Legg til datoer

Ting å gjøre i
Asilah

Våre mest anbefalte ting å gjøre i Asilah

Fra Tanger: Heldagsutflukt til Tanger, Asilah og Kapp Spartel

1. Fra Tanger: Heldagsutflukt til Tanger, Asilah og Kapp Spartel

Denne turen er en kombinasjon av sightseeing og kultur. Besøk både Cape Spartel og Hercules Caves, også kamelturen for å ta panoramautsikt over byen, og ta turen opp til den hvite juvelen i nord. Oppdag Medinaen, Kasbah og Marokkos vakre strender. Etter en henting fra flyplassen, havnen eller hotellet ditt i Tanger, start turen rundt 09:00. Dagen vil bli viet til å oppdage vakre Tangier og Asilah. Ved ankomst til Asilah, ta en spasertur for å oppdage den gamle medinaen, middelaldervollene og verkstedene til håndverkere. Opplev livet til lokalbefolkningen og begynn å forstå historien, kulturen og livsstilen i området. Hent innsikt i løpet av dagen fra din engelsk-, spansk-, fransk- og arabisktalende sjåfør. Gå tilbake til Tangier og nyt 2 timers fritid i den gamle medinaen i Tangier med mulighet for å se det jødiske kvarteret og synagogen, den amerikanske legasjonen og den jødiske gravplassen, for å se Grand Socco, Mendoubia-parken og markedet.

Fra Tanger: Asilah City Tour

2. Fra Tanger: Asilah City Tour

Opplev den rike historien til Asilah, en av Marokkos eldste byer, bare 45 km unna Tanger. Velg mellom en dagstur fra Tanger (med privat transport) eller en dagstur (med fergeoverfart). Start turen med henting klokken 10 fra hotellet ditt i Tanger. Møt din private guide og sett av sted i en varebil med klimaanlegg, og reiser sørover mot Asilah. Når du ankommer, ta en spasertur gjennom de trange gatene i den inngjerdede medinaen og lær om byens historie. Beundre den vidstrakte utsikten over havet og kysten mens du spaserer langs byens paradisstrand og byvollene. Ta en pause fra historien for å sette pris på Asilah som et moderne kultursenter. Den turistorienterte Summer Arts Festival arrangeres i de varmere månedene. Mens nærliggende San Bathrolome, en kirke bygget av fransiskanske prester fra Nordvest-Spania, er et fint sted å besøke året rundt. Til slutt, gå tilbake til Tanger rundt klokken 17.00 hvor turen avsluttes.

På oppdagelsesferd i Asilah: En dag utenfor Tanger

3. På oppdagelsesferd i Asilah: En dag utenfor Tanger

Morgenavgang (09:00): Eventyret ditt begynner med en praktisk hotellhenting i Tanger. Vår ekspertguide vil ønske deg hjertelig velkommen og kickstarte dagen med utforskning. Stopp 1 - Cap Spartel (10:00): Vi drar til Cap Spartel, hvor Atlanterhavet og Middelhavet omfavnes i et fantastisk naturskue. Det ikoniske fyret tilbyr panoramautsikt som vil forlate deg i ærefrykt. Stopp 2 - Hercules Caves (kl. 11:00): Reisen vår fortsetter til de gåtefulle Hercules Caves. Utforsk kamrene og korridorene til dette mystiske stedet, nært knyttet til gresk mytologi. Du vil bli fascinert av de intrikate fjellformasjonene. Lunsjpause (13:00): Vi tar deg med til en lokal restaurant for en herlig marokkansk lunsj. Nyt smakene fra regionen, fra aromatiske tagines til saftig sjømat, midt i en sjarmerende kystsetting. Kameltur på Achakar-stranden (15:00): Gjør deg klar for en spennende kameltur på den naturskjønne Achakar-stranden. Kamelens rytmiske svai transporterer deg langs den uberørte strandlinjen, og skaper uforglemmelige minner. Stopp 3 - Assilah (17:00): Når vi når Assilah, vil du bli fordypet i byens kunstneriske atmosfære. Oppdag den pulserende medinaen, utsmykket med fargerike veggmalerier, og engasjer deg med vennlige lokalbefolkningen. Utforsk det kunstneriske hjertet av Assilah i ditt eget tempo. Retur til Tangier (19:00): Din guidede dagstur kulminerer med en komfortabel kjøretur tilbake til Tangier. Vår forpliktelse til at det er praktisk for deg, sikrer at du blir satt av på hotellet, og markerer slutten på en bemerkelsesverdig reise. Denne velstrukturerte reiseruten tilbyr en balansert blanding av naturlige underverk, kulturell fordypning og eventyr. Fra den fengslende Cap Spartel og de mystiske Hercules-hulene til den rolige kamelturen på Achakar-stranden og til Assilahs kunstneriske lokke, lover denne guidede turen en uforglemmelig dag med utforskning. Bestill reisen din i dag og la oss ta deg med på et minneverdig marokkansk eventyr!

