Legg til datoer
Ting å gjøre

Barcelona

Enestående arkitektur, fargerike markeder og smakfull tapas venter deg i den katalanske hovedstaden.

Flere reisetips for Barcelona

Vil du vite mer om aktiviteter i Barcelona? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Barcelona

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 123 411 vurderinger

Jeg anbefaler alle å bruke Getyourguide shopping !!! Gode priser, hopp over køen og veldig gode forklaringer. Casa Batllo i gullversjonen har flotte tillegg i form av et interaktivt nettbrett med tilleggsforklaringer og visuelle effekter. Og til slutt, et interaktivt show In the mind of Gaudi - vakkert! Jeg anbefaler en vakker opplevelse i Gaudi-farger

Audioguiden har veldig interessant musikk i mellom og er egentlig ikke det gule av egget, men ellers gikk alt uten problemer. Bussene er veldig travle og vi fant alltid et sete på toppen. Ellers kan du vente noen minutter på neste. Absolutt anbefalt hvis du ikke har mye tid i Barcelona, ikke liker å gå eller ønsker å få en oversikt over byen.

Veldig godt organisert, busser går ofte og regelmessig, du kan bytte mellom ruter individuelt. Veldig hyggelige bussjåfører og ledsagere, stopp annonseres og alle stopper, det var ikke alltid tilfelle i andre byer. For et førsteinntrykk av byen er definitivt anbefales.

Ideell løsning for å oppdage maksimalt mange steder på kort tid. Lydguiden er tilgjengelig på 14 språk. Personlig anbefaler jeg den blå ruten først.

Very nice bus tour. On a day when the heat and humidity almost killed us, it was SO nice to be on board the bus.