Arenal: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

La Fortuna: Besøk fossen, Arenal-vulkanen og varme kilder

1. La Fortuna: Besøk fossen, Arenal-vulkanen og varme kilder

Røm inn i naturen til La Fortuna på en guidet fottur. Gå langs elven og følg en sti til et panoramautsikt. Spis en deilig lunsj i en indisk landsby i Maluku og gå gjennom skoger, lavafelt og jordbruksland før du slapper av på et naturlig varme kildeferiested med en drink. Bli hentet på overnattingsstedet ditt og bli kjørt til begynnelsen av skogsturen. Trek på det enkle sporet langs den krystallklare La Fortuna-elven. Underveis kan du hoppe på en traktorvogn oppoverbakke til et panoramautsikt. Finn det neste stedet på avstand, og begynn deretter turen tilbake ned en jungeltrapp. Halvveis ned er en høy hengebro å krysse. Stien fører videre nedover den enorme canyonen, som ble formet av et vulkansk megautbrudd. Møt den spektakulære La Fortuna-fossen. Bli overrasket over den frodige vegetasjonen på de 70 meter høye veggene, de enorme vulkanske steinene ved foten og vannet som spruter ned i det enorme bassenget. Nyt dens skjønnhet eller ta en forfriskende dukkert. Gå tilbake til utsiktspunktet og gå deretter ned til den lille landsbyen Maluku-indianerne. Sitt i Palenke (hovedhuset), nyt en hvil mens du lytter til en interessant historie om deres kultur, kunst og historie. Etter å ha vært aktiv i noen timer, er tiden inne for å slappe av og nyte en typisk varm lunsj. Ved siden av restauranten ligger en sommerfuglhage og froskedam som du kan utforske til maten er servert. Ny energi, ta en 15-minutters tur til parken ved foten av Arenal-vulkanen. Å være turen gjennom primærskogen der du kan se enorme trær med gigantiske røtter. Foruten en rekke fugler, er skogen vert for aper, dovendyr og coati. Forlat skogen og nå det høyeste utsiktspunktet som finnes rundt vulkanen og absorber den mest spektakulære panoramautsikten over Lake Arenal, jungelen, dalen, lavafeltene, og mest av alt Arenal som ruver over deg. Avslutt turen på den naturlige varme kilden. Slapp av i det beroligende varme vannet i omtrent en time og nyt en gratis cocktail. Etterpå blir du ført tilbake til overnattingsstedet ditt.

Fra La Fortuna: Tur til vulkan, fossefall og hengebroer

2. Fra La Fortuna: Tur til vulkan, fossefall og hengebroer

Dra nytte av henting på hotellet ditt i La Fortuna-området og reis til vulkanen Arenal for en vandring rundt det mektige fjellet. Bli med ut i naturen i Arenal Volcano nasjonalpark, hvor de fleste av de 850 fugleartene som er identifisert i Costa Rica kan bli funnet. Vær på utkikk etter annet dyreliv, for eksempel capuchin-aper med hvitt ansikt, jaguarer og hjort. Deretter kan du kjøle deg ned med en svømmetur i et naturlig basseng ved La Fortuna-fossen. Når du er uthvilt drar turen videre til restauranten for å smake på et typisk deilig måltid «Casado» Beundre det fantastiske landskapet i en sekundær regnskog ved foten av parken, og en primær regnskog med fantastisk biologisk mangfold blant hengebroene. Gå gjennom regnskogen på et nettverk av 15 hengebroer med forskjellige vanskelighetsgrader i Mistico Park.

Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

3. Fra San José: Arenal-vulkanen, varme kilder, zip-line og mat

Besøk de beste stedene i Costa Rica og lær om lokalt liv og kultur fra de som bor der. Besøk en kaffeplantasje, mor deg med zip-line og nyt de varme kildene ved foten av Arenal-vulkanen. Ta den naturskjønne ruten til Arenal-vulkanen og besøk en kaffeplantasje underveis. Få et innblikk i verden av costaricansk kaffe og smak en av de beste kaffene i verden. Dra til La Paz og San Fernando-fossefallene og beundre eksotiske, tropiske fugler i Costa Rica, inkludert mange arter av kolibrier og sjeldne smaragd-tukanetter. Nyt utsikten ved et utsiktssted ved San Fernando-fossen, før du drar til «Iguanabroen», hvor du får sjansen til å se iguaner, dovendyr, aper og tukaner. Nyt en autentisk lunsj i Costa Rica-stil på en restaurant i «La Fortuna». Forbered deg deretter på et zip-lining-eventyr i den lokale regnskogjungelen med 9 baldakinkabler og en 50 meters rappell ved Arenal-elven. Lær om kulturen mens du lytter til en presentasjon av «Maleku»-stammen av lokale. Slapp av et par timer i Paradise Hot Springs ved foten av Arenal-vulkanen, omgitt av tropiske hager etterfulgt av middag.

