Våre mest anbefalte ting å gjøre i Banff

Banff: Banff Gondola Adgangsbillett

1. Banff: Banff Gondola Adgangsbillett

Gå ombord i denne ikoniske 4-personers gondolhytta med store vinduer og slapp av. Under den 8-minutters turen til toppen av Sulphur Mountain kan du nyte utsikten over byen Banff, Bow Valley og seks forskjellige fjellkjeder. Mens du er på toppen av fjellet, kan du bli overrasket over 360-graders utsikt. Utforsk det interaktive Above Banff Interpretative Center for å lære om de tidlige oppdagelsesreisende, dyrelivet og lokalområdet. Gå over Sulphur Mountain strandpromenaden for å utforske Sulphur Mountain Cosmic Ray Station, et nasjonalt historisk sted. Stopp deretter ved kaffebarer, restauranter og gavebutikker.

Fra Banff: Shuttle til Moraine Lake og Lake Louise

2. Fra Banff: Shuttle til Moraine Lake og Lake Louise

Bestill en enveis skyttelbuss mellom Banff, Moraine Lake og Lake Louise, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å kjøre bil, finne en taxi eller bli med i folkemengdene på store busser Sørg for at du enkelt besøker Moraine Lake, som er stengt for tilgang til offentlig kjøretøy i 2023. Med denne skytteltjenesten er du garantert enkelt å besøke Moraine Lake. Det beste av alt, kupongen kan også brukes til en videre overføring innen samme dagsplan hvis det er ledige plasser. Nedenfor er den utformede skyttelplanen: Ruteplan for morgen: Banff (08:30) -- Lake Louise besøkssenter (09:15) -- Lake Louise kommersiell parkeringsplass (09:30 til 10:30) -- Moraine Lake (11:00 til 12:00) -- Lake Louise besøkssenter (12:30) -- Banff (13:30) Ruteplan for ettermiddagen: Banff (14:00) -- Lake Louise besøkssenter (14:45) -- Lake Louise kommersiell parkeringsplass (15:00 til 16:00) -- Moraine Lake (16:30 til 17:30) -- Lake Louise besøkssenter (18:00) -- Banff (19:00) Håper du vil nyte vår problemfrie skytteltjeneste. MERK: timeplanen ovenfor er en generell veiledning, bussen kan bli forsinket på grunn av dårlig veitilstand, trafikkork, uventede hendelser, dårlig vær osv. Vi gjør vårt beste for å følge timeplanen. Foresatte er også pålagt å gi bilseter eller boostere hvis du har spedbarn eller små barn basert på transportforskriften, og denne turen vil ikke gi noen bilseter eller boostere.

Banff: Lake Minnewanka Cruise

3. Banff: Lake Minnewanka Cruise

Beundre utsikten over de kanadiske Rockies mens du cruiser på den største innsjøen i Banff nasjonalpark. Få sjansen til å se sauer, hjort og fjellgeiter langs kysten, og lær om kulturen til urbefolkningen som pleide å bo i området fra din ekspertguide. Møt guiden og kapteinen din på båthavnen ved Lake Minnewanka og begynn eventyret ditt. Gli gjennom det krystallklare vannet i denne bresjøen og nyt utsikten over fjellene og den blå himmelen over deg. Hold øye med dyrelivet ved innsjøen, inkludert storhornede sauer, hjort, fjellgeiter og til og med en og annen bjørn. Under cruiset kan du lære interessante fakta og historier om dyrelivet og vegetasjonen som bor i Canadian Rockies fra guidene dine. Dykk inn i kulturen til urbefolkningen som pleide å kalle området hjem og høre mange underholdende legender fra området.

Fra Banff: Lake Louise og Moraine Lake sightseeingtur

4. Fra Banff: Lake Louise og Moraine Lake sightseeingtur

Opplev Banffs berømte innsjøer på en guidet tur til Lake Louise og Moraine Lake. Hold øynene åpne for dyr som hjort, elg og bjørn på vei, og beundre utsikten over Castle Mountain før du ankommer dagens første innsjø. Hør historier om Banff nasjonalpark, dens historie og de lokale dyrene fra guiden din. Nyt et 30-minutters besøk til Lake Louise. Vandre den berømte kystlinjen og ta bilder av innsjøen med bakgrunn av fjellene og Victoria Glacier.  Beundre Fairmont Chateau Lake Louise Hotel fra utsiden eller innsiden. Utforsk Moraine Lake, som ligger i den robuste Valley of the Ten Peaks med fossefall og steinrøyser. Nyt en kort guidet spasertur til det berømte utsiktspunktet Valley of the Ten Peaks, eller slapp av og nyt innsjøen fra kysten. Nyt vann og lønnkaker på en av de naturskjønne holdeplassene. Etter en 30-minutters pause ved utsiktspunktet går du tilbake til Banff og slipper deg av på hotellet.

