Legg til datoer

Baker Street, London

  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
  • Skytteltransport
11 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Baker Street, London

Vil du vite mer om aktiviteter i Baker Street, London? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Baker Street, London

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 5 075 vurderinger

Perfekt utsikt - rød linje

Vi var veldig heldige at været var så bra. Vi hadde valgt den røde linjen fordi du får se de beste bitene i London, men fremdeles i en 'liten' sirkel. Vi hadde først noen problemer med å finne bussholdeplassen, så litt ekstra informasjon når du bestiller billetten vår ville være nydelig. Vi elsket hvert minutt av det, men rundt halv fire begynte det å bli veldig overfylt og vi måtte sitte i underetasjen. Noe som egentlig ikke er noe problem, men litt frisk luft eller klimaanlegg hadde vært fint siden det var så varmt der inne .. Jeg vil gjerne prøve de andre linjene også, men så skal jeg gå i løpet av uken i stedet for helgen .

Fra flyplass til sentrum London gikk greit. Vi ankom flyplassen klokka 7 og vi var allerede på bussen klokka 8. Ff langs disken for å få laget en trykt versjon av billetten. Fra sentrum til flyplass gikk ikke så greit. Bussen kom 45 minutter senere. Sjåføren indikerte at det var et langt trafikkork. I mellomtiden ventet vi på bussen i en time under regnet. Vi forlot en taxi der for å være i tide på holdeplassen. Vi er uansett inne, men så kom vi fram til kveldens rushtid og det tok ff å ankomme flyplassen. Heldigvis var vi i tide.

Veldig praktisk og enkel fra flyplassen, riktig reisetid rundt 45 minutter med avgang kl. 20.00. På den annen side er innskuddsstedet for reisende verken praktisk eller hyggelig, veldig dårlig valgt. Stoppet gjøres på broen til en motorveiveksling. Vanskelig å finne når du ikke kjenner området, det tar omtrent 15 til 20 minutter til fots å komme til inngangen til stasjonen min under bygging og uten skilting ... Synd det er virkelig et svakt punkt !!!

Tre i en pakke er ganske håndterlig i 2 dager og interessant å gjøre

Bussene var ok, enkle å følge, vi fikk det meste, båtturen lett å finne, folk var veldig snille, for reiselederen var det ganske vanskelig å følge ham mens du beveget og snakket også, for fort begge deler ( vi kastet bort litt tid på å finne møtepunktet) Jeg var sammen med unge mennesker, så vi delte den samme holdningen.