Barcelona
Aktiviteter

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona

Dette er et insidertips for vennene til jugendstil! Veldig vakkert bevart eller restaurert bygningensemble. Audioguiden inneholder informasjon om arkitekturen så vel som om sykehusets sektor og medisinsk vitenskapelig tilstand på det tidspunktet. Historien til sykehuset er også interessant. Det var knapt noen besøkende, vi kunne glede oss over de fantastiske bygningene og hagene uforstyrret og i solskinnet.

Innhenting av Barcelona-kortet raskt og enkelt på flyplassen. Transport til og fra sentrum er alltid jevn og rask. Skip-the-line tilgang til museer er ideell. Vi hadde 5-dagers-kortet og hadde nok muligheter til å bruke kortet. Billetter til Sagrada Familia og Park Güell (betalingsområde) bør bestilles online på forhånd (1-2 uker).

En annerledes og fantastisk måte å oppleve noe av det Barcelona har å by på. Begynte litt tregt, men tok seg kraftig opp både matmessig og i forhold til den totale opplevelsen. Gruppen bestod av en blanding av ulike nasjonaliteter som det var hyggelig å bli kjent med. Guiden var fantastisk.

Mega fin bartender et høydepunkt på stranden denne baren det var perfekt hele veien !! San Francisco drikker uten alkohol fra Burner !! Takk for flott kveld!

Bør ha en egen kø for de som allerede ha kjøpt billetter online.