Arenal River, Alajuela Province: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

1. Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

Besøk de beste stedene i Costa Rica og lær om lokalt liv og kultur fra de som bor der. Besøk en kaffeplantasje, mor deg med zip-line og nyt de varme kildene ved foten av Arenal-vulkanen. Ta den naturskjønne ruten til Arenal-vulkanen og besøk en kaffeplantasje underveis. Få et innblikk i verden av costaricansk kaffe og smak en av de beste kaffene i verden. Dra til La Paz og San Fernando-fossefallene og beundre eksotiske, tropiske fugler i Costa Rica, inkludert mange arter av kolibrier og sjeldne smaragd-tukanetter. Nyt utsikten ved et utsiktssted ved San Fernando-fossen, før du drar til «Iguanabroen», hvor du får sjansen til å se iguaner, dovendyr, aper og tukaner. Nyt en autentisk lunsj i Costa Rica-stil på en restaurant i «La Fortuna». Forbered deg deretter på et zip-lining-eventyr i den lokale regnskogjungelen med 9 baldakinkabler og en 50 meters rappell ved Arenal-elven. Lær om kulturen mens du lytter til en presentasjon av «Maleku»-stammen av lokale. Slapp av et par timer i Paradise Hot Springs ved foten av Arenal-vulkanen, omgitt av tropiske hager etterfulgt av middag.

La Fortuna: Zip Line Experience og termiske bassenger

2. La Fortuna: Zip Line Experience og termiske bassenger

En av hovedattraksjonene i Fortuna er å ta en Zip Line Tour (Canopy Tour). Du vil nyte 7 kabler med 9 forskjellige plattformer og 50 meter høy rappel hvor du kan se den imponerende Canyon of the Arenal River og den ekstraordinære floraen og faunaen i regnskogen. Du vil ha muligheten til å se de tre typene aper som lever i denne sonen, tukaner, kolibrier og dovendyr. Ta på deg utstyret av høy kvalitet og sveve gjennom regnskogen med eksepsjonell utsikt over det lokale fuglelivet. Fly høyt over regnskogens tak og kjenn hva adrenalin betyr for naturelskere.

La Fortuna: White Water Tubing-tur med guide og transport

3. La Fortuna: White Water Tubing-tur med guide og transport

Etter 10 minutters gange gjennom skogen kommer vi til Maleku Village ved bunnen av Arenal-elven. Innfødte vil utføre en 20 minutters introduksjon til deres kultur, medisin og tradisjoner. Etterpå tar vi til badekar og går 10 minutter før vi kommer til elven, hvor vi vil nyte tubingeventyret og ha en kort orientering om sikkerhet. Etter en kort spasertur kommer vi til foten av elven, hvor tubingen starter. Så får alle sitt rette rafting-"rør" for å få adrenalinet i kroppen til å søke seg ut, mens du må navigere gjennom Arenal-elvens krystallklare stryk. Etterpå kommer vi tilbake til Go Adventure-basen for å fortsette med ditt neste eventyr.

La Fortuna: ATV Jungle and Maleku Culture Tour

4. La Fortuna: ATV Jungle and Maleku Culture Tour

Dette er den perfekte turen for hele familien å nyte sammen. Alle vil elske vår hemmelige jungelsti som vil føre deg over elver og gjennom regnskogen. Du vil se noe av det omkringliggende landskapet, og snakke om historien, naturen og kulturen i området. Underveis vil du se den praktfulle Arenal-vulkanen, den fantastiske utsikten over Fortuna-dalen og fange med kameraet den perfekte koniske silhuetten av vulkanen. Det er mange sjanser til å lære om dyrene i regionen, samt se dem og ta bildene deres! Turen vil fortsette til det fantastiske og hemmelige stedet til Maleku's, dette er en gruppe urfolk i Nord-regionen i Costa Rica, dette er sjansen til å lære om deres kultur og essensen til våre forfedre.

