Artis zoo

Flere reisetips for Artis zoo

Vil du vite mer om aktiviteter i Artis zoo? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Artis zoo

Samlet vurdering

4.6 / 5

basert på 5 104 vurderinger

Du kan finne ALT der, dyrene som er tilstede der er dyr som dyrehagen bevarer (fordi utryddelse) Det er mange bygninger med mange ting å oppdage (gorilla, insektarium, akvarium, reptilium, sjiraffer, elefanter) DU HAR TIL og med sjansen AV: gå ved siden av kenguruer, babyaper i et drivhus laget for, vi ser ikke tiden går vi tilbrakte hele ettermiddagen der (4:30). GÅ FOR DET, det er virkelig verdt det!

Amsterdam City Card var definitivt verdt det. Vi brukte trikk og metro for å komme raskere mellom de fjernere destinasjonene. Vi klarte egentlig ikke alle de inkluderte attraksjonene på 5 dager :-) Å bestille tidsluker online uten å kjøpe billetter var litt komplisert for noen museer osv. Vi ville bestille City Card igjen for vårt neste besøk til Amsterdam!

Flott måte å bruke opp en dag på, mange forskjellige dyr å se, veldig rent og godt organisert dyrehage. Det var mange steder å stoppe og hvile, og hagene var bare fantastiske. Dyrene ble tatt godt vare på i egnede miljøer. Jeg så til og med dyrebabyer med moren deres, noe som forteller meg at dyrene er veldig godt tatt vare på.

Virkelig bra dyrehage, vi brukte omtrent 5 timer på å gå rundt, ankom kl. 13.30 og holdt på til lukking (18.00), men jeg skulle ærlig talt ønske at vi hadde gått tidligere på morgenen, så vi hadde mer tid! Det er en så nydelig dyrehage og restauranten var også bra, men litt dyr.

We loved this activity! The weather was lovely and we learned a lot about the history of Amsterdam.