Fra Malaga eller Tarifa: Privat dagstur til Tanger

4. Fra Malaga eller Tarifa: Privat dagstur til Tanger

Legg ut på en uforglemmelig dag i Tanger i Marokko, guidet av en erfaren ekspert. Nyt en fergetur på førsteklasses ferge med panoramautsikt over det koloniale og internasjonale Tanger, inkludert sultanens palass og de legendariske Herkules-grottene (inkludert inngang). Utforsk Cap Spartel, der Atlanterhavet møter Middelhavet, med mulighet for kameltur på en atlantisk sanddyne. Dra tilbake til medinaen og opplev den sjarmerende souken med tørket frukt, grønnsaker, krydder og den livlige juvelergaten. Avslutt reisen med en spasertur gjennom den imponerende medinaen og kasbahen med sin storslåtte arkitektur. Hvis du velger avreise fra Malaga, tilbyr vi praktiske hentealternativer på hele Costa del Sol, inkludert Marbella, Estepona, Benalmadena, Malaga sentrum, Torremolinos, Nerja og flere andre steder.

Nord-Marokko på 3 dager ; inkludert Fes

5. Nord-Marokko på 3 dager ; inkludert Fes

Oppdag flere av Marokkos hovedhøydepunkter på en 3 dagers tur fra Tanger. Besøk de sjarmerende byene Asilah, Chefchaouen, Tetouan og den magiske Fes; på tur med en privat flerspråklig sjåfør. Dag 1: Tanger – Tetouan – Chefchaouen Møt og hilse med sjåføren din om morgenen enten du ankommer med ferge eller fly. Start reisen din med å ta turen til Tetouan, den UNESCO-listede medinaen, ha fritid til å oppdage byen gjennom ditt eget prespektiv. Fortsett til den blå byen Chefchaouen på ettermiddagen. Ta deg til overnattingsstedet ditt for innsjekking og ta en guidet tur med din lokale guide for å oppdage historien og nyte de blåmalte gatene. Dag 2: Chefchaouen – Fes Etter å ha spist frokost på hotellet/riaden. Ta veien mot Marokkos åndelige hovedstad; Gjør deg klar til å ta veien mot den fengslende byen Fes. Sjekk inn ditt hotell/riad ; Få en full guidet tur i en av byene som er fulle og rike på historie Dag 3: Fes -- Asilah -- Tanger Dagens program starter med å gå mot Asilah ; En sjarmerende kunstnerisk og rolig by. Spaser gjennom de vakkert malte hvite gatene og besøk den lokale havnen. Ta en spasertur langs vollene som ble bygget av portugiserne. Etter det tilbake i Tanger, ta turen til odden Cap Spartel for å nyte utsikten over Middelhavet og Atlanterhavet. Nyt en valgfri kamelturopplevelse ved sandstranden ved Atlanterhavet før du besøker de neolitiske grottene i Hercules. Du vil også nyte en 2-timers vandretur i Kasbah og Medina i Tanger. Kjør gjennom Ville Nouvelle, som er delt inn i internasjonale distrikter i henhold til landene som deltok i dens styre da byen var en internasjonal sone.

Tanger: Privat tur til Assilah med kameltur

6. Tanger: Privat tur til Assilah med kameltur

Opplev skjønnheten og kulturen i Nord-Marokko på vår tur til Tanger. Start med å besøke Cap Spartel, en odde med utsikt over Atlanterhavet, og Hercules-grottene, oppkalt etter den legendariske helten. Ta en kameltur på den rolige Achakar-stranden. Deretter drar du til Assilah for å utforske den sjarmerende kystbyen. Beundre den pulserende gatekunsten i den gamle byen og besøk Kasbah og middelaldervollene. Møt lokale kunstnere, malere og nyt Atlanterhavets avslappede atmosfære. Unn deg deilig marokkansk mat og utforsk sandstrendene, perfekt for vannsport og avslapning. Bli med oss på en uforglemmelig reise gjennom severdighetene og lydene i Nord-Marokko."