La Fortuna: Arenal-vulkanen, lunsj og morgentur i Hotsprings

4. La Fortuna: Arenal-vulkanen, lunsj og morgentur i Hotsprings

Utforsk Arenal nasjonalpark på en guidet morgentur, se Arenal-vulkanen, en smaragdinnsjø, og nyt en lokal lunsj før du slapper av i naturlige varme kilder. Se all den fantastiske skjønnheten i Arenal-området på denne dagsturen. Utforsk smale jungelstier og erobre enorme lavasteiner mens du utforsker den naturlige skjønnheten og landskapet i området. Beundre den imponerende Arenal-vulkanen som truer mens du utforsker området ved bunnen av vulkanen, og nyt den enorme giganten til denne nå stille giganten. Gå nedover mens en tospråklig guide lærer gruppen om økosystemet og dyrelivet som kan møtes. Nå den nederste delen av turen og benytt anledningen til å se en smaragdgrønn innsjø. Nyt en typisk lokal lunsj, og avslutt opplevelsen med et besøk på et lite feriested, og slapp av i naturlige varmtvannsbassenger i omtrent en time.

La Fortuna: Regnskogsjokoladetur

5. La Fortuna: Regnskogsjokoladetur

Besøk en kakaogård i regnskogen med majestetisk utsikt over Arenal-vulkanen. Se hvor kakao dyrkes, bearbeides og produseres, og oppdag de skjulte hemmelighetene til lokal sjokoladeproduksjon. Denne interaktive opplevelsen lar reisende spise så mye sjokolade de vil mens de lærer om historien, kulturen og tradisjonene til denne populære costaricanske søtsaken. I dette 2-timers praktiske programmet, har du muligheten til å lære interessante fakta om kakao og sjokolade, dens opprinnelse og historie. Delta i alle aspekter av produksjonsprosessen, fra høsting av frukt, tørking og maling av frøene. Oppdag hvorfor kakaotreet var veldig viktig for eldgamle kulturer. Finn ut hvordan kakao ikke bare ble brukt som en seremoniell drikk, men frøene ble også brukt som valuta på grunn av dens økonomiske verdi, i mange regioner i Mesoamerika, inkludert Costa Rica.

La Fortuna eller Monteverde: Båttransport én vei

6. La Fortuna eller Monteverde: Båttransport én vei

Legg til et lite eventyr til transportbehovene dine mellom Monteverde og La Fortuna og benytt deg av en overføring som inkluderer en informativ båttur over Lake Arenal. Få spektakulær utsikt over Arenal-vulkanen og skyskogene i Monteverde mens du reiser med varebil og båt. Velg mellom en morgen- eller ettermiddagsavgang i begge retninger for å passe timeplanen din, og slapp av i vissheten om at bagasjen din vil bli tatt vare på på hvert trinn av reisen. Avreise fra La Fortuna og reis til Lake Arenal med varebil. Ta deretter en 30-minutters båttur til byen Río Chiquito før du fortsetter til Monteverde med varebil. For avganger fra Monteverde, reis til Lake Arenal med varebil. Kryss Lake Arenal på en opplysende 30-minutters båttur til jorddammen, og fortsett deretter til La Fortuna med varebil for avlevering på hotellet ditt.

Arenal Hanging Bridges halvdagstur fra La Fortuna

7. Arenal Hanging Bridges halvdagstur fra La Fortuna

Oppdag et naturlig paradis med turstier og 6 hengebroer på de tolkende naturstiene i Mistico Park. Kom nærmere naturen og se flora og fauna fra et mer intimt perspektiv når du får sjansen til å gå på skogbunnen, svinge fra grenene eller sveve over trekronene som en ørn! Nyt den fantastiske utsikten ved Waterfall Bridge, og lær mer om regnskogen fra en naturforsker. Hør om dyrelivet, geografien og historien til regionen, og få en fantastisk utsikt over vulkanen, avhengig av været.

