Våre mest anbefalte ting å gjøre i Barcelona

Barcelona: Casa Milà eksklusiv før-timers tur og terrasse

1. Barcelona: Casa Milà eksklusiv før-timers tur og terrasse

Opplev Gaudis arkitektoniske mesterverk, Casa Milà, før publikum slår til med en billett før timer. Utforsk det drømmeaktige interiøret på en guidet tur med eksklusiv tilgang for gruppen din alene, inkludert terrassen og en heis fra tidlig 1900-tall, aldri åpnet for publikum før.  Følg guiden din inn på den imponerende gårdsplassen og beundre leilighetene som ruver over deg. Beundre de utvaskede veggmaleriene og smijernsbalkongene mens du klatrer opp i steintrappen. Vandre gjennom de tomme korridorene og utforsk det fargerike interiøret, inkludert en leilighet fylt med stilmøbler, som allmennheten ikke har tilgang til. Oppdag opprinnelsen til denne ikoniske bygningen og dens arkitekt, Antoni Gaudí. Lær om historien, konstruksjonen og hvorfor den også er kjent som "La Pedrera." samt noen mindre kjente fakta. Gå inn i det lavt opplyste hvelvede loftet og se en utstilling om Gaudis kunstnerskap og Casa Milà. Stig opp i en autentisk heis fra 1900-tallet, som er åpnet for en gruppe for første gang i historien og utforsk terrassen med sine virvlende steinlignende skorsteiner, komplett med Gaudis signaturmosaikkfinish. Nyt den dramatiske utsikten over Barcelona fra dette spesielle utsiktspunktet for gruppen din alene. Deretter kan du nyte et eksklusivt besøk i kjelleren og auditoriet, som vanligvis ikke er tilgjengelig. Etter den guidede porsjonen kan du gå til kafeteriaen for en velsmakende middelhavsfrokost og kaffe uten kjas og mas om morgenen. GetYourGuide samarbeider med Casa Milà for å bringe du en enestående opplevelse i Barcelona. Nyt eksklusiv tilgang før timer for gruppen din alene mens du opplever Gaudis arkitektoniske mesterverk i et helt nytt lys.

Seilrace på yacht m/profesjonell skipper Tanguy Le Turquais

2. Seilrace på yacht m/profesjonell skipper Tanguy Le Turquais

Test komfortsonen på et seilrace med den profesjonelle seileren Tanguy Le Turquais på hans Lazare IMOCA racingyacht. Nyt en eksklusiv mulighet med GetYourGuide til å oppleve farten til et racerfartøy på toppnivå over det åpne havet med skipperen din, som forberedelse til det verdensomspennende kappløpet, Vendée Globe 2024.  Møt Tanguy og motta en kopp kaffe brygget om bord som velkomst, samt ditt profesjonelle sikkerhets- og verneutstyr. Lær om sikkerhetsfunksjonene og de tekniske spesifikasjonene til fartøyet før du legger ut på eventyret ditt. Føl yachtens kraft og størrelse mens du suser over det åpne vannet med Tanguy som skipper. Oppdag mer om hans søken etter å fullføre selve symbolet på individuell utholdenhet i havracing, 2024-utgaven av Vendée Globe. Seil på en 60 fot lang, 95 fot høy racingyacht mens du bistår med en rekke oppgaver om bord for å få en følelse av det enestående eventyret, utfordringene og friheten ved å seile på havet. Når du kommer tilbake til havnen, nyter du en fotomulighet med skipperen og yachten. Om skipperen din Tanguy er drevet av en tørst etter episke eventyr, og gikk fra å seile med faren i barndommen til å erobre den legendariske Route du Rhum. Neste år står han overfor den ultimate utfordringen, et jorden rundt løp uten stopp i Vendée Globe 2024.