eSIM Tangier for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

7. eSIM Tangier for Tavelers: eSIM for Marokko-reisen

Oppdag Marokkos underverker uten å gå glipp av noe! Vårt forhåndsbetalte eSIM for Marokko/Tangier sørger for at du holder deg tilkoblet med høyhastighetsdata, enten du beundrer den eldgamle skjønnheten i medinaen i Marrakech, utforsker den fortryllende blå byen Chefchaouen, opplever den pulserende kulturen i Casablanca, vandrer gjennom de historiske gatene i Fes eller vandrer i det fantastiske landskapet i Sahara-ørkenen. Hold kontakten og del hvert eneste minneverdige øyeblikk fra de mest besøkte og elskede byene i Marokko med vårt eSIM for Marokko. Slik fungerer det: 1.Kjøp: Velg den datapakken som passer dine reiseplaner. 2.Skann og aktiver: Ved kjøp mottar du en QR-kode. Skann den med din eSIM-kompatible enhet, og du er klar til å reise! 3. Hold deg tilkoblet: Nyt uavbrutt tilkobling under hele Tyrkia-eventyret. Kompatibilitet: Kontroller at enheten din støtter eSIM. Se kompatibilitetslisten https://esimfox.com/pages/compatible-devices for mer informasjon.

Privat overføring mellom Tanger og Asilah

8. Privat overføring mellom Tanger og Asilah

Møt sjåføren din på ønsket hentested i enten Tangier eller Asilah. Reis med en moderne, komfortabel bil til reisemålet ditt. Hvis du trenger henting fra flyplassen, vil sjåføren din vente i utgangshallen med et skilt med navnet ditt på. Sjåføren din vil aktivt overvåke flyankomsten din i tilfelle forsinkelser. Nyt en avslappende 1-times reise mellom begge byene. Oppgi adressen der du ønsker å bli satt av i begge byene og ankomme trygt. Destinasjonene dine i Tangier eller Asilah kan være hvilken som helst adresse i byen eller flyplassen.

Tangier : Tangier til Asilah eller motsatt

9. Tangier : Tangier til Asilah eller motsatt

Våre sjåfører er høyt utdannede fagfolk som prioriterer kundetilfredshet. De har utmerkede kjøreferdigheter og har en dyp forståelse av rutene for å sikre en jevn og effektiv reise. I tillegg er de veloppdragne, høflige og alltid klare til å hjelpe deg med bagasjen. Deres profesjonelle væremåte og kunnskap gjør dem til pålitelige guider som kan gi verdifull informasjon og anbefalinger under turen hvis du ønsker det. For å forbedre din bekvemmelighet ytterligere, tilbyr vi en gratis hotspot-tjeneste. Dette lar deg holde kontakten med venner og familie under reisen, slik at du kan ringe viktige anrop og dele reiseopplevelsen din i sanntid. Vi forstår betydningen av å holde kontakten, og vår hotspot-tjeneste.

Fra Vejer & Tarifa, 2-dagers Tanger, Asilah, Chefchaouen

10. Fra Vejer & Tarifa, 2-dagers Tanger, Asilah, Chefchaouen

Cruise over Gibraltarstredet for en uforglemmelig to dager med å utforske Marokko på en privat overnattingstur fra Sevilla. Besøk den kunstneriske byen Asilah, og de vakre hvite gatene i Chefchaouen, og det er alltid tid for suvenirshopping i Tangers legendariske souker og markeder. Dag én:Med avgang fra Vejer (eller byer i nærheten) eller Tarifa, reis i din private jeep til Tarifa for å gå ombord på hurtigfergen til Tangier. Nyt utsikten som ser tilbake til Europa, og fremover til Afrika når du krysser Gibraltarstredet. Når du ankommer Tanger, kan du besøke medinaen og dens Kasbah, Ibn Battouta Memory Exhibition Space Plaza, Great Mosque og Souk. Ved avreise fra Tanger passerer du Cape Spartel, det nordligste punktet i Afrika på Atlanterhavet, og den spektakulære Cuevas de Hercules. Nyt lunsj i Asilah, en kulturby med gater dekorert av malere og graffitikunstnere. Besøk Medina Marinera og den portugisiske festningen. Tilbring natten i Riad Asilah eller lignende. Dag to: Etter frokost går turen mot Chefchaouen, den fortryllede Pueblo Azul, grunnlagt av Vejeriego Sidi Ali Ibn Rashid for kjærlighet. Besøk byen med hvite gater og hemmelige hjørner, og etter å ha passert gjennom Cascades til Andalusians moske, se en vakker solnedgang bak byen. Etter middag, dra tilbake til Tanger hvor det er tid til å shoppe i de lokale soukene, før du tar fergen tilbake til Tarifa og bil til Vejer eller byer i nærheten

Alle aktiviteter

26 aktiviteter ble funnet
Sorter etter:

Ofte stilte spørsmål om Asilah

Hvilke toppattraksjoner bør man oppleve Asilah?

Toppattraksjoner man bør få med seg i Asilah er:

Hva er de beste tilbudene og rabattene på aktiviteter og attraksjoner i Asilah?

Flere reisetips for Asilah

Vil du vite mer om aktiviteter i Asilah? Trykk her for full oversikt