Auschwitz-Birkenau monument og museum
Culinary & Nightlife

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Auschwitz-Birkenau monument og museum Gastronomi og natteliv

Hva er andre ting å gjøre enn Auschwitz-Birkenau monument og museum Gastronomi og natteliv som er verdt å besøke i Auschwitz?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Auschwitz er:

Hvilken Auschwitz-Birkenau monument og museum Gastronomi og natteliv tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Auschwitz-Birkenau monument og museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Auschwitz-Birkenau monument og museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Auschwitz-Birkenau monument og museum

Vi ble hentet på hotellet i tide. Underveis fortalte guiden mye om Krakow og Auschwitz. Matpakken (vi kunne velge mellom skinke eller ost på forhånd) besto av: to kaiserkuler med ost, salat, agurk og tomat, en flaske vann, et eple, en banan og en sjokoladeplate. Det smakte deilig! Besøket i Auschwitz 1 og 2 var meget imponerende ... etterpå ble vi satt av på hotellet. Veldig fornøyd med organisasjonen!!

Supert oppkalt dag. Hvor alt gikk knirkefritt.

Flott guide i Auschwitz - flink og hun viste stor respekt for de som hadde lidd under oppholdet i leiren. Tid til ettertanke- enkelt og effektfullt. Saltgruvene imponerende. Vi hadde en trivelig ung mann som kjørte oss og la tilrette for at vi skulle ha en fin dag. Han ordnet «alt». Takk. Han ordnet med adgang og høyttalere vi hadde ikke behov for å vise Bill. Eller organisere noe selv

Uforglemmelig opplevelse. Pedro vår guide på spansk veldig oppmerksom og involvert til enhver tid. Han ble med oss på besøket, med sin erfaring og profesjonalitet fullførte historien om besøket til 10. Bildene er sjokkerende, men hendelsene fortalte enda mer.

Det var en veldig bra dag. Kan bli Slitsomt med mye gåing, så det er en fordel med godt skotøy og praktiske klær. Veldig bra guider på begge steder. Praktisk og godt med lunsjen som ble servert i bussen. Kan absolutt anbefale denne turen!

Fantastisk bra og veldig dyktige guider. Anbefales!!!

God service, lett og bestille, profesjonelt opplegg, presise med tider, ingen skjulte avgifter, god lunsjboks, dyktige guider, god og moderne minibuss, meget hyggelig sjåfør.