Barcelona: Adgangsbillett til Sagrada Familia inkludert lydguide

3. Barcelona: Adgangsbillett til Sagrada Familia inkludert lydguide

Utforsk Antoni Gaudis uferdige mesterverk Sagrada Familia og oppdag den vakre basilikaen i ditt eget tempo. Lær om kirkens historie med en inkludert lydguide. Finn ut på egen hånd hvorfor Gaudis ikoniske verk – basilikaens imponerende fasader og interiør – er et av Spanias mest besøkte severdigheter. Beundre en kombinasjon av gotisk- og jugendstiler på dette UNESCO verdensarvstedet, som dominerer Barcelonas silhuett. Gaudi begynte å jobbe med det sanne symbolet på Barcelona i 1882, og Sagrada Familia er fortsatt et arbeid som pågår i dag. Selv om den er uferdig, er basilikaen fortsatt en severdighet du ikke bør gå glipp av. 

Barcelona: Adgangsbillett til Park Güell

4. Barcelona: Adgangsbillett til Park Güell

Besøk Park Güell med din tidsbestemte adgangsbillett og utforsk det unike området i eget tempo. BeundreAntoni  Gaudís fargerike mosaikkunst som dragetrappen med sin verdensberømte salamander. Ta en pause fra bylivet mens en spasertur gjennom de grønne Østerrikehagene og  ta flotte bilder av Barcelona fra parkens utsiktssteder.  Eusebi Güell, en katalansk entreprenør som ønsket å gjenskape et britisk boligområde på Muntanya Pelada, tildelte utformingen av parken til Gaudí. Den ble anerkjent som et kunstnerisk monument i 1969 og erklært som en del av UNESCO verdensarv i 1984. Selv om du må gå inn i parken på det bestilte tidspunktet ditt, kan du bli så lenge du vil etterpå.

Barcelona: Inngangsbillett til Casa Batlló med lydguide-omvisning

5. Barcelona: Inngangsbillett til Casa Batlló med lydguide-omvisning

Fordyp deg i Casa Batlló-opplevelsen, som kombinerer kunstig intelligens, utvidet virkelighet og maskinlæring. Se frem til en unik opplevelse av et av mesterverkene til arkitektur- og designlegenden Antoni Gaudí. Reis inn i et «gaudiansk univers» med tilsynelatende umulige volumetriske projeksjoner, binaural lyd, bevegelsessensorer, oppslukende rom, smaker og lukter. Adgang til Lord Batllós soverom (hvis gullalternativet er valgt). Nyt et oppslukende rom, Gaudí Cube (en sekssidig LED-kube som er unik i verden). Lytt til et manus tilgjengelig på 15 språk, samt et lydspor eksklusivt laget av komponisten Dani Howard og fremført av Berliner Symphoniker. Blant nyhetene som tilbys, oppdag en ny kjerne av vertikal kommunikasjon designet av den japanske arkitekten Kengo Kuma, en flytende stige av 13 tonn polert marmor som henger i luften, den første 6-sidige innendørskartleggingen på en uteplass med Gaudís lys, og den nye «Simbolic»-butikken.

Barcelona: 24- eller 48-timers sightseeing med hopp-på hopp-av-buss

6. Barcelona: 24- eller 48-timers sightseeing med hopp-på hopp-av-buss

Se det beste fra Barcelona på en hopp-på hopp-av-tur med en dobbeltdekkerbuss. Få tilgang til to ruter med én billett for en komplett sightseeingopplevelse. Hver rute har en omtrentlig varighet på 2 timer. Du får et gratis kart for å hjelpe deg med å bestemme hvor du vil dra og nyte lydkommentarer. I tillegg til åpent tak, har bussene også et elektrisk tak øverst som kan brukes i tilfelle regn. Bussene er tilrettelagt for personer med begrenset mobilitet og er utstyrt med anatomiske seter og oppvarming i begge etasjer. De har også en vert om bord for å hjelpe deg med alt du måtte trenge. Østlig rute • Plaça de Catalunya • Port Vell • Museu d'Història de Catalunya • La Barceloneta • Port Olímpic • Poble Nou – Zoo • Teatre Nacional – Auditori • Glories – Torre Agbar • Sagrada Familia-katedralen • Recinte Modernista de Sant Pau • Park Güell • Tibidabo • La Pedrera • Casa Batlló Vestlig rute • Plaça Catalunya • Arc de Triomf (Triumfbuen). • El Born- Ciutadella-zoo • Passeig Colom • World Trade Center • Jardins de Miramar • Fundació Joan Miró • Anella Olímpica • MNAC (Museo Nacional de Catalunya) • Poble Espanyol • Caixa Fòrum-Pavelló Mies Van Der Rohe • Plaça d'Espanya • Estació de Sants • Camp Nou (F.C. Barcelona) • Plaça Pius XII-Palau Reial- Pavellons Guell-Monestir de Pedralbes • L'illa diagonal • Avinguda Diagonal • La Pedrera • Casa Batlló • Plaça Catalunya

