Legg til datoer

Archivo de Indias

Archivo de Indias: Våre mest anbefalte turer og aktiviteter

Sevilla: Omvisning på sykkel

1. Sevilla: Omvisning på sykkel

Bli med på en 3-timers guidet sykkeltur i Sevilla og besøk byens både kjente og ukjente severdigheter. En sykkeltur lar deg tilbakelegge en større avstand i byen med mindre innsats enn å gå, noe som gjør det til en ideel måte for å oppdage byen på. Underveis får du se steder som Alcazar-palasset, Triana og Arenal-distriktene, Maria Luisa-parken, Plaza de España og mye mer. Noen av disse stedene er UNESCO verdensarvsteder. I tillegg får du oppleve Sevilla på en morsom og dynamisk måte, som tar deg til byens viktigste landemerker. Omvisningen gir deg også en orientering om byen og verdifull informasjon om hva du kan oppleve på egen hånd. Lær om de beste stedene å spise og hva annet du bør se under oppholdet, når guiden din peker ut de beste restaurantene, teatrene, barene og mer.

Sevilla: Electric Scooter City Tour

2. Sevilla: Electric Scooter City Tour

Sykkelturer er fine, men en tur med elektrisk scooter er unik. Du vil utforske de viktigste og vakreste delene av Sevilla, som de små torgene som bare lokalbefolkningen kan finne. I mellomtiden vil du lære om bygningens betydning og historie. Første stopp vil være den mest populære broen i byen, Puente de Triana, på vei til Maria Park hvor Plaza de España ligger, vi vil se Palacio de San Telmo. Etter en tur på Plaza España, ta turen til sentrum. Finn de mest historiske bygningene i byen, som Real Alcazar, Cathedral, Archives of Indies og Royal Tobacco Factory. Før vi slutter og ved siden av elven, vil vi se Tower of Gold.

Sevilla: City Highlights Bike Tour

3. Sevilla: City Highlights Bike Tour

Avdekk den legendariske historien, fantastiske monumentene og unike skjulte hjørnene av Sevilla på en sykkeltur rundt i hoveddistriktene i byen. Sykle langs en naturskjønn rute i rolig tempo, slik at du kan nyte den utrolige utsikten og innsiktsfull informasjon gitt av guiden din. Kryss over Puente de Isabel II for å oppdage det sjarmerende nabolaget Triana. Se på Santa Ana-kirken, Torre del Oro og Palacio de San Telmo, før du går videre til det imponerende Real Alcazar. Gå forbi det historiske generalarkivet for India og katedralen. Gå over til Plaza del Cabildo og tobakksfabrikken, og nå endelig den rolige Parque de Maria Luisa for å finne den fantastiske Plaza de España. Kjør tilbake til utgangspunktet og motta anbefalinger om hvordan du kan fortsette eventyret ditt i denne magiske byen.

Sevilla: City Landmarks Smartphone Audio Guide

4. Sevilla: City Landmarks Smartphone Audio Guide

Denne korte, men fulle av innholdsvandring tar deg til de viktigste landemerkene som gjør Sevilla til den monumentale byen den er. Oppdag tre forskjellige Unesco Heritage-monumenter, katedralen, Alcazar og Archive of Indies, og nyt fascinerende kommentarer om historien til Sevillas mest ikoniske bygninger. Høydepunkter inkludert i ruten: Avenida de la Constitución Archivo de Indias Sevilla katedral Puerta del Perdón Giralda Alcázar de Sevilla …og mange flere!

Sevilla: 2-timers elektrisk sparkesykkel-tur

5. Sevilla: 2-timers elektrisk sparkesykkel-tur

Å navigere i byen ombord på en sparkesykkel eller sykkel er den raskeste og mest miljøvennlige måten å se og lære om alle de historiske monumentene og skjulte underverkene i Sevilla. Følg en guide på en omvisning i byens høydepunkter, og få nær utsikt over de vakreste og mest ikoniske stedene. Velg ditt valg fra en bred flåte av kjøretøy, inkludert pedalsykler, elektriske sykler og elektriske sparkesykler. Fra sentrum av byen går turen til Archivo de Indias etterfulgt av katedralen i Sevilla, som dateres tilbake til 1401 og er en av de største katedralene i Europa. Fortsett til Plaza del Triunfo – full av historie og alltid full av kultur. Breeze gjennom Gardens of Murillo til Alcazar, et inngjerdet kompleks bygget i forskjellige historiske stadier, startet i middelalderen. Ta inn de utrolige scenene på Plaza de España, som har ramper for sykler og scootere og er den perfekte muligheten for fotografier. Vandre i hagene til Maria Luisa, og gå deretter ned til elven Guadalquivir for en frisk bris for å avslutte turen. De kvikke scooterne og syklene kan bringe deg tett på skjulte perler som ikke ville vært tilgjengelig med bil eller buss, og en profesjonell guide som snakker språket ditt vil dele historier og opplevelser om den magiske byen Sevilla.

