Auschwitz-Birkenau monument og museum
Tickets

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Ofte stilte spørsmål om Auschwitz-Birkenau monument og museum Billetter

Hva er andre ting å gjøre enn Auschwitz-Birkenau monument og museum Billetter som er verdt å besøke i Auschwitz?

De andre tingene du ikke kan gå glipp av i Auschwitz er:

Hvilken Auschwitz-Birkenau monument og museum Billetter tar ytterligere COVID-19 forholdsregler?

Flere reisetips for Auschwitz-Birkenau monument og museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Auschwitz-Birkenau monument og museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Auschwitz-Birkenau monument og museum

Samlet vurdering

4.4 / 5

basert på 4 137 vurderinger

Dette er et must for alle som besøker Krakow. Turen er ekstremt godt organisert med genuint interessante, informative guider. Våre guider var eksepsjonelle med utmerket engelsk og kunnskap om fagene deres. Labyrintturen var veldig interessant og viste den åpenbare plagen Marian utholdt mens han var fange i Auschwitz gjennom tegningene sine. Det eneste problemet jeg tålte var å prøve å høre guiden på Birkenau, siden det ikke er gitt noen hodesett. En virkelig utmerket følelsesladet og informativ tur

Vi ble hentet på hotellet i tide. Underveis fortalte guiden mye om Krakow og Auschwitz. Matpakken (vi kunne velge mellom skinke eller ost på forhånd) besto av: to kaiserkuler med ost, salat, agurk og tomat, en flaske vann, et eple, en banan og en sjokoladeplate. Det smakte deilig! Besøket i Auschwitz 1 og 2 var meget imponerende ... etterpå ble vi satt av på hotellet. Veldig fornøyd med organisasjonen!!

Du forstår ikke eller vet om grusomhetene til dette stedet før du faktisk går og føler det selv. Turen var strålende, en så nydelig reiseleder Michael var så informativ og nydelig. Forklarte alt så detaljert at det er uvirkelig og hinsides menneskelig tanke at dette skjedde for mindre enn 80 år siden. 100% må besøke hvis du ikke har gjort det ennå

Uforglemmelig opplevelse. Pedro vår guide på spansk veldig oppmerksom og involvert til enhver tid. Han ble med oss på besøket, med sin erfaring og profesjonalitet fullførte historien om besøket til 10. Bildene er sjokkerende, men hendelsene fortalte enda mer.

Very glad that i travelled whit Getyourguide! Konrad and David did this activity to a very special and honorable journey. I can absolutely recommend this!