Casa Milà, Barcelona: Forbi-køen-billett inkludert lydguide

7. Casa Milà, Barcelona: Forbi-køen-billett inkludert lydguide

Oppdag Casa Milà (La Pedrera) en av de mest fremragende og innovative bygningene fra 1900-tallet, bygget på toppen av Antoni Gaudis karriere. Bli med på denne lydguideomvisning og dra nytte av en forbi-køen-billett. Bak fasaden til den ekstraordinære bygningen på elegante Passeig de Gracia, kan du beundre de iøynefallende trappene og korketrekkerskorsteinene, som har blitt symboler på Gaudís Barcelona. Gå opp på taket for å beundre dens slyngede former og de lunefulle skorsteinene på nært hold. Deretter kan du gå opp til loftsrommet og se utstillingen «Espai Gaudi», som er den eneste utstillingen dedikert til Gaudis liv og arbeid. Lær mer om hans arkitektoniske innovasjoner gjennom de utstilte modellene, bygningsplaner, historiske bilder og videoer. Lev ut opplevelsen av La Pedrera til det fulle, ved å kombinere besøket ditt med den nye blandet virkelighet-opplevelsen, La Pedrera Magical Vision, lansert i 2022. La Pedrera Magical Vision tar deg med til et rom uten sidestykke på La Pedrera gjennom den mest banebrytende teknologien og lar deg kombinere visjonen om det virkelige miljøet med spektakulære holografiske elementer. Ta på deg blandet virkelighet-brillene for å reise til ulike tidsepoker og miljøer, som får deg til å føle at du er en del av bygningens historie.

Sagrada Família: Forbi-køen-billett og 1,5-times omvisning

8. Sagrada Família: Forbi-køen-billett og 1,5-times omvisning

Dra nytte av rask inngang med forhåndsarrangert adgang til Sagrada Familia. Beundre det forbløffende interiøret til denne majestetiske romersk-katolske kirken, og lær om dens vakre arkitektur og pågående konstruksjonsarbeider på en omvisning. Møt frem ved Sagrada Familia. En erfaren guide henter deg fra kontoret til aktivitetsleverandøren og tar deg med til basilikaen. See dette fantstiske byggverket fra innsiden og oppdag det uforglemmelige landemerket i Barcelona. Lær om historien og betydningen til Sagrada Familia fra din lokale guide. Beundre det forbløffende interiøret, rikt på symbolikk inspirert av naturlige underverker. Gå fritt rundt i kirkenavet, mens du lytter til guidens fortellinger om Gaudís mesterverk på hodetelefonene dine. Ta inn alle detaljene om den perfekte fusjonen mellom arkitektur og spiritualitet. Beundre fasadene og la deg imponere av detaljene. På slutten av turen kan du bo inne i Sagrada Familia og besøke museet. En utstilling med tegninger, modeller og bilder som forteller historien om basilikaen. Museet forteller også om Gaudis liv og karriere.

Barcelona: Billett til FC Barcelona Museum "Barça Immersive Tour".