Sevilla: Royal Alcazar & Sevilla-vandringstur

6. Sevilla: Royal Alcazar & Sevilla-vandringstur

Med en enorm historie som strekker seg over tre årtusener, er Sevilla en av Spanias mest unike og magiske byer. På denne Sevilla-turen vil du oppdage høydepunktene i byen sammen med en ekspertguide for å lære om den enestående blandingen av muslimske, jødiske og kristne påvirkninger som former dens unike monumenter. Denne Sevilla-turen starter på den pittoreske Plaza de España, et av byens ikoner. Etter å ha sett dette kolossale torget, går vi inn i labyrintgatene i Santa Cruz-kvarteret før vi drar mot plaza del Triunfo, hvor den berømte Giralda skiller seg ut som en gylden pigg i hjertet av byen. Etter å ha lært om historien og arkitekturen til Sevillas katedral og Archive of Indias, vil du få en hurtigbillett for å utforske Alcázar i Sevilla. Du vil ha ubegrenset tid til å vandre i Arabesque-palassene og hagene for å nyte besøket i ditt eget tempo.

Sevilla: Privat guidet byvandring

7. Sevilla: Privat guidet byvandring

Oppdag historien og kulturen til Sevilla på en 2-timers privat guidet tur. Utforsk Sevillas islamske innflytelse, Santa Cruz-området og det eldste spanske palasset, et filmsted for det populære TV-showet Game of Thrones. Møt guiden din på Plaza Nueva, ved siden av "Monument of San Fernando", hvor Sevilla-katedralen, Royal Alcázar i Sevilla og Archive of the Indies ligger. Se utsiden av Spanias største katedral og den nest største i verden, etter Vatikanet. Lær om de historiske figurene som er begravet inni. Se Giralda-tårnet, et av symbolene til Sevilla. Lær alt om hvordan den islamske kulturen påvirket byen og Alcázar, eller palasset, som også er det eldste spanske palasset som fortsatt er i bruk. Ta deg til Plaza España og lær om filmene som ble filmet der. Fortsett til Santa Cruz-området, som en gang var det gamle jødiske kvarteret og det eldste i byen. Lær om Guadalquivir-elven, som gjorde Sevilla til Europas kommersielle hovedstad. Fordi turen er privat, kan reiseruten og tempoet tilpasses dine behov.

Majestetisk Sevilla halvdagstur med guide

8. Majestetisk Sevilla halvdagstur med guide

Utforsk majesteten i Sevilla med en lokal guide, og se høydepunktene i den andalusiske byen mens du går nedover gater duftende med duften av appelsintrær. Etter en henting fra hotellet (på forespørsel), overføring til Sevilla katedral. Beundre fasaden til verdens største gotiske katedral (og den tredje største kirken i verden), før du går inn for å bli blendet av hellige skatter. Registrert i 1987 som et UNESCOs verdensarvsted, ble katedralen bygget som en demonstrasjon av byens rikdom, og er også gravstedet til Christopher Columbus. Gå deretter inn i det nærliggende Alcázar-palasskomplekset, hjemmet til General Archive of the Indies. Opprinnelig bygget av maurerne som et fort, ble Alcázar senere et kongelig palass, og er kjent som et av de vakreste i Spania. De øvre nivåene av Alcázar brukes fortsatt av kongefamilien som deres offisielle residens i Sevilla i dag. Se flere skatter inne i det eldste kongelige palasset som fortsatt er i bruk i Europa, sammen med utsøkt arkitektur, for eksempel gårdsplassen til jomfruene. Beundre utsmykkede mosaikker og mye mer.

Clue spill. Selvguidet turistrute gjennom Sevilla

9. Clue spill. Selvguidet turistrute gjennom Sevilla

Dechiffrer oppskriften brakt av Hernando de Bustamante på returekspedisjonen til kaptein Fernando de Magallanes i 1522 for å oppnå Elixir of Eternal Youth. Finn ingrediensene gjemt i hovedmonumentene i Sevilla. Gå i ditt eget tempo. Du trenger bare en smarttelefon og internettforbindelse. Også hodetelefoner anbefales. Estimert varighet: 1,5-2 timer Rute: -Torre del Oro -Iglesia del Hospital de la Caridad -Arco del Postigo -Archivo de Indias -Plaza del Triunfo -Puerta de los Leones (Alcázar) -La Leyenda de Susona -Iglesia del Salvador -Plaza del Triunfo -Puerta del Perdón (katedralen)

Sevilla: Selvguidet lydvandring

10. Sevilla: Selvguidet lydvandring

Vandre gjennom den vidunderlige byen Sevilla, stekepannen i Europa. Sevilla er en by full av spennende landemerker som er en fascinerende blanding av kulturer og stiler. Beundre den praktfulle Sevllle -katedralen og klokketårnet som gir en spektakulær utsikt over byen, og la deg fascinere av det fantastiske kongelige palasset i Alcazar, et av Europas mest elskede turistmål, og stedet hvor Christopher Columbus kom for å fortelle historier om sine reiser. til den nye verden til spansk kongelig. Se noen av dokumentene til Archivo de Indias, en monumental samling av papirer om erobringen av Amerika, en landemerkehendelse i menneskets historie. Besøk verdens mest berømte tyrefekterring og se også Hospital los Venerables, Plaza Virgen de los Reyes, Hospital de la Caridad, Torre del Oro og Teatro de la Maestranza. Turen din. Din vei.

Tilgjengelige aktiviteter

14 aktiviteter funnet
Sorter etter:

Flere reisetips for Archivo de Indias

Vil du vite mer om aktiviteter i Archivo de Indias? Trykk her for full oversikt

Hva folk sier om Archivo de Indias

Samlet vurdering

4.7 / 5

basert på 610 vurderinger

Fantastisk måte å se byen på. Gjør det første dagen. Så er det et bra utgangspunkt for resten av ferien.