Legg til datoer
Opplevelser i

Argentina

Flere reisetips for Argentina

Vil du vite mer om aktiviteter i Argentina? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Argentina

Samlet vurdering

4.5 / 5

basert på 9 128 vurderinger

Vi ble møtt av en veldig hyggelig på hotellet og kjørt til Brasil. Han ordnet alt med passene både i Argentina og Brasil. God sjåfør og kunnskapsrik guide. Vi dukke gå ned til Djevel fossen selv og kjørt lite tog gjennom jungelen til båttur på Iguazu River. Bleselvsagt skikkelig våte( så ta ned skift) Dette var høydepunktet på dagen. Dyktig båtfører og gjennom fossen det gikk. Helt fantastisk for den som trives i vann.

Alt var veldig godt planlagt og organisert. Vi lurte på hva som fører til Zuccardi som har gode viner, og som tilbyr de vanligste vinene på smaksprøver og lunsj. De kunne smake med unge viner og en til med reservatet. Valget av tilbudte viner oppmuntret meg faktisk ikke til å kjøpe dem. Synd!

En utmerket tur. Med full dedikasjon av guiden Wander som ikke tret for å tjene oss godt. Fantastisk gruppe. Og hadde likevel overraskelse halvveis. Det var flott!

Stephan var en fantastisk guide. Turen var super hyggelig og absolutt verdt å prøve. Kan bare anbefale denne. Takk til Stephan for å være en så flott guide!

Turen var veldig bra. Guiden ga oss en god oversikt over måten grafity og street art utviklet seg i Buenos Aires. Vi så veldig interessante verk på turen