Legg til datoer

Atlantis, Dubai

  • Omvisninger
  • Adgangsbilletter
  • Vannaktiviteter
  • Dagsturer
  • Eventyr
41 aktiviteter funnet
Sorter etter:
1 - 16 / 41

Flere reisetips for Atlantis, Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Atlantis, Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Atlantis, Dubai

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 18 027 vurderinger

Dette var første gang jeg deltok i en aktivitet som dette og vil definitivt være en å huske under ferien min i Dubai. Turistguiden vår ved navn Ali var eksepsjonell og var veldig tålmodig/oppmerksom hvis han følte at noen trengte støtte eller slet. Meg selv og vennen min ble forsinket på grunn av trafikk, og da vi ringte for å gjøre dem oppmerksomme med en mulighet for å vente 10 minutter ekstra, ble dette innkvartert. Lettelsen fra dem var veldig betryggende da jeg var overbevist om at jeg ville ha gått glipp av sjansen til å oppleve denne aktiviteten, men på grunn av deres utmerkede kundeservice fikk de denne opplevelsen til å skje, og jeg kunne ikke vært mer takknemlig. Når det gjelder å ta bilder, gjorde guiden vår det fantastisk og ville lede oss til rett sted for å ta fine bilder av Burj Khalifa.

Byrundtur på Dubai-byen er inkludert, 1000-tallet breve noção da história e como se ergueu. Passamos pelos pontos turísticos mais importantes da cidade, algo fabuloso espectacular. Anbefaler som duvida eller Big Bus Tour Dubai, é limpo, tens uma boa visibilidade da vista, ti direito ao mapa (rota da tour) og auriculares disponível em diferentes idiomas.

Det er moro. Kjøringen kan være tung på høyre hånd for venstremenn, men ellers veldig trygg og hyggelig. Bare én av båtene i gruppen virket ny - en Mercury 40-motor, alle skinnende. Resten har sett bedre dager, men gjorde jobben. Guidene er observante og kontrollerer kundenes sikkerhet. Jeg ville gjort det igjen hvis jeg er på ferie.

FANTASTISK OPPLEVELSE!!! Når du ser dette tilbudet, trykker du bare på 'bestill'-knappen. Ikke tenk deg om to ganger og gå til utgangspunktet. Likte vår 3 timers private båttur med 2 fra første til siste minutt! Vi hadde ikke mindre enn 2 personell og kapteinen. En utrolig vakker opplevelse som ALDRI vil bli glemt...

Denne opplevelsen var 5 stjerners. Alt var så organisert og guiden vår Armin var fantastisk han var så profesjonell, entusiastisk og passet på oss hvert sekund.. Jeg anbefaler dette til alle. opplevelsen av å kjøre en liten hurtigbåt og se noen fantastiske severdigheter var et par perfekte timer.