Barcelona City-kort

Ofte stilte spørsmål om Barcelona

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Barcelona?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Barcelona er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Barcelona?

De beste dagsturene og utfluktene fra Barcelona er:

Sitges

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona

Samlet vurdering

3.8 / 5

basert på 8 099 vurderinger

nyttig veldig praktisk bcn5 Jeg anbefaler deg alltid å skrive ut papiret når du ankommer flyplassen må du nå informasjonsboksen eller til noen der du kan validere billettene og få kortet gitt deg det er to kort, ett for bussen og metro linjer og den andre er for museer og så videre, Den eneste negative notatet som ikke inkluderer i nattbussene må du betale hvert beløp på € 2,40 tiltrukket Og ja museum elskere og alt kan kjøpes enkelt og som faktisk gratis museer meg dem nesten alle av dem er laget

Denne turpakken er flott og verdt det, siden noen attraksjoner er ganske dyre å kjøpe separat. I tillegg er instruksjonene klare for de turene vi må bestille på forhånd og de vi ikke gjør. Den vanskelige oppgaven var å velge attraksjonene blant så mange lol jeg anbefaler det på det sterkeste!

Veldig praktisk, men vi trodde vi måtte gå til inngangen til t-banen for å få billettene våre. Vi hadde ikke sett turistkontoret på flyplassen. I tillegg var det ingen medlemmer av flyplasspersonalet som var i stand til å informere oss. Vi gikk fra informasjonskontor til kontor.

Veldig god opplevelse, billettene var fine, bare at de må legge mye vekt på hva de må bytte, jeg visste ikke dette og jeg måtte betale en Uber spesielt for å frakte meg for å bytte billett, de burde gi litt en slags løsning på dette, med bortsett fra det, alt bra!!

Anbefales på det sterkeste å kjøpe Hola Barcelona-kort. Det er mye enklere og billigere enn å kjøpe billett hver gang du går på offentlig transport.Kupongen kan enkelt byttes mot kort på flyplassen: bare ta vare på åpningstidene. Nyt å bo i Barcelona!