Legg til datoer

Baldi Hot Springs Resort Hotel & Spa

Baldi Hot Springs Resort Hotel & Spa: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Costa Rica: Baldi Hot Springs Day Pass med valgfrie måltider

1. Costa Rica: Baldi Hot Springs Day Pass med valgfrie måltider

Tilbring dagen med å slappe av i de termiske bassengene ved Baldi Hot Springs, ansett for å være den største termiske varmekilden i verden. Rens kroppen i det mineralrike vannet, og ta deretter et boblebad eller en badstue. Ha det gøy på de ekstreme vannskliene omgitt av frodig vegetasjon. Slapp av i de 25 forskjellige termiske vannbassengene, beundre det lokale plantelivet og lytt til fuglene synge. Gå deretter inn i et boblebad som er stort nok for 60 personer. Etter dette kan du oppleve den største badstuen i Costa Rica. Skyv ned de ekstreme vannskliene og plask ned i bassengene nedenfor. Nyt den virvlende skålsklien som ligger ved siden av barnebassenget og lekeområdet. Velg å spise lunsj, middag eller lunsj og middag inne på feriestedet med varme kilder. Kjøp et dagspass uten måltider hvis du vil.

San Jose: Arenal Hanging Bridges & Baldi Hot Springs Tour

2. San Jose: Arenal Hanging Bridges & Baldi Hot Springs Tour

Dagen begynner med henting fra San Jose, Alajuela eller Heredia og reiser til den kunstneriske byen Sarchi. Bruk litt tid på å utforske og begynn å sette pris på de mange kunstene og håndverkene som Costa Rica har å tilby. Du vil også se verdens største oksevogn, ifølge Guinness Book of World Records. Frokost vil bli servert underveis. Fortsett turen mot La Fortuna, og passerer gjennom fargerike ananas- og plantainplantasjer, mangolunder og storferancher underveis. Lær om hvordan vulkanen ble antatt å være i dvale frem til 1968 da den opplevde et stort utbrudd. Besøk den fantastiske Mistico-parken ved siden av, som kan skilte med et tett biologisk mangfold med frodige skoger og et rikt dyreliv. Ta en spasertur blant tretoppene på de hengende broene som langs jungelens tak, og beundre utvalget av planter som omgir deg mens du nyter lunsj. Endelig er det på tide å slappe av i det vakre vannet i Baldi. Skyv inn i de boblende varme kildene og slapp av mens det termiske vannet renser og forynger ditt sinn, kropp og sjel. På slutten av en magisk dag kan du slappe av på returreisen til San Jose

San Jose: Arenal Volcano & Baldi Hot Springs Heldagstur

3. San Jose: Arenal Volcano & Baldi Hot Springs Heldagstur

Avreise fra San Jose for å nå Arenal Volcano National Park og beundre det magiske landskapet. Oppdag costaricansk kunst og håndverk i Sarchi og passerer mangolunder på vei til La Fortuna. Rolig kroppen din ved de varme kildene før du spiser middag med vulkansk utsikt tilbake i San Jose. Bli hentet fra overnattingsstedene dine i San Jose og møt din vennlige guide og gruppe for dagen. Sett av fra byen og kjør inn i Central Valley. Ta et kort stopp i Sarchi kjent som fødestedet til Costa Ricas kunsthåndverk. Plukk opp noen suvenirer og se verdens største oksevogn før du fortsetter reisen inn i Alajuela-provinsen. Se ut av vinduet på ananas- og plantainfarmer, mangolunder og storfegårder til du ankommer La Fortuna. Forfrisk deg med lunsj på en koselig restuarant med spektakulær utsikt over Arenal-vulkanen. Gå inn i Arenal Volcano National Park og bli imponert av det fantastiske landskapet. Se vulkansk aktivitet hvis du er heldig med hvite røykskyer som stiger opp fra krateret, og se opp for lokalt dyreliv som jaguarer og trefrosker. Reis et lite stykke til de varme kildene i dette området for å slappe av kropp, sinn og sjel med de rensende og foryngende effektene av det termiske vannet. Velg å ha en massasje eller andre terapeutiske ritualer. Opplev det pittoreske landskapet i Alajuela-provinsen en gang til mens du kjører tilbake til San Jose. Avslutt turen med en herlig middag og utsikt over vulkanen.

Arenal Hotsprings og La Fortuna Waterfall Tour

4. Arenal Hotsprings og La Fortuna Waterfall Tour

En tur for å slappe av og komme i harmoni med naturen, denne turen ble designet for elskere av fossefall og de som ønsker å tilbringe ettermiddagen i varme kilder. På denne turen vil du besøke den berømte La Fortuna-fossen hvor du vil kunne observere og hvis det er mulig også svømme i den, en deilig lunsj venter på Baldi og deretter nyte de varme kildene som ligger nær bakkene til Arenal-vulkanen. Guiden vil vente på henting på hotellet, og deretter starte den lange turen over vakre steder i Costa Rica. Første stopp er La Fortuna-fossen hvor du vil bo rundt 1 time. Deretter vil du spise lunsj ca kl. 12.30, etter det vil du ha mer enn 2 timer til å nyte de varme kildene. Til slutt kommer turen tilbake til hotellet for avreise.

Tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Baldi Hot Springs Resort Hotel & Spa

Vil du vite mer om aktiviteter i Baldi Hot Springs Resort Hotel & Spa? Trykk her for full oversikt