Banff nasjonalpark: 1-times ridetur ved Bow River

5. Banff nasjonalpark: 1-times ridetur ved Bow River

Start turen i Banff hvor du vil møte et medlem av ridekontoret, som sjekker deg inn og gir deg en hjelm du skal bruke på turen. Herfra kan du gå tilbake ut i solskinnet og møte din pålitelige hest. Bruk et trinn til å klatre opp på hesten din med hjelp av guiden din, og lær noen grunnleggende rideteknikker. Følg din guide langs rolige Bow River og forbi historiske Cave and Basins varme kilder - det opprinnelige fødestedet til Banff nasjonalpark. Dette området er hjem til dyreliv i blant annet tykke myrer og grassletter. Nyt uberørt utsikt over de praktfulle Rocky Mountains underveis. Etter 1 times ridetur i vakkert landskap kan du dra tilbake til stallen, hvor du går av og tar farvel med hesten din med noen avskjedsklapp.

Banff: Mount Norquay 2,5 eller 4-timers guidet Via Ferrata-bestigning

6. Banff: Mount Norquay 2,5 eller 4-timers guidet Via Ferrata-bestigning

Bli med på denne morsomme alpinklatreturen som er perfekt for alle ferdigheter, inkludert de uten tidligere erfaring. Opplev spenningen ved å bestige en via ferrata med en ekspertguide og nyt fugleperspektiv av Banff nasjonalpark. Velg mellom en 2,5-timers Explorer-rute eller en 4-timers Ridgewalker-rute. Ved ankomst til Mount Norquay, som ligger bare 10 minutter fra Banff, sjekk inn og møt guiden din. Bli utstyrt med en sele, snorer og hjelm, og kjør deretter sightseeingstolheisen til der eventyret ditt begynner. Etter at en utstyrssjekk og trening er fullført, kan du ta en kort 5-minutters spasertur til din første via ferrata-støtte du kan klatre. Den 2,5-timers Explorer-ruten er et godt valg for de som har litt begrenset tid eller leter etter en introduksjon til via ferrata. Tilbring litt tid med guiden din og bli introdusert til utstyret før du drar opp et par plasser og krysser hengebroen. Du vil nå 2235 meter (7332 fot) over havet. Turen varer 2-2,5 timer, dekker 1 kilometer (3280 fot), og innebærer en høydeøkning på 145 meter (475 fot). Velg den 4-timers Ridgewalker-ruten for å få en bedre følelse av høyder og oppleve via ferrata i sin helhet. Føl deg komfortabel med utstyret på en treningsvegg, fortsett deretter på Norquay-klippene, klatre på minnesmerket, soloppgangen og utsikten — og selvfølgelig krysse hengebroen. Ruten går opp til Ridgewalker Summit, 2300 meter (7545 fot) over havet. På toppen kan du nyte en utrolig utsikt og ta noen bilder før du går ned tilbake til utgangspunktet. Turen varer i 3,5-4 timer, dekker 1,4 kilometer (4593 fot), og innebærer en høydeøkning på 260 meter ( 853 fot).

Banff: Guidet tur med viltsafari om kvelden

7. Banff: Guidet tur med viltsafari om kvelden

Gå på en viltsafari om kvelden og oppdag dyrene i Banff. Ledet av din ekspertguide, opplev møter med dyreliv i skumringen. Når solen går ned bak de forrevne toppene, blir dyrelivet i Banff nasjonalpark mer aktivt i de kjølige timene før det blir mørkt. Få sjansen til å være tett på noen av Banffs villeste innbyggere. Se en elg som rusler over en lysning eller en storhornsau som beiter i en alpine eng. Noen ganger kan du til og med se en grizzlybjørn snuse gjennom en bærbusk. Få guiden din til å ta deg med på en asfaltert veibusstur hvor du mest sannsynlig vil se Rocky Mountain-skapninger. Lær om hvordan parken beskytter disse dyrene og deres naturlige habitat mot mange trusler mot økosystemet.

Moraine Lake: Delt tur-retur fra Banff/Canmore

8. Moraine Lake: Delt tur-retur fra Banff/Canmore

Velg hentested i Banff eller Canmore. Kjør til den verdensberømte Lake Louise for fritid for å ta inn de beste aktivitetene og utsiktspunktene. Avreise til Moraine Lake og nyt den raske tilgangen som kun er reservert for kommersielle operatører og våre gjester. Nyt en fin spasertur langs kanten av innsjøen, dra på kanopadling eller nyt den utrolige utsikten fra toppen av steinrøysen. Under reisen kan du nyte en inkludert matbit og vannpåfyll (byo-flaske). Vi er alltid mer enn glade for å chatte med deg og gi deg litt innsidekunnskap om stedene du vil besøke og anbefale noen ting å gjøre mens du er der. Etter din tid ved Moraine Lake, tar returoverføringen deg tilbake til hentestedet ditt.