Fra La Fortuna: Hengebroer og Arenal-vulkanen med lunsj

8. Fra La Fortuna: Hengebroer og Arenal-vulkanen med lunsj

Vi starter dagen med å kjøre opp i fjellene nær Arenal-sjøen. På det høyeste punktet kommer vi til MIstico hanging bridges park. Her nyter vi den brede panoramautsikten over den nordlige sonen inkludert vulkanen, Arenal-sjøen og den omkringliggende tropiske skogen. Turen vår tar oss over 6 store broer med noen som strekker seg opp til 80 meter. Disse høye strukturene får deg i øyehøyde med det rike dyrelivet som finnes i trekronen. Din profesjonelle tospråklige guide er med deg for å få deg til å se så mye som mulig. Utstyrt med et teleskop vil han vise deg mange dyr og gir interessant informasjon. Etter å ha vandret i ca. 2 og en halv time legger vi broene bak oss og går nærme vulkanen. En kort kjøretur tar oss nær de enorme lavafeltene som ble avsatt under det store utbruddet i 1968. En sti skjærer gjennom de store svarte steinene fører oss til et imponerende utsiktspunkt. Å være så nær gir deg en god følelse av vulkanens enorme omfang og den voldsomme kraften som den har våknet til liv for mange år siden. Etter å ha vandret og nyt lavafeltet i ca. 2 timer er vi klare for litt mat. Nå tar vi deg med til regnskogskafeen hvor du kan velge mellom en rekke smakfulle retter. Etter å ha blitt ordentlig matet er det bare å slappe av i de varme kildebassengene som ligger i nærheten av restauranten. Med gode garderober tilgjengelig kan du enkelt gjøre deg klar. Du kan henge ut i hvilket som helst av de 6 bassengene som tilbyr termisk vann i en rekke temperaturer. Det er en fin måte å avslutte en aktiv dag på og blir ofte sett på som et fint øyeblikk for å dele erfaringer med medreisende. Når du er ferdig her, slipper vi deg av på hotellet eller stedet der du parkerte bilen.

La Fortuna: Hanging Bridges, Arenal Volcano og Falls Tour

9. La Fortuna: Hanging Bridges, Arenal Volcano og Falls Tour

Ha en fantastisk dag med dykking dypt inn i den frodige regnskogen og følg guiden din gjennom naturskjønne stier. Bli med på dette omfattende costaricanske eventyret for å oppdage alle La Fortunas naturlige landemerker. Gå over hengebroer, lavafelt og en jungeltrapp for å nå avslappende fossefall. Bli hentet fra hotellet ditt og start med å besøke Mistico Arenal Hanging Bridges Park. Lær om det lokale økosystemet fra din profesjonelle guide mens du går over de høye broene og smale stiene omgitt av den frodige skogen, Arenal-vulkanen og en fredelig innsjø. Ta en kort kjøretur til Arenal Volcano National Park. Trekk blant de store lavasteinene fra utbruddet i 1968 og nå et utsiktspunkt med slående utsikt over vulkanen, de omkringliggende lavafeltene og den nordlige dalen. Slapp av etter alle fotturer med en lunsjpause på en tradisjonell restaurant. Avslutt eventyret med en kort spasertur inn i en dyp canyon for å se på den enorme La Fortuna-fossen og svømme i det forfriskende bassenget. Som en siste godbit kan du slappe av i et lite feriested med varme kilder og nippe til morsomme cocktailer.

San José: Arenal-vulkanen, fossefall, kaffe og varme kilder

10. San José: Arenal-vulkanen, fossefall, kaffe og varme kilder

Start turen om morgenen når du blir hentet fra hotellet i San Jose-området i et luftkondisjonert kjøretøy. Reis til Arenal på en alternativ rute som er mer naturskjønn enn den vanlige motorveien til dette populære reisemålet. På veien stopper du ved en plantasje hvor du vil lære om kaffen i Costa Rica. Observer kaffeplantene og se arbeiderne plukke de modne kirsebærene i høstsesongen. Lær om dette viktige produktet for den lokale økonomien og smak på en nybrygget kopp med noen av de beste kaffene i verden akkompagnert av tradisjonelle snacks. Fortsett turen ved den berømte La Paz-fossen. Stopp ved San Fernando Waterfall-utkikkspunktet og observer mange eksotiske fugler, inkludert tukaner, kolibrier og mange andre fargerike tropiske arter. Besøk leguanens sentrum, et sted hvor du vil se mange leguaner i øyehøyde hvile på toppen av mange trær. Etter dette, ankom byen La Fortuna, og nyt en deilig costaricansk lunsj på en restaurant som ligger ved foten av den imponerende Arenal-vulkanen. Etter lunsj kan du besøke forskjellige steder rundt vulkanen for å ta bilder av dette fantastiske fjellet på klare dager. Deretter kan du delta i en urfolkspresentasjon utført av innfødte fra Maleku-stammen, og lære om den innfødte kulturen til costaricanere. Senere kan du reise til det vakre Paradise Hot Springs Resort og slappe av noen timer i de mange varme kildebassengene omgitt av frodige tropiske hager. Dette varme kildeanlegget er et av de beste i Arenal-området og gir det perfekte miljøet for å slappe av i termiske mineralvannbassenger, boblebad og brusende fossefall. Etter dette, gå til en lokal typisk restaurant for å spise en deilig costaricansk middag før du blir tatt tilbake til hotellet ditt i San Jose-området.

Legg til datoer

Ting å gjøre i
Arenal

Alle aktiviteter

91 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Oppslukende opplevelser

Utforsk området rundt Arenal

Utforsk alle

Flere reisetips for Arenal

Vil du vite mer om aktiviteter i Arenal? Trykk her for full oversikt