Auschwitz-Birkenau monument og museum

Besøk den største konsentrasjonsleiren fra andre verdenskrig og få en dypere forståelse av Holocaust.

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Dagsturer
  • Skytteltransport
  • Flerdagsturer
95 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 6

Flere reisetips for Auschwitz-Birkenau monument og museum

Vil du vite mer om aktiviteter i Auschwitz-Birkenau monument og museum? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Auschwitz-Birkenau monument og museum

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 55 592 vurderinger

Dette var turen jeg hadde håpet å ta på et tidspunkt i livet mitt, og denne torsdagen nådde jeg dette målet. Jeg ordnet billetten min via nettstedet og prisen var veldig konkurransedyktig og det kunne ikke vært enklere. Da jeg ankom innsamlingsstedet var jeg litt forvirret, så gikk en dag tidligere for å sjekke det ut slik at jeg visste nøyaktig hvor jeg var på vei til. Det var en god plan, for å være ærlig, det er på baksiden av det enorme kjøpesenteret Galeria Krakowska og ligger på toppen av rulletrappene på busstasjonen på (stand one i mitt tilfelle). Reisen den merker tok 1,5 time og dessverre var toalettet på bussen låst både ut og retur, så det er lurt å bruke toalettet i kjøpesenteret før ombordstigning. Alt i alt var denne turen utmerket og hjerteskjærende (auschwitz) også. Utmerket og effektiv service gjennom hele denne bestillingen og utmerket kommunikasjon gjennom hele Anbefalt!.

Flott opplevelse! Noen dager før ble vi kontaktet via SMS for å organisere møtet i detalj. Sjåføren var super vennlig og hjelpsom. I løpet av turen underholdt han oss med noen kuriositeter om territoriet og det polske språket. Ved ankomst Auschwitz begrenset han seg ikke til transport, men fulgte oss gjennom sikkerhetskontrollene og forklarte hvor og hvordan de guidede turene begynte. Service som anbefales på det varmeste :)

Utrolig, men veldig trist. Det var min andre gang å besøke. Men følelsen var sterkere enn noen gang. Vår engelsktalende guide var også nydelig. Jeg vil anbefale å ta en dag ut av reisen for denne turen. Siden det er mye og reisen er omtrent 1 time 30 minutter til 2 timer hvis jeg bor i Krakow.

Vi anbefaler Francesco, som ikke nølte med å følge oss til Zakopane for ikke å gå glipp av interessante ting å se. Veldig hyggelig og mye humor under denne turen. Francesco fikk oss til å oppdage andre steder på veien!

Meget god service, veldig vennlig og hyggelig sjåfør. Vi hadde en veldig bra dag. Vi anbefaler denne siden.