La Fortuna: Canyoning og ATV-eventyr med lunsj og transport

5. La Fortuna: Canyoning og ATV-eventyr med lunsj og transport

Vi henter deg og tar deg til canyonen vår, omtrent en 20-minutters kjøretur utenfor La Fortuna. Overfør deretter til 4x4-lastebiler for en spennende kort kjøretur til ranchhuset for å ruste opp. Så er du ute for en morgen med spennende og spennende rappellering av fossefall, en canyonvegg, Monkey drop (zip line og rappell) og fjellklatring alt i vår spektakulære regnskogcanyon. Vi tar deg deretter til våre vakre basekontorer og tropiske hager for en deilig typisk costaricansk lunsj som vil gi deg energi til å fortsette eventyrdagen din. Denne 100 % off road ATV-opplevelsen er våt, gjørmete og spennende! Du vil krysse bekker, ri gjennom regnskogen, svømme i en elv, alt med vidstrakt utsikt over åpent beiteland og regnskog. Alt i skyggen av Arenal-vulkanen. Vi stopper ved Arenal-elven slik at du kan ta en dukkert i denne regnskogelven, og vi vil servere deg frisk tropisk frukt og vann. Vi gir deg gummistøvler og en hjelm med full ansiktsvisir. Dette er en semi-privat tur. Minimumsalder for sjåfører er 15 år. Førere av ATV må fremvise gyldig førerkort.

Alajuela: 4-timers Arenal Rainforest Trek

6. Alajuela: 4-timers Arenal Rainforest Trek

Gå på den ultimate øko-eventyrvandringen som vil bringe deg ansikt til ansikt med den vakre Arenal-vulkanen. Stol på en kunnskapsrik naturistguide for å introdusere deg til det spektakulære landskapet og dyrelivet i den nord-kostaricanske tropiske regnskogen. Trekk 12 km langs en sirkulær sti som fører deg rundt ved foten av Arenal-vulkanen og ved kanten av Arenal-elven. Sjekk den raske regenereringen av skogen når den vokser på toppen av lavastein. Se galleriskog, primærskog og elveskog, og kombinasjonen av forskjellige habitater tilgjengelig for det imponerende utvalget av innfødt dyreliv. Mens du går, lytt mens guiden din deler historien til Arenal-vulkanen så vel som lokalbefolkningen med deg. Nyt en deilig lunsjboks i skogen for å gi deg drivstoffet du trenger for å fullføre turen.

La Fortuna: Go Adventure Arenal Park 3 attraksjonstur

7. La Fortuna: Go Adventure Arenal Park 3 attraksjonstur

AKTIVITET #1 Vi kan starte med Zip line, vil nyte 7 kabler med 9 forskjellige plattformer og 50 meter høy rappel hvor du kan se den imponerende Canyon of the Arenal River og den ekstraordinære floraen og faunaen i regnskogen. Du vil ha muligheten til å se de tre typene aper som lever i denne sonen, tukaner, kolibrier og dovendyr. Innfødte vil utføre en 20 minutters introduksjon til deres kultur, medisin og tradisjoner. Etterpå går vi tilbake til Go Adventure-basen for å fortsette med White water Tubing-turen. AKTIVITET #2 Du vil nyte til Tubing, er kun 5 minutters kjøring fra hovedresepsjonen til elven canyon. Beste ting å gjøre på Arenal-vulkanen. Etterpå tar vi til badekar og går 10 minutter til vi kommer til elven, hvor vi vil nyte tubingeventyret og ha en kort orientering om sikkerhet. Etter en kort spasertur kommer vi til foten av elven, hvor tubingen starter. Så får alle sitt rette rafting-"rør" for å få adrenalinet i kroppen til å søke seg ut, mens du må navigere gjennom Arenal-elvens krystallklare stryk. AKTIVITET #3 Beste Arenal Volcano Ridning Denne turen finner sted inne på en privat gård gjennom Arenal-vulkanen, omgitt av primær- og sekundærskog, og gir kunden muligheten til å nyte utmerket panoramautsikt over Arenal-vulkanen. Denne turen anbefales for voksne og barn. Under reisen vil våre spesialiserte naturveiledere gi deltakerne på turen viktig informasjon om de ulike dyreartene og vegetasjonen som finnes langs turen. Med våre sunne og veltrente hester, beste hest i Costa Rica, starter vi denne utrolige guidede turen, fra hotellet i 3 timer, krysser elver og gjennom stiene i regnskogen, og nyter all utsikten over San Carlos-slettene, og de fantastiske lavastiene til den majestetiske Arenal-vulkanen. Vi kan også se aper, fugler som tukaner, kalkuner, hauker, falker osv.

Flere reisetips for Arenal River, Alajuela Province

Vil du vite mer om aktiviteter i Arenal River, Alajuela Province? Trykk her for full oversikt