9. Barcelona: Billett til FC Barcelona Museum "Barça Immersive Tour".

Legg ut på et uforglemmelig eventyr gjennom den fengslende verdenen til FC Barcelona med Barça Immersive Tour. Denne eksklusive opplevelsen lar deg utforske klubbens fortid, nåtid og fremtid mens stadionet gjennomgår renovering. Denne oppslukende utstillingen ligger i et spesialtilpasset rom nær Spotify Camp Nou, og har 18 interaktive og audiovisuelle installasjoner. Begynn reisen i velkomstområdet, hvor du vil motta lydguider og finne nyttig informasjon. Ikke gå glipp av sjansen til å fange minneverdige øyeblikk ved fotomulighetspunktet. Gå inn i den oppslukende tunnelen «We are history», der Barças rike arv kommer til live gjennom fengslende fotografier og viktige gjenstander, inkludert et dedikert rom som hedrer Johan Cruyff. Fordyp deg i "Tots units fem força"-området, hvor interaktive stasjoner viser frem både herre- og damelaget. Opplev spenningen ved «More than Achievements»-installasjonen, gjenopplev ikoniske øyeblikk, legendariske spillere og trofeer gjennom oppslukende målsendinger og feirende lyder. Høydepunktet på turen venter på "Camp Nou Live", et fryktinngytende audiovisuelt show som plasserer deg i sentrum av stadion, og gir en 360º opplevelse fra et unikt utsiktspunkt. Utforsk fremtiden til FC Barcelona på «Espai Barça», hvor modeller, grafikk og oppslukende audiovisuelle stykker presenterer de intrikate detaljene i det kommende hjemmet for alle Barça-fans. Bli med på denne ekstraordinære reisen gjennom essensen av FC Barcelona. Fordyp deg i historien, følelsene og ambisjonene som definerer denne ikoniske fotballklubben, og etterlater deg med kjære minner og en dypere forbindelse til Barças berømte arv.

Barcelona: Hopp over køen guidet tur til Picasso-museet

10. Barcelona: Hopp over køen guidet tur til Picasso-museet

Hopp over køene og dykk inn i historien og arbeidet til Picasso med en ekspertguide. Utforsk de formative årene til Pablo Picasso og oppdag genialiteten til den unge kunstneren ved å beundre de 4251 stykkene som utgjør den permanente samlingen. Møt guiden ved museumsinngangen og, etter en kort forklaring, beundre samlingen og den midlertidige utstillingen, som gir en grundig kronologi over Picassos utvikling som kunstner. Beundre arbeid fra hans tidlige dager i Barcelona gjennom hans store senere perioder, og besøk mesterverk som "Science and Charity", "Royan" og "Las Meninas", en nytolkning av Velazquez-maleriet med samme navn. Picasso-museet, åpnet i 1963, avslører også kunstnerens dype forhold til Barcelona: et intimt forhold som ble formet i hans ungdom og fortsatte til hans død. Diskusjonen avsluttes med fokus på Picassos samtid og hans varige innflytelse på kunstverdenen. På slutten av turen vil guiden la deg fortsette utforskningen i ditt eget tempo og vil gjerne gi anbefalinger om andre steder av interesse.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Barcelona
Enestående arkitektur, fargerike markeder og smakfull tapas venter deg i den katalanske hovedstaden.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Barcelona

Alle aktiviteter

815 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 51

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Barcelona

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Barcelona

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Barcelona?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Barcelona er:

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Barcelona?

De beste dagsturene og utfluktene fra Barcelona er:

Montserrat-klosteret

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 159 670 vurderinger

-Dessverre er informasjonen mottatt ved bestilling om at kupongen kan byttes mot billett på flyplassterminal T2 feil!, da det ikke er turistinformasjon der -Så ca 10 minutters gange til terminal T1, der uten å vente raskt innløst på et kl. vennlige ansatte i den bestilte 5-dagersbilletten jobbet uten problemer i offentlig transport og sparte tid ved kjøp av enkeltbilletter, noe som gjorde det til en fornuftig investering

Jeg kjøpte kupongen for transportbillettene på forhånd, og da jeg kom, måtte jeg bare gå til et flyplassinfopunkt for å få billettene. Jeg anbefaler på det sterkeste å kjøpe passet basert på tiden du har brukt i byen fordi det er super praktisk. Du kan bruke hvilken som helst metro og offentlig transport for å bevege deg fritt rundt i Barcelona

Really good experience. So glad I did this tour to avoid the crowds. Our small group had the whole house and roof top to ourselves. Very professional guide who told us a lot about the Mila-family and Gaudi.

Easy tour that saved us time. Its hard to get in to this event without ordering long time up froin

Amazing area to padel and snorkel. Well organised and very nice guide