Legg til datoer

Atlantis, Dubai

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Vannaktiviteter
  • Eventyr
  • Dagsturer
68 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 5

Flere reisetips for Atlantis, Dubai

Vil du vite mer om aktiviteter i Atlantis, Dubai? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Atlantis, Dubai

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 30 762 vurderinger

Vi hadde en fantastisk opplevelse på vår halvdag lange Dubai-tur. Turistguiden vår RIZ var best. Han hentet oss på hotellet rett i tide og forklarte oss tingene vi kommer til å se i løpet av dagen på turen. Vi så alle stedene som ble notert i reiseruten. Riz var ekstremt kunnskapsrik og ga oss en fantastisk historietime om De forente arabiske emirater og diskuterte også aktuelle hendelser som passer til våre turområder. Alt i alt var det en morsom tur, og jeg anbefaler det alle som besøker Dubai, spesielt første gang.

Turen var veldig hyggelig og informativ. Det er rapportert mye om Dubai og De forente arabiske emirater. Turen var underholdende og veldig interessant. På Kryddersouken fikk du muligheten til å bli kjent med, lukte og smake på litt krydder. Turguiden Hakim ledet oss gjennom turen og var alltid tilgjengelig for spørsmål. Alt i alt en fin tur! :)

Vi hadde en fantastisk dag med å utforske Dubai! Og reiselederen vår, Maas Khan, fortalte oss mange ting om Dubai, tok oss med til de mest populære stedene for bilder og tok virkelig flotte bilder av oss også. Totalt sett likte vi turen, og vi kan bare takke guiden vår for hans vennlighet og den strålende dagen vi hadde!

Veldig informativ for å få et førsteinntrykk av Dubai. Takk til Hakim som fulgte gruppen vår til kryddermarkedet og forhandlet frem en god pris for oss alle. Vi lærte mye om Dubai fra da til nå og ble kjent med Al Khayma Heritage Restaurant, som vi gikk for å spise dager senere og var mer enn entusiastiske.

Vi hadde en flott tid! Vår guide Mustafa gjorde en god jobb med å ta vare på oss og gi oss nyttig informasjon på alle våre stopp. Det var en blanding av nytt og gammelt og skulle holde deg underholdt i 8 timer. Jeg anbefaler denne opplevelsen, da du også kan se den gamle delen av byen.