeig de Gracia, kan du beundre de iøynefallende trappene og korketrekkerskorsteinene, som har blitt symboler på Gaudís Barcelona. Gå opp på taket for å beundre dens slyngede former og de lunefulle skorsteinene på nært hold. Deretter kan du gå opp til loftsrommet og se utstillingen «Espai Gaudi», som er den eneste utstillingen dedikert til Gaudis liv og arbeid. Lær mer om hans arkitektoniske innovasjoner gjennom de utstilte modellene, bygningsplaner, historiske bilder og videoer. Lev ut opplevelsen av La Pedrera til det fulle, ved å kombinere besøket ditt med den nye blandet virkelighet-opplevelsen, La Pedrera Magical Vision, lansert i 2022. La Pedrera Magical Vision tar deg med til et rom uten sidestykke på La Pedrera gjennom den mest banebrytende teknologien og lar deg kombinere visjonen om det virkelige miljøet med spektakulære holografiske elementer. Ta på deg blandet virkelighet-brillene for å reise til ulike tidsepoker og miljøer, som får deg til å føle at du er en del av bygningens historie.

Barcelona: Forbi-køen-omvisning i Parc Güell

7. Barcelona: Forbi-køen-omvisning i Parc Güell

Besøk hagekomplekset Parc Güell på Carmelhøyden, på en spasertur med en ekspertguide og forbi-køen-inngangsbilletter. Lær om et av Antoni Gaudis mest varige verk og ta en spasertur gjennom et århundre med kunst. Dra til Carmelhøyden for å se den offentlige parken designet av Gaudi for over 100 år siden. Se Gaudis karakteristiske stil i de fargerike mosaikkflisene på øglestatuen El Drac ved inngangen. Spor parkens begynnelse tilbake til år 1900, da Barcelona forvandlet seg til en global metropol. Hør om ingeniøren Ildefons Cerdà, som undersøkte vanskelighetene en by i vekst står overfor og hjalp Barcelona ettersom byen vokste raskt i andre del av det 20. århundre. Guiden din demonstrerer hvordan parkens viktigste arkitektoniske trekk er inspirert av jugendstil. Lær hvordan historiske byggeteknikker påvirket modernismebevegelsen i Barcelona, mens du beundrer parkens skulpturer og design. Et av høydepunktene på omvisningen, bokstavelig talt, er en spasertur gjennom parken og opp på høyden, for å nyte imponerende utsikt over byen Barcelona.

L'Aquarium Barcelona: Forbi-køen-billett

8. L'Aquarium Barcelona: Forbi-køen-billett

L'Aquarium Barcelona ligger i Port Vell, byens gamle havneområde, og er verdens viktigste marine fritids- og opplæringssenter dedikert til Middelhavets undersjøiske liv. Bestill din billett for prioritert adgang til denne unike attraksjonen, som allerede har blitt besøkt av mer enn 14 millioner mennesker. Akvariet er et perfekt sted for å lære om havbunnen og de mange artene som lever der. Se 35 tropiske og middelhavsakvarier med 11 000 dyr fra 450 forskjellige arter. Det mest spektakulære av alt er det enorme Oceanarium. Akvariet er 5 meter dypt og 36 meter i diameter. En gjennomsiktig 80 meter lang tunnel går gjennom Oceanarium, som gjør det mulig for deg å gå blant haier, havkarusser, murener, månefisk og mange andre arter. Det er også muligheter for å besøke de faste utstillingene «Planeta Aqua» og «Explora!». Disse utstillingene tar for seg vannets betydning for planetens utvikling, og barna kan oppdage undervannsverdenen med alle sine 5 sanser. Etter besøket kan du også nyte de ulike tjenestene som tilbys, som kafé, butikk og mer. 

Barcelona: Bysightseeing Hopp-på-hopp-av-busstur

9. Barcelona: Bysightseeing Hopp-på-hopp-av-busstur

Velg mellom 2 forskjellige ruter og 40 stopp, og legg ut på sightseeing i herlige Barcelona. Se de viktigste stedene om bord på en åpen dobbeltdekkerbuss, mens du hopper av på viktige steder av interesse for deg, for eksempel det gotiske kvarteret eller Picasso-museet, før du hopper tilbake på bussen for å fortsette ruten. Len deg tilbake og slapp av på en hopp-på hopp-av-dobbeltdekkerbuss med åpent tak. Se alle de viktigste severdighetene i Barcelona, mens du hopper av og på når du har lyst. Stopp for å se Picasso-museet, som kan skryte av en av de største samlingene av Picassos kunstverk i hele verden. Gå nedover La Rambla og oppdag et av byens mest pulserende områder med utallige barer og spisesteder. Beundre de mange UNESCO-verdensarvstedene som Barcelona kan skilte med. Spesielt bemerkelsesverdig er Sagrada Familia, et av de mest ikoniske verkene til den berømte arkitekten Antoni Gaudi, som kan sees over hele byen på omvisningen din. Bussene kommer hvert 20. til 30. minutt og hver rute er på rundt 2 timer. Stoppene langs ruten er som følger:  Rød linje: • Plaça de Catalunya • Casa Batlló – Fundació Antoni Tàpies • Passeig de Gràcia – La Pedrera • Francesc Macià-Diagonal • Estació de Sants • Plaça d'Espanya • Caixa Fòrum – Pavelló Mies Van Der Rohe • Poble Espanyol • Museu Nacional d’Art de Catalunya • Anella Olímpica • Fundació Joan Miró • Telefèric de Montjuïc • Miramar – Jardins Costa i Llobera • World Trade Center • Colom – Museu Marítim • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • Port Olímpic • Zoo • Parc de la Ciutadella Blå rute: • Plaça de Catalunya • Casa Batlló – Fundació Antoni Tàpies • Passeig de Gràcia – La Pedrera • Sagrada Família • Sant Pau Recinte Modernista • Park Güell • Tramvia Blau – Tibidabo • Sarrià • Monestir de Pedralbes • Palau Reial – Pavellons Güell • Futbol Club Barcelona – Camp Nou • Diagonal Les Corts • Francesc Macià – Diagonal • Eixample

Barcelona: 24- eller 48-timers sightseeing med hopp-på hopp-av-buss

10. Barcelona: 24- eller 48-timers sightseeing med hopp-på hopp-av-buss

Se det beste fra Barcelona på en hopp-på hopp-av-tur med en dobbeltdekkerbuss. Få tilgang til to ruter med én billett for en komplett sightseeingopplevelse. Hver rute har en omtrentlig varighet på 2 timer. Du får et gratis kart for å hjelpe deg med å bestemme hvor du vil dra og nyte lydkommentarer. I tillegg til åpent tak, har bussene også et elektrisk tak øverst som kan brukes i tilfelle regn. Bussene er tilrettelagt for personer med begrenset mobilitet og er utstyrt med anatomiske seter og oppvarming i begge etasjer. De har også en vert om bord for å hjelpe deg med alt du måtte trenge. Østlig rute • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou – Zoo • Teatre Nacional – Auditori • Glories – Torre Agbar • Sagrada Familia-katedralen • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Vestlig rute • Plaça Catalunya • Arc de Triomf (Triumfbuen). • El Born- Ciutadella-zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardins de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • MNAC (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial- Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

305 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Oppslukende opplevelser

Barcelona

Barcelona

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 15 883 vurderinger

Eksepsjonell opplevelse. Ved å kjøpe billetten på nett kommer du på stedet og de slipper deg inn umiddelbart. Vi må bare huske at lydguiden ligger på mobilen og hodetelefonene dine, jeg som også hadde 3 barn ga meg "telefoner" hvor du kan høre historien.

We were guided by Golden Tours. The guide spoke English really well. He led us through the park with interesting facts and stories. He had a good sense of humour as well. If you go to Barcelona, you must visit the park. Golden Tours is recommended.

Vakker kirke, veldig imponerende. Du må se dem. Inngang og lydguide fungerte veldig bra. Vi måtte bare stå i kø i ca 5 minutter. Inngangsbilletten er veldig høy, men slik jeg forstår det brukes den til videre bygging og vedlikehold.

Really good experience. So glad I did this tour to avoid the crowds. Our small group had the whole house and roof top to ourselves. Very professional guide who told us a lot about the Mila-family and Gaudi.

Easy tour that saved us time. Its hard to get in to this event without ordering long time up froin