Atlantis, Dubai
Omvisninger

Velg en dato for å finne tilgjengelige aktiviteter

Flere reisetips for Atlantis, Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Atlantis, Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Atlantis, Dubai

Vi hadde livstid! Helt suveren opplevelse, forsterket av det vennlige personalet. Vi vil personlig anbefale Peter og Fajal. De var våre guider, og sørget for at vi hadde rikelig med kaldt vann for å holde oss hydrert i varmen, og kjørte båten i slike sirkler, noe som var så gøy! Totalt sett veldig fornøyd med dem to og den generelle opplevelsen!

Vi klarte å ta fantastiske bilder fra havet. De er Atlantis, Royal Atlantis (fortsatt under bygging), Burj Al Arab, vakre bygninger i Marina etc. Reiseguide var bra! De prøvde å utføre noen morsomme manøvrer med hurtigbåten. Vi syntes det var veldig kult. Det var bare synd at det var visse mennesker som var redde så de ikke gjorde det lenger.

Vi har 3 timer om morgenen før vi forlater Dubai. Denne turen, en liten gruppe, er perfekt for å la oss ta bilder på noen steder som vi ikke har vært i stand til å gå her om dagen på grunn av tidsbegrensninger. Det ender på Dubai Mall på midten av dagen hvor vi kan rolig nyte en lunsj ved Dubai-fontenen før vi drar tilbake til flyplassen.

God valuta for pengene og passerer steder som er mest interessante. Guiden fungerer bare som en driver !!!! Men lydguiden er veldig lærerik. Lunsj på et hyggelig og rimelig sted. Totalt sett var det en god dag brukt!

Kjører til de viktigste severdighetene, stopper opp for å gi informasjon og ta bilder. Morsomt med liten båt