Ting å gjøre Bangkok

Thailands hovedstad er en vill tuk-tuk-tur gjennom travle markeder, fredfulle templer og sprudlende byliv.

Ofte stilte spørsmål om Bangkok

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Bangkok?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Bangkok?

De beste dagsturene og utfluktene fra Bangkok er:

Ayutthaya

Flere reisetips for Bangkok

Vil du vite mer om aktiviteter i Bangkok? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Bangkok

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 16 338 vurderinger

Spennende kveld med veldig velsmakende gatemat (også for folk som ikke liker det så eksotisk!) og en flott tur med tuktuken. Det var snacks ulike steder, vi besøkte blomstermarkedet og i tillegg til severdighetene så vi også Chinatown på slutten. Middagen i restauranten var flott. Tempoet er ganske høyt, men du kan se mye! Bee fortalte oss mye og var veldig omgjengelig! Takk for den flotte opplevelsen.

Markedets tur er flott. Guiden vår Lucky fortalte oss mange historier og detaljer om markeder og thailandsk livsstil. Å gå inn på stasjonen mens du sitter på toget og deretter gå rundt er en flott opplevelse. Den beste delen av det flytende markedet er å spise lunsj på slutten av turen

Virkelig flott tur for en dag inkludert en liten overraskelse jeg ikke skjemmer bort her. Anbefales på det sterkeste og virkelig verdt prisen. Hvis du liker å unnslippe den travle byen Bangkok, kan du se litt av fylkesområdet og samle mye informasjon om det mens du er på tur.

Det var en flott tur, alt var perfekt rundt omkring. Vi hadde bare en kveld i Bangkok og lette etter en utflukt som ville tillate oss å se så mye som mulig. Jeg tror vi klarte det med denne turen. Denne turen var verdt hver euro.

Alt fungerte veldig bra! Vi hadde en sjåfør som alltid hentet oss og tok oss med en gang, begge tomlene er opp