Legg til datoer
Barcelona

Cruise og båtturer

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 1 402 vurderinger

Utmerket opplevelse av Sergio og hans assistent (Colleen?). De sørget for at alle var komfortable med alt og var veldig vokale om hva som skjedde. Å hoppe av båten var valgfritt, men Sergio sørget for at du var komfortabel hele tiden – og tilbyr redningsvester til de som måtte trenge det. Assistenten hans og ham kom begge rundt noen ganger for å forsikre meg om at jeg følte meg ok. Snacks, drinker og champagne ble tilbudt som nevnt i bestillingen. Flott opplevelse og anbefaler absolutt å bestille hos Sergio!

Veldig moro! Gikk som et par og hadde en flott tid. Godt organisert, selv om det var lett å komme til møtestedet. Deilig å slappe av og brune, veldig gøy å hoppe fra båten og bade i havet. Maten var ikke for god, men ødela ikke opplevelsen i det hele tatt. Personalet var vennlig og flinke til å få folk opp og danse. Jeg vil anbefale dette hvis du har tid når du er i Barcelona.

Utmerket opplevelse. Det eneste jeg vil anbefale deg å gjøre før du deltar er å ta noen sjøsyke medisiner før hvis du vet at det er mulig å bli sjøsyk. Og jeg anbefaler morgenturen, siden den har en pause på 30 minutter for å svømme midt i havet. Det er bare fantastisk. Deff anbefaler og vil gjøre det igjen. Flott mannskap!

Jeg og mannen min elsket virkelig båtopplevelsen. De to guidene var helt strålende, de bidro så mye til full nytelse (god musikk også) Været var perfekt og solnedgangen vi så på slutten av kvelden var så vakker. Vi takker så mye for den flotte båtturen. Vi kommer definitivt til å bruke Get your guide igjen.

Best verdi for pengene. Det var en herlig time å cruise rundt. Alle bildene våre fra solnedgangsturen hadde perfekt belysning.