Legg til datoer
Ting å gjøre

Aten

Kombiner et besøk til Akropolis med en vandretur gjennom hovedstadens livlige undergrunnsmiljø.

Flere reisetips for Aten

Vil du vite mer om aktiviteter i Aten? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Aten

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 23 420 vurderinger

Å komme på båten var morsomt og i utmerket stand. Vi fikk umiddelbart veibeskrivelse for resten av dagen. Vi stoppet først på øya Hydra, deretter Poros og til slutt Aegina, selv om det i beskrivelsen ikke er i den rekkefølgen. Den vakreste og mest interessante øya er utvilsomt Hydra, og det er synd vi bare har 1 time på øya. Han unnlot øya Poros og ble lenger på øya Hydra. Lunsjen var god, og på returen ble vi overrasket av noen tradisjonelle greske danser som var gøy.

veldig rik kulturell opplevelse, veldig nøyaktig innsikt takket være den høyt trente guiden Bill som gledet oss hele dagen med sin uendelige forberedelse på gresk kultur og mytologi. Nafplio og Epidaurus-teatret er verdt hele turnéprisen! Bare merk at, gitt at mengden av ting å se er virkelig bemerkelsesverdig, kan du bedre styre tidene, spesielt i Nafplio. Vi gjentar at guiden Bill og hans kunnskap virkelig er verdt hele billettens pris!

Alt var perfekt, fra båtvelkomsten og hotellhenting. Absolutt verdt prisen. Den eneste feilen er at hvis overføringen hadde en logo fra organisasjonen, beroliget det meg personlig med å forstå om det var den rette. Uansett, bare oppgi den riktige adressen, så kommer de praktisk talt dit. Opplevelsen på båten som nevnt før, alt perfekt vennlig mannskap og veldig lett å gi deg råd om alt som er å se på de to øyene.

Vi elsket denne sjøutflukten. Flere stopp på forskjellige øyer (Moni, Aegina og Agistri) med flere mulige aktiviteter som ble tilbudt oss av besetningsmedlemmene. God stemning på båten! Super hyggelige besetningsmedlemmer! Flott spilleliste om bord og veldig godt måltid med tradisjonell gresk mat! Vi anbefaler på det sterkeste å gjøre denne aktiviteten.

Varm velkomst, hyggelig og oppmerksomt personale... Forslag til utflukter på øyene (med buss) som er litt ekstra hvis du vil ha tid til å besøke det som ikke er tilgjengelig til fots... Lite problem for måltidet som ikke nødvendigvis er en typisk gresk buffet, men som fortsatt er bra.