Legg til datoer

Atomium

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Bykort
  • Private omvisninger
  • Hopp-på hopp-av-turer
19 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 19

Flere reisetips for Atomium

Vil du vite mer om aktiviteter i Atomium? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Atomium

Samlet vurdering

4.2 / 5

basert på 2 616 vurderinger

Brussel-kort er et must hvis du skal til Brussel for en dag eller opptil tre dager. Jeg fikk miner med offentlig transport som tillater reise med STIB MVIB-tjenester som T-bane og trikk som ville ha kostet €7,50 for én dag eller €18,00 for tre dager. Kortet var enkelt å få tak i fra turistinformasjonen på Grand Place. Personalet der snakker engelsk, og jeg fikk på engelsk et Brussels Card-hefte som inneholdt informasjon om attraksjoner som en kort guide over attraksjonen, nærmeste stasjon osv. og inneholdt også kuponger for rabatter på Atomium og Mini-Europe som jeg begge besøkt. Brussel-kortet kom som to A4-ark med QR-kode. Den andre siden hadde klare instruksjoner med bilder om hvordan du henter 3-dagers transportpass. Brussel-kortet jeg fikk for 3 dager var en livredder. 3 dagers transport var €18,00 og hver attraksjon varierer fra €7 til €14 uten et Brussels Card.

Du mottok en kupong på e-post, som du måtte bytte til det faktiske Brussel-kortet på turistinformasjonen i Brussel. Siden vi tok toget til Brussel, var turistinformasjonen kun 4 minutters gange fra jernbanestasjonen (Grand Place) og utvekslingen var rask og enkel. Bruken av kortet i museene fungerte perfekt og uten problemer. Bare i Hard Rock Café fikk den gratis isen knyttet til kjøp av en meny. Siden man ikke fikk spise noe i Hard Rock Café på den tiden og praktisk talt bare butikken var åpen, var kupongen til kafeen egentlig meningsløs. Jeg var i stand til å bruke Brussel-kortet i alle museene jeg har besøkt med sønnen min. Etter bare 3 museer var det verdt det å kjøpe kortet. Jeg vil gjøre det igjen når som helst og kan bare anbefale det. Du sparer faktisk mye penger.

Superfint hvis du vil ta flotte bilder. Moro faktor stor. Det skal selvfølgelig være fint vær slik at det er verdt det. Jeg ville parkert på Mini Europa-parkeringen fordi det koster €10 for hele dagen. Det er også parkering utenfor, men kostnadene er €8 for tre timer. Jeg vil også anbefale å ta med egen mat. Men du kan også spise noe der, men prisene passer ikke for familier. 10€ en tallerken cheeseburgere med pommes frites Alle blir fotografert ved inngangen slik at du senere kan kjøpe bildet for 7€. Vi besøkte også Atomium, som var flott med belysningen og utsikten. Jeg ville imidlertid ha på meg en maske i heisen og oppe. For mange mennesker på ett sted.

Jeg fikk 72 timers pass, og det var utmerket valuta for pengene. Jeg gikk til 3+ museer hver dag, så jeg har virkelig spart. Den eneste forbedringen som kan gjøres er med hensyn til å hente kollektivkortet. "Go"-billettautomatene er plassert ved bussholdeplasser, og dette er ikke nevnt. Det tok meg omtrent en time å finne ut av dette, da jeg bare fikk beskjed om å komme meg til Gare Centrale stasjon, og derfor prøvde jeg naturligvis billettautomatene der inne. Den enkle løsningen er å ha en "Go"-maskin på kontoret der du henter selve museumskortet, så da er det en ekte one stop shop.

48-timerskortet er nyttig for å nyte museer med offentlig transport. Museumskupongen og kode til vognkortet kan hentes på informasjonskontoret i sentrum. For sistnevnte er det bare å skrive inn koden i de automatiske kolonnene ved bussholdeplasser eller i t-banen. Dette inkluderer de fleste museene i Brussel. Anbefales hvis du planlegger å besøke flere museer i løpet av noen dager. Du hopper ikke over køen, men du må likevel gå til billettkontoret for å få inngangsbilletten.