Legg til datoer

BarcelonaDyrehager og akvarier

Våre mest anbefalte Barcelona Dyrehager og akvarier

L'Aquarium Barcelona: Forbi-køen-billett

1. L'Aquarium Barcelona: Forbi-køen-billett

L'Aquarium Barcelona ligger i Port Vell, byens gamle havneområde, og er verdens viktigste marine fritids- og opplæringssenter dedikert til Middelhavets undersjøiske liv. Bestill din billett for prioritert adgang til denne unike attraksjonen, som allerede har blitt besøkt av mer enn 14 millioner mennesker. Akvariet er et perfekt sted for å lære om havbunnen og de mange artene som lever der. Se 35 tropiske og middelhavsakvarier med 11 000 dyr fra 450 forskjellige arter. Det mest spektakulære av alt er det enorme Oceanarium. Akvariet er 5 meter dypt og 36 meter i diameter. En gjennomsiktig 80 meter lang tunnel går gjennom Oceanarium, som gjør det mulig for deg å gå blant haier, havkarusser, murener, månefisk og mange andre arter. Det er også muligheter for å besøke de faste utstillingene «Planeta Aqua» og «Explora!». Disse utstillingene tar for seg vannets betydning for planetens utvikling, og barna kan oppdage undervannsverdenen med alle sine 5 sanser. Etter besøket kan du også nyte de ulike tjenestene som tilbys, som kafé, butikk og mer. 

Barcelona: Tour ТOP-20 utrolige severdigheter på E-Scooter/E-Bike

2. Barcelona: Tour ТOP-20 utrolige severdigheter på E-Scooter/E-Bike

Du vil oppleve en sykkeltur med vår unike guide på ditt språk. Nyt pittoresk utsikt over Barcelona. Du vil se palasser, katedraler, hus og parker i sentrum av Barcelona, 25 av de vakreste severdighetene: Sagrada Familia, House of the Cucumber, House of Mila, Casa Batlló, Macaya Palace, Eustachian Cathedral, kyssmosaikken og mange andre . Ruten blir 10 km. Du får ikke bare en omvisning, men også en utmerket treningsøkt for ditt velvære. Nyt reisen slik du liker den. Den beste utsikten over Barcelona på en 2 timers tur. Du og jeg vil gjøre en uforglemmelig reise gjennom forskjellige tidsepoker som passer lett på de vakre gatene i Barcelona. Nyt Triumfbuen Se statuen av Pau Claris Hør om Monumentet til Roger de Llúria Se på Ciutadella Park Utforsk The Castle of the Three Dragons Nyt Barcelona Zoo Oppdag The Great Cascade Fountain Se det katalanske nasjonalteateret Hør om The Big Flea Market Se på designmuseet i Barcelona Utforsk Agbar-tårnet Nyt den monumentale tyrefekterarenaen Oppdag Sagrada Familia Nyt den katolske sognet Sant Francesc de Sales Se Palau Macaya Utforsk The House of Spikes Oppdag Casa Milà Hør om Casa Batlló Se på Teatre Colosseum Utforsk Catalonia-plassen Nyt Martí House Oppdag Kiss of Freedom-mosaikken Nyt katedralen i Barcelona Se Pont del Bisbe Utforsk Plaça de Sant Jaume Oppdag Palau de la Música Catalana

Lloret de Mar: Dagstur til Barcelona med akvariumsbesøk

3. Lloret de Mar: Dagstur til Barcelona med akvariumsbesøk

Din dagstur til Barcelona starter om morgenen når du forlater Costa Brava på en komfortabel buss. Ved ankomst vil du deretter gå inn i Barcelona Akvarium uten forsinkelse ved å bruke din forbi-køen-billett. Når du er inne vil du oppleve det spektakulære Oceanarium, og krysser en gjennomsiktig tunnel omgitt av haier og andre imponerende sjødyr. Du vil lære om havbunnen, og vannets og det marine livs betydning for planeten vår. Etterpå vil du ha muligheten til å oppdage Barcelonas mest ikoniske gate, Las Ramblas, med god tid til å utforske rundt byen og å shoppe. Velg ettermiddagsavreisen på torsdag for å se den magiske Montjuics Font Màgicas lysforestilling gratis.

Barcelona: Hopp-på-hopp-av-buss og akvarietur

4. Barcelona: Hopp-på-hopp-av-buss og akvarietur

Se alle høydepunktene i Barcelona i komfort ombord på en toetasjes buss. Hopp på og av så mange ganger du ønsker i løpet av 24 eller 48 timer (avhengig av valgt alternativ) og nyt byen i ditt eget tempo. Det er 2 ruter og billetten din er gyldig for begge. Hyppigheten av busser ved stopp varierer avhengig av sesong (mellom 5 og 30 minutter) og hver rute tar omtrent 2 timer. Billettene dine inkluderer også inngang til akvariet i Barcelona. Akvariet er det største akvariet med middelhavstema i verden. Oppdag dens fascinerende arter og fordyp deg i Middelhavets forskjellige marine samfunn. Lær om de mest karakteristiske egenskapene til artene som lever i hvert akvarium. Observer to habitater inspirert av beskyttede områder på Spanias kystlinje: Ebro-deltaet og Medes-øyene. Ta til slutt en spasertur gjennom akryltunnelen som går langs Oceanarium, som gir deg følelsen av å svømme med haier. Hopp på, hopp av bussruter og stopp Vestruten (oransje): Plaça Catalunya, Arc de Triomf, El Born-Ciutadella-Zoo, Passeig Colom, World Trade Center, Jardins de Miramar, Fundació Joan Miró, Anella Olímpica, MNAC Museo Nacional de Catalunya, Poble Espanyol, Caixa Fòrum-Pavelló, Mies Van Der Roheló Plaça d'Espanya, Estació de Sants, Spotify Camp Nou (FC Barcelona), Plaça Pius XII-Palau Reial-Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes, Illa Diagonal, Av. Diagonal, La Pedrera, Casa Batlló. Østrute (grønn): Plaça Catalunya, Port Vell, Museu d'Història de Catalunya, Barceloneta, Port Olímpic, Poble Nou-Zoo, Teatre Nacional Auditori, Glòries-Torre Agbar, Sagrada Familia, Recinte Modernista de Sant Pau, Park Güell, Tibidabo, La Pedrera og Casa Batlló.

5 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Du vil kanskje like...

Severdigheter du ikke kan gå glipp av

Ofte stilte spørsmål om Barcelona Dyrehager og akvarier

Hva er andre ting å gjøre enn Dyrehager og akvarier som er verdt å besøke i Barcelona?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Barcelona er:

Hvilken Barcelona Dyrehager og akvarier tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona

Samlet vurdering

4.3 / 5

basert på 1 973 vurderinger

72€ for å hoppe over køen for å unngå køene utenfor for billetter. Det er definitivt sjøskjønnheter å se i hvert hjørne og over hodet i noen områder. Vi ankom sent på ettermiddagen, så vi var bare i stand til å fange pingvinen som matet, men det er 2-3 flere fôringer sent på morgenen til tidlig middag. Dette er et flott sted å bryte fra solbegivenhetene, et snacksområde og suvenirbutikk for en søt avslutning og minneverdig minne om tiden din i :)

Veldig kjekt for barnene. Startet med litt mye folk, men ble bedre og bedre. Verdt et besøk

Dyrehagen er enorm. Tok en hel dag for det. Absolutt verdt å se!! Ville vi se igjen?

Storslått park, dyrene er vakre og ikke ulykkelige, innhegningene er enorme!!

praktfull dyrehage, mange arter, veldig hyggelig plass