Banff: Athabasca Glacier og Columbia Icefield Parkway Tour

9. Banff: Athabasca Glacier og Columbia Icefield Parkway Tour

Oppdag Athabasca-breen på en guidet tur fra Banff. Reis langs den naturskjønne Icefields Parkway og klatre inn i et Ice Explorer-kjøretøy for å utforske den fantastiske isbreen. Opplev fantastisk utsikt over Sunwapta-dalen når du går over Glacier Skywalk. Bli hentet fra ditt Banff-hotell i en moderne minibuss av din vennlige guide. Med avgang fra Banff, vil guiden din ønske deg velkommen på turen med en oversikt over hvor du vil være på vei mens du lener deg tilbake og nyter turen langs Icefields Parkway, en av verdens mest fantastiske naturskjønne kjøreturer. Dra nytte av en tur der du ikke trenger å navigere eller se på veien. Len deg tilbake, slapp av og fokuser på amfiteatret med fjell som ruver over mens du holder øynene åpne for dyrelivet i utkanten av skogen. Stopp ved Columbia Icefield Glacier Discovery Center og gå ombord i et Ice Explorer-kjøretøy. Kjør inn på Athabasca-breen, lær om historien, og ta deg litt fritid til å nyte utsikten. Ta på dette eldgamle islaget og drikk til og med rent, kaldt vann rett fra isbreen. Gå til den nærliggende glassgulvet Glacier Skywalk og følg den 1 kilometer lange gangveien som fører til en plattform der glass er alt som skiller deg fra et fall på 918 fot. Se de gigantiske isbreene som ligger over deg og beundre utsikten over den spektakulære Sunwapta-dalen spredt utover. Nyt et naturskjønn stopp for en solid matpakke med en sandwich, juice, frukt, chips og brownies. Besøk ikoniske landemerker langs Icefields Parkway, som Bow Lake, overvannet til den mektige Bow River før du drar tilbake til Banff.

Halvdagstur til Moraine Lake og Lake Louise

10. Halvdagstur til Moraine Lake og Lake Louise

Besøk de kanadiske Rockies og la deg slå av glitrende issjøer. Gå fra Calgary eller Banff til Lake Louise og få tilgang til Moraine Lake, som nå er stengt for offentlige kjøretøy. Turen din begynner i Calgary, Canmore eller Banff, avhengig av hvilket hentealternativ du velger. Hopp inn i kjøretøyet og slapp av på en biltur til Lake Louise. Gå ut og gå over til innsjøen for en bedre titt og dypp fingrene i det avkjølte vannet. Ta en titt rundt med guiden din mens de forteller deg om attraksjonene rundt innsjøen. Lake Louise er en issjø i Banff nasjonalpark i Alberta, Canada. Det er oppkalt etter prinsesse Louise Caroline Alberta, den fjerde datteren til dronning Victoria og kona til Marquess of Lorne, som var guvernøren La deg sjarmere av det nærliggende slottet før du drar til Moraine Lake. Når du drar inn i Moraine Lake, la deg imponere av Rocky Mountains som står høyt i bakgrunnen. Pust inn den friske fjelluften og lær mer om nasjonalparken fra guiden din. Vannet i Moraine Lake virker som om de har blitt strømmet rett fra himmelen inn i Valley of the Ten Peaks. De ruvende fjellene omkranser den dypblå overflaten av innsjøen i en formasjon så ekstraordinær at bare Moder Natur kunne forme den. Hauger med steinblokker har tilsynelatende blitt sluppet av hendene på kjemper, og danner miniatyrfjell nær innsjøen. La deg bli tiltrukket av stiene som snor seg mellom steinene og reiser utover til alpine enger og glitrende innsjøer. Etter å ha tilbrakt tid ved Moraine Lake, gå tilbake til det opprinnelige hentestedet enten på ettermiddagen eller kvelden, avhengig av valget ditt. Nedenfor er den utformede turplanen: Tidsplan for morgentur: Calgary (06:45) -- Canmore (07:45) -- Banff (08:30) -- Lake Louise besøkssenter (09:15) -- Lake Louise kommersiell parkeringsplass (09:30 til 10:30) - - Moraine Lake (11:00 til 12:00) - Lake Louise besøkssenter (12:30) - Banff (13:30) - Canmore (14:15) Tidsplan for ettermiddagstur: Banff (14:00) -- Lake Louise besøkssenter (14:45) -- Lake Louise kommersiell parkeringsplass (15:00 til 16:00) -- Moraine Lake (16:30 til 17:30) -- Lake Louise besøkssenter (18:00) -- Banff (19:00) Vennligst merk: timeplanen ovenfor er en generell veiledning, bussen kan bli forsinket på grunn av dårlig veitilstand, trafikkork, uventede hendelser, dårlig vær osv. Vi gjør vårt beste for å følge timeplanen. Foresatte er også pålagt å gi bilseter eller boostere hvis du har spedbarn eller små barn basert på transportforskriften, og denne turen vil ikke gi noen bilseter eller boostere.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Banff
Byen ligger i hjertet av de «Canadian Rockies», omgitt av vakre turstier og glitrende innsjøer.

Toppopplevelser

Populære severdigheter i Banff

Alle aktiviteter

105 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 7

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Banff

Utforsk alle

Ofte stilte spørsmål om Banff

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Banff?

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Banff?

Hva er de mest populære museene og utstillingene i Banff?

Flere reisetips for Banff

Vil du vite mer om aktiviteter i Banff? Trykk her for full oversikt