Aten Kultur og historie

  • Adgangsbilletter
  • Omvisninger
  • Private omvisninger
  • Dagsturer
  • Flerdagsturer
303 aktiviteter funnet
Sorter etter:
Side 1 av 19

Ofte stilte spørsmål om Aten

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Aten?

Hvilke er de beste dagsturene og utfluktene fra Aten?

De beste dagsturene og utfluktene fra Aten er:

Delfi, Hellas

Flere reisetips for Aten

Vil du vite mer om aktiviteter i Aten? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Aten

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 6 241 vurderinger

En flott opplevelse du ikke vil gå glipp av. Selv om togreisen fra Athen til Kalambaka tar 4 timer, er det vel verdt det. Etter å ha hentet turoperatøren på stasjonen, går du til en restaurant hvor du kan få deg noe å spise før turen starter. Etter det varer omvisningen i en komfortabel buss i minst 4,5 timer og du besøker 3 klostre (€3.- inngang pp per kloster). Og guiden forteller deg om historien underveis og gir deg sjansen til å ta fantastiske bilder ved de vakre utsiktspunktene. En time før toget går til Athen igjen, blir du satt av i nærheten av jernbanestasjonen og du har fortsatt tid til å spise en matbit. Med et ord TOPP!

Vakker dag. Informasjonen som mottas før omvisningen er tydelig og mer enn nok. Alt veldig godt organisert (dagens instruksjoner, togbillettene, guiden som venter med en minibuss...). Guiden snakket perfekt spansk, forklarte alt, svarte på spørsmål, var alltid oppmerksom og veldig hyggelig. På slutten av turen ga han oss en rekke anbefalinger om hvor vi kan ta en drink, og de virket også veldig vellykkede (spektakulær utsikt over Meteora mens du spiser noe i "Feel the Rocks"). Sterkt anbefalt tur hvis du ikke har mye tid, dra full nytte av dagen.

Vi hadde en helt fantastisk guide som heter Alexia! Hun er utdannet arkeolog og var veldig flink til å fortelle. Hun passet også på at vi unngikk det meste av folkemengder - vi startet på Akropolis Museum og hadde det nesten for oss selv. Deretter gikk vi opp på Akropolis når køene var borte. Anbefales på det sterkeste! :)

Flott utflukt! Du kan ikke gå glipp av det på din tur til Hellas! Sara var vår guide og Jorge sjåføren, begge genier! Sara er veldig hjelpsom og snill! Jeg anbefaler dem langt på vei. Husk at turen er lang og du mister en hel dag på å gå til og fra Meteora, men det er veldig verdt timene med tog.

Tiden med tog er 4 1/2 ha 5 timer å gå og 4 1/2 tur/retur, fra Athen til Kalabakq i stedet for 4 timer som nevnt, og jeg anbefaler sterkt at du tar første klasse på toget det er verdt prisen , liten hytte for 6 i stedet for roped